You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εχμ, στο ιδιο φορουμ ειμαστε κυριουλη. βλεπω τι γραφεις. ο ΠΠ κι ο εκτορ ειναι οι μονες σου ασχολιες.
γεμισε οολη τη σελιδα με εμοτς. με συγκλονιζουν τα επιχειρηματα σου.
και ο μεμος με τον ραφι οι κολλητοι του
προσωπατα ενα και ενα
Τζεημι λι κερτις,κοιτα μην μπει η συμβια σου και σου κοπουν τα χαχανα
ετσι;
το πηρε το μαθημα του,κανει αποσυνδεση πλεον!
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
το πηρε το μαθημα του,κανει αποσυνδεση πλεον!![]()
Οχι
Αλλαζουνε θεσεις στην καρεκλα
Να ακουσουμε και την αλλη πλευρα
αααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Οχι
γκαμπαγκουλη τι έγινε?
ακόμα δεν απάντησες για τη Δραγώνα ε?
καλόν θα ήταν όσοι δεν μπορούν να βλέπουν πράγματα που δεν τους αρέσουν και δεν μπορούν να απαντήσουν, ή να βρουν τρόπο απάντησης (έστω και με βοήθεια από άλλον) ή να μην τα διαβάζουν!
το να σκάνε διαβάζοντας, οδηγεί κάποια στιγμή στο να βγάλεις σπασμένα με χτυπήματα κάτω απ τη μέση, μην πω και άνανδρα!
κάτι το οποίο ούτε απ τον ΠΠ έχω δει, και γι αυτό συνεχίζω να μαλώνω μαζί του, αλλά έχω δει πολλές φορές σε αυτήν την "ομάδα" των 5-6 μαϊντανών.
Επειδή θες να ξεχωρίζεις απ τη μάζα αυτών των αθλίων, καλά θα κάνεις να βγάζεις την οργή σου σε κάποιο νικ, με τους πραγματικούς λόγους και όχι με κουτσομπολίστικα σχόλια.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Θα συμφωνησω με τον Κυνικο... σε αυτο που ειπε για την Διορατικοτητα.. Παρτε πρεφα ποιες τυπισσες προκειται να σας κατσουν...και ποιες οχι.. για τις πρωτες χαλαστε ενεργεια.. για τις δευτερες μην μπειτε καν στον κοπο να τις κραξετε... σηκωθειτε και φυγετε ξερω γω.
γκαμπαντουλη τι εγινε?σε τρωει η ροδελιτσα σου?Οχι
αληθεια ποσο αηθες και γυναικουλιστικο ειναι να χρησιμοποιεις ενα προσωπικο προβλημα καποιου για να τον μειωνεις? ουτε για φτυσιμο λεμε δεν εισαι......
Υ.Γ. ποια απο τις εκατονταδες γυναικες που σε πληρωνουν και σε συντηρουν σουκανε δωρο τη μοτο πουχεις αβαταρ?
ουστ λεμε υπανθρωποι!
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
το οποίο "προσωπικό πρόβλημα" ενός ανώνυμου νικ στο ίντερνετ είναι απλά πληροφορίες (ρουφιανιές καλύτερα) του Νο1 ρουφιάνου του σάιτ!δεν είναι δηλ δική του άποψη αλλά την κάνει γαϊτανάκι μια και η κόντρα με τη Δραγώνα έμεινε αναπάντητη απ αυτόν!γκαμπαντουλη τι εγινε?σε τρωει η ροδελιτσα σου?
αληθεια ποσο αηθες και γυναικουλιστικο ειναι να χρησιμοποιεις ενα προσωπικο προβλημα καποιου για να τον μειωνεις? ουτε για φτυσιμο λεμε δεν εισαι......
Υ.Γ. ποια απο τις εκατονταδες γυναικες που σε πληρωνουν και σε συντηρουν σουκανε δωρο τη μοτο πουχεις αβαταρ?
ουστ λεμε υπανθρωποι!
ροδελίτσα λέει.....!
υ.γ.η "φανερωμούνα" που δεν μας φανέρωσε τελικά τι έκανε μετά το γεύμα!
αχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχα
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τελικα, κρινοντας απο τις αμοιβαδες πουχω συναντησει εδω μεσα, εχω να πω πως το ανδρικο προσον που χανεται ειναι Η ΜΠΕΣΑ!
ρε μεμο!! ποια μπεσα? για τον τζεημς μιλαμε! που εχει πει απο τα πιο πιοοοοοοοοο αισχρα πραγματα που εχουν γραφτει εδω μεσα-οσο καιρο ειμαι εδω.
οποιος και ναναι, οτι και να εχει πει, τον βουλωνεις με επιχειρηματα! Οχι πετωντας του στα μουτρα ενα προσωπικο του θεμα που ο ιδιος εχει εκμυστηρευτει στους υποτιθεται ιντερνετικους του φιλους!ρε μεμο!! ποια μπεσα? για τον τζεημς μιλαμε! που εχει πει απο τα πιο πιοοοοοοοοο αισχρα πραγματα που εχουν γραφτει εδω μεσα-οσο καιρο ειμαι εδω.
να χεσω τα παντελονια ορισμενων εδω μεσα!
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
τι μπέσα να έχουν κάποιοι που "χαρ χαρ"ίζονται με αναρχοτσουλάκια τύπου βόλβως?τελικα, κρινοντας απο τις αμοιβαδες πουχω συναντησει εδω μεσα, εχω να πω πως το ανδρικο προσον που χανεται ειναι Η ΜΠΕΣΑ!
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
αλλά ας κάνουν ότι γουστάρουν!
κανείς δεν τους ενόχλησε στο ξερογλείψιμο με τη σαβουρογκόμενα!
ούτε καν υπονοούμενο έπεσε ποτέ από τους "εθνίκες" στα,άσχετα με τα πολιτικά, θρεντς!
Πόσο καμμένοι μαλάκες ρε φίλε!
εδώ κολλάει ρε πέστο:
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ΤΥΧΑΙΟ?
Επισκέπτης
αααααχαχαχαχαχαχαχα!!! πω πω, ή θα με πιαναν τα γελια και θα πιστευα οτι καποιος μου κανει πλακα, ή θα... πωωω τι θα εριχνα :S
Αναφέρεσαι τώρα σε μια υποθετική κατάσταση,
που θα άκουγες αυτά από μένα!
Για να συνέβαινε αυτό , θα έπρεπε να είχα ασχοληθεί μαζί σου.
Για να είχα ασχοληθεί μαζί σου,
θα έπρεπε να με είχες γνωρίσει.
Αν κυκλοφορείς μόνο στο ντεκαντάνς και τα πέριξ,
αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ.
Ακόμη όμως κι αν με γνώριζες , για να έφτανες στο σημείο να με ακούσεις να σου μιλάω, θα έπρεπε να έχεις βγεί μαζί μου.
Για να γινόταν και αυτό , θα έπρεπε να μου δώσεις το τηλέφωνό σου ,
σχετικά νωρίς στη γνωριμία μας . Αν δεν γινόταν αυτό , το πιθανότερο να μην με ξαναέβλεπες. Και να με έβλεπες σχεδόν απίθανο να σου μίλαγα.
Στην συνέχεια θα έπρεπε να δεχθείς να βγείς μαζί μου
την 1η φορά που θα στο ζήταγα.
Αν δεν το έκανες , πάλι δεν θα με ξαναέβλεπες ούτε θα σου ξαναμίλαγα.
Για να σου ζήταγα όμως το τηλέφωνο σου, θα έπρεπε να σε έχω δει και να μου φανείς ενδιαφέρουσα από πλευράς εμφανίσεως , βάρους και αποδεκτή από πλευράς ηλικίας , μιας και από τα 25 έπαψα να πηδάω μεγαλύτερες γυναίκες (εξαιρούνται αυτές που είχα γνωρίσει πριν τα 25 , με κάποιες εκ των οποίων "τα λέμε" εννίοτε).
Θα έπρεπε δηλαδή να σε κόψω για γεννημένη μετά το 1979 και να μου φανείς μπάνικη. Από αυτό το ξεσκαρτάρισμα περνάει ένα 10% των γυναικών που βλέπω. Χλωμό δηλαδή ...
Αν έφθανες στο πολυπόθητο στάδιο να βγείς τελικά μαζί μου για καφέ,
θα με συναντούσες εκτός καφετέριας αρχικά.
Αν δεν γούσταρα το ντύσιμό σου (π.χ. έτσι και έβλεπα καμιά τσάντα μαυριτζίδικη)
πάλι θα με ... έχανες απότομα και για πάντα!
Όλα αυτά για να έφθανε η στιγμή να ακούσεις κάποια από τα παραπάνω.
Πιο πιθανό από το να τα ακούσεις αυτά λοιπόν ,
θα ήταν να σε πάει βόλτα ο Κάπτεν Κέρκ με το Εντρεπράιζ!!!!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
οποιος και ναναι, οτι και να εχει πει, τον βουλωνεις με επιχειρηματα! Οχι πετωντας του στα μουτρα ενα προσωπικο του θεμα που ο ιδιος εχει εκμυστηρευτει στους υποτιθεται ιντερνετικους του φιλους!
να χεσω τα παντελονια ορισμενων εδω μεσα!
μεμο αναψε το αιρκοντισιον γιατι καις. ποια εκμυστηρευση ρε οτι θελεις λες???????????? σε θρεντ ποσταρε η γυναικα του, δεν εγινε ουτε κανα πμ ουτε καμια εκμυστηρευση. αφου δε ξερεις την ιστορια πρεπει οπωσδηποτε να πεις κατι απλα επειδη δε γουσταρεις καποιον?
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τι μπέσα να έχουν κάποιοι που "χαρ χαρ"ίζονται με αναρχοτσουλάκια τύπου βόλβως?![]()
![]()
αλλά ας κάνουν ότι γουστάρουν!
κανείς δεν τους ενόχλησε στο ξερογλείψιμο με τη σαβουρογκόμενα!
ούτε καν υπονοούμενο έπεσε ποτέ από τους "εθνίκες" στα,άσχετα με τα πολιτικά, θρεντς!
Πόσο καμμένοι μαλάκες ρε φίλε!
εδώ κολλάει ρε πέστο:
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ!![]()
![]()
ΤΥΧΑΙΟ?![]()
ποια αναρχοτσουλακια ρε μαλακισμενε? οταν γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ εδω μεσα, ΟΧΙ πριβε, τι περιμενεις να γινει?
αυτο που δεν χωραει η μαλακια που εχετε μεσα στο κεφαλι σας, ειναι οτι ΔΕΝ ισχυει σε ενα γαμοφορουμ, ααα να κανω συμμαχια με οσους δεν πανε αυτον που δεν παω εγω.
χεστηκα για τους παντες εδω μεσα. ΜΟΝΟ νικς ειναι και ετσι θα παραμεινουν. αλλα εισαι σκατοψυχος, κι επισης θα παραμεινεις.
Επισκέπτης
Ακόμη όμως κι αν με γνώριζες , για να έφτανες στο σημείο να με ακούσεις να σου μιλάω, θα έπρεπε να έχεις βγεί μαζί μου.
σχετικά νωρίς στη γνωριμία μας . Αν δεν γινόταν αυτό , το πιθανότερο να μην με ξαναέβλεπες. Και να με έβλεπες σχεδόν απίθανο να σου μίλαγα.
Για να σου ζήταγα όμως το τηλέφωνο σου, θα έπρεπε να σε έχω δει και να μου φανείς ενδιαφέρουσα από πλευράς εμφανίσεως , βάρους και αποδεκτή από πλευράς ηλικίας , μιας και από τα 25 έπαψα να πηδάω μεγαλύτερες γυναίκες (εξαιρούνται αυτές που είχα γνωρίσει πριν τα 25 , με κάποιες εκ των οποίων "τα λέμε" εννίοτε).
Θα έπρεπε δηλαδή να σε κόψω για γεννημένη μετά το 1979 και να μου φανείς μπάνικη. Από αυτό το ξεσκαρτάρισμα περνάει ένα 10% των γυναικών που βλέπω. Χλωμό δηλαδή ...
Υπαρχει γκομενα που βγαινει με οδοντιατρους? Ιχ σιχαθηκα...
![Με ελαφρά :badair: :badair:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5badair.gif)
την ιστορια του αποτι ξερω την εχει πει ο ιδιος, η γυναικα του μπηκε σε μεταγενεστερο χρονο!μεμο αναψε το αιρκοντισιον γιατι καις. ποια εκμυστηρευση ρε οτι θελεις λες???????????? σε θρεντ ποσταρε η γυναικα του, δεν εγινε ουτε κανα πμ ουτε καμια εκμυστηρευση. αφου δε ξερεις την ιστορια πρεπει οπωσδηποτε να πεις κατι απλα επειδη δε γουσταρεις καποιον?
ουτως η αλλως, εσυ το θεωρεις ηθικο να του το χτυπανε σε καθε ευκαιρια?
ας τον βουλωσει με επιχειρηματα
ας τον βρισει
ας πει οτι θελει!
αλλα το συγκεκριμενο ειναι τουλαχιστο ηλιθιο να χρησιμοποιειται ως επιχειρημα! Αυτο λεω!
Επισκέπτης
την ιστορια του αποτι ξερω την εχει πει ο ιδιος, η γυναικα του μπηκε σε μεταγενεστερο χρονο!
ας τον βρισει
ας πει οτι θελει!
αλλα το συγκεκριμενο ειναι τουλαχιστο ηλιθιο να χρησιμοποιειται ως επιχειρημα! Αυτο λεω!
να πω εγω ενα επιχειρημα? ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
πως σου φανηκε ? καλο ε?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
την ιστορια του αποτι ξερω την εχει πει ο ιδιος, η γυναικα του μπηκε σε μεταγενεστερο χρονο!
ας τον βρισει
ας πει οτι θελει!
εισαι σε ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ λεμε. ποια ιστορια του ρε ελεγε? ελεγε παραμυθια για επιχειρησεις και τον εκανε ρομπα η αλλη οτι τον ταιζει τρια χρονια. δε ξερεις και επιμενεις γαμω το κεφαλι σου εκει.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ποιο πολυποθητο σταδιο ρε καημενε? για ενα τυχαιο ραντεβου μιλησα.
σου ειναι αδιανοητο μαλλον να καταλαβεις οτι θεωρω σιχαματα εσενα και τους ομοιους σου. ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΟΥ. δε σε θεωρω κελεπουρι, και καιγομαι να βγω μαζι σου αλλα μου ριχνεις ακυρο. ελα γραψε κανα δισελιδο τωρα!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 27K