Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.074
- Πόντοι
- 12.056
Αυτο μόνο καλό μπορεί να είναι.Έβαζα δόντι
Αυτο μόνο καλό μπορεί να είναι.
Παω να μαγειρεψω αφου δεν μου βρίσκετε πελατεία και με κορόιδευετε και απο πανω
Ίσα ίσα κάνει καλύτερη αίσθηση λόγω τριβής. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω.
Τύπε στη πίπα ενοεί έβαζε δόντι,αυτό κάθε άλλο παρά καλό δε μπορεί να είναι.Όποια στη πίπα βάζει δοντι εγώ βγάζει δόντι και σπάει μούτρα χαχαχαχαχα
Σου βρήκα ήδη έναν αλλά του έκανες τη δύσκολη.Παω να μαγειρεψω αφου δεν μου βρίσκετε πελατεία και με κορόιδευετε και απο πανω
Ίσα ίσα κάνει καλύτερη αίσθηση λόγω τριβής. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω.
Τυπε πες και 2-3 λογάκια για ολους αυτους που τσιμπησαν και στειλανε μηνυμα. :S :S :S
δεν πιστευω τυπε να εννοεις οτι ειναι τιποτε λιγουρια :S :S :S :S :S
καλησπερα. θελω μια γραμματεα για ημιαπασχοληση κατα τους καλοκαιρινους μηνες κατα προτιμηση με γνωσεις ιατρικης και πτυχιο αγγλικων και γαλλικωνΚαλησπέρα. Είμαι25 χρονών, φοιτήτρια Ιατρικής, με πτυχίο Αγγλικών και Γαλλικών και αναζητώ θέση εργασίας (κατά προτίμηση ημιαπασχόληση) για τους καλοκαιρινούς μήνες. Εάν υπάρχει κάποιος με εταιρία που να χρειάζεται γραμματέα, ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
καλησπερα. θελω μια γραμματεα για ημιαπασχοληση κατα τους καλοκαιρινους μηνες κατα προτιμηση με γνωσεις ιατρικης και πτυχιο αγγλικων και γαλλικων
μισθος 1000 ευρω μηνιαιως και ενσημα πληρωμενα
πληροφοριες εντος
Στειλε pm κατι σου χω.........
Περίμενε εσύ να σου στείλει χαχαχαχ όσο 'εψαχνε αυτη δουλειά αλλο τόσο και εσύ θα βρείς υπάλληλο.