Είμαι φοιτητής στην Αρχιτεκτονική Σχολή και κάνω μια εργασία για τα Μπουρδέλα και τα Studio...
Δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά επειδή μπορούμε να διαλέξουμε μόνοι μας το θέμα της εργασίας που θα κάνουμε για να πάρουμε Πτυχίο... είπα ας κάνω κάτι που να με ενδιαφέρει...
Δηλαδή τι το ιδιαίτερο έχει και πάμε εκεί, πως είναι φτιαγμένος ο χώρος, πως αισθανόμαστε μέσα σε αυτόν...
Τι μας τραβάει δηλαδή στα Μπουρδέλα και στα Studios???
Την εργασία την κάνω για κάποια μόνα Μπουρδέλα και Studios, γιατί αλλιώς δεν θα τελείωνα ποτέ.
Για το ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ 63, για το ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ 38Α, για το ΦΥΛΗΣ 136 και για το Studio 22 (Καλλιθέα).
Μπορεί και για 1-2 ακόμη θα σας ενημερώσω αν είναι...
Αν κάποιος από εσάς έχει πάει σε κάποιο από τα παραπάνω Μπουρδέλα ή Studio που κάνω εργασία
και θέλει να με βοηθήσει θα ήθελα να μου στείλει 2-3 φωτογραφίες στο eikones_ergasia@hotmail.com
με ΤΙΤΛΟ το ΟΝΟΜΑ του Μπουρδέλου,Studio που έχει πάει...
η εργασία είναι ΜΟΝΟ για το ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ 63, για το ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ 38Α, για το ΦΥΛΗΣ 136 και για το Studio 22 (Καλλιθέα).
ΕΙΚΟΝΕΣ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
από ότι του θυμίζουν αυθόρμητα, συνειρμικά τον ΧΩΡΟ,
την ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ,
το ΦΩΣ, την ΜΥΡΩΔΙΑ, τον ΗΧΟ
τι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ
το ΔΩΜΑΤΙΟ, την ΑΙΣΘΗΣΗ στο ΔΩΜΑΤΙΟ
το ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ή ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΈΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ
την ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ
ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ
ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ
ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΟΡΤΑ
για παράδειγμα: Αν σε κάποιον η μουσική μέσα στο Μπουρδέλο του θύμισε μπουζούκια, ας μου στείλει μια φωτογραφία από μπουζούκια. Αν σε κάποιον το σώμα της κοπέλας μύρισε ή ήθελε να το φάει ας μου στείλει μια φωτογραφία από λουλούδι ή φαγητό. Αν σε κάποιον το φως θυμίζει λουνα- παρκ, ας μου στείλει φωτογραφία από λουνα- παρκ. Αν κάποιον το σώμα της κοπέλας θυμίζει αυτοκίνητο ας μου στείλει φυτογραφία από αυτοκίνητο...
Μπορεί να βάλετε Τίτλο στις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ή και ένα μικρό ΣΧΟΛΙΟ.
Ότι σας θυμίζει, σας έρχεται πρώτο στο μυαλό.
Οι φωτογραφίες μπορεί να τις έχετε τραβήξει εσείς ή να τις έχετε βρει από το ίντερνετ.
Απλώς πρέπει να δείχνουν τι έχετε στο μυαλό σας και τι αισθάνεσθε κατά την διαδρομή που πήγατε εκεί, όταν ήσασταν στον χώρο, με την κοπέλα, με το σώμα της, και όταν φύγατε από το χώρο.
Αν κάποιος θέλει να συμπληρώσει το ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ για τον ΧΩΡΟ ας μου στείλει mail στο eikones_ergasia@hotmail.com και να μου ζητήσει το ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.
Επισημαίνω ότι είναι ΜΟΝΟ Για το ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ 63, για το ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ 38Α, για το ΦΥΛΗΣ 136 και για το Studio 22 (Καλλιθέα). Σας παρακαλώ μην μου στείλετε αν δεν έχετε πάει σε αυτά.
Δεν υπάρχουν αδιάκριτες ερωτήσεις και δεν ζητούνται τα προσωπικά σας στοιχεία!!!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΠΤΥΧΙΟ.
Σας ευχαριστώ