blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.135
- Πόντοι
- 26.096
Έχω αντιληφθεί τι με ρωτάνε. Και ναι, δεν θα είχα πρόβλημα να ενδώσω στις ορέξεις του εργοδότη μου.
Είσθε καλοδεχούμενη στο νήμα μας, κυρία!
Έχω αντιληφθεί τι με ρωτάνε. Και ναι, δεν θα είχα πρόβλημα να ενδώσω στις ορέξεις του εργοδότη μου.
εισαι ο ανθρωπος μου σκυψε να παρεις την προσληψηΈχω αντιληφθεί τι με ρωτάνε. Και ναι, δεν θα είχα πρόβλημα να ενδώσω στις ορέξεις του εργοδότη μου.
εισαι ο ανθρωπος μου σκυψε να παρεις την προσληψη
Ελάτε στο νήμα των παππούληδων για να αναζητήσετε εργασία.
Άμεση ανάληψη θέσεως. Πλούσιες αμοιβές!
Καλησπέρα. Είμαι25 χρονών, φοιτήτρια Ιατρικής, με πτυχίο Αγγλικών και Γαλλικών και αναζητώ θέση εργασίας (κατά προτίμηση ημιαπασχόληση) για τους καλοκαιρινούς μήνες. Εάν υπάρχει κάποιος με εταιρία που να χρειάζεται γραμματέα, ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Μπραβο, τη πηρες την δουλεια.Έχω αντιληφθεί τι με ρωτάνε. Και ναι, δεν θα είχα πρόβλημα να ενδώσω στις ορέξεις του εργοδότη μου.
χωρις φωτογραφικο βιογραφικο δεν την προσλαμβανωΛέτε να μας βγει ντιγκιντάνκας;
Για σοβαρές προτάσεις pm . Ευχαριστώ.
Τι μισθό ζητάς;Έχω αντιληφθεί τι με ρωτάνε. Και ναι, δεν θα είχα πρόβλημα να ενδώσω στις ορέξεις του εργοδότη μου.
και γω για ημιαπασχοληση σε θελω στην ηλικια μου δεν μπορω να καβαλαω οκταωρο
θα πληρωθει αναλογως προσοντωνΤι μισθό ζητάς;
μπορώ να ρωτήσω κι' εγώ για καμιά θέση?
ΔΕ κάνει για γραμματέας, άμα δε κόβει το ρημάδι!! Απορώ πως πέρασε ιατρική,τι είδους μόρια έπιασε..