Νέα

Αναζητώ σκλάβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα s/m
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tonakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
KAI ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΨΑΧΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ 20-25 ΕΤΩΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΤΗΛ ΥΠΟΨΙΝ ?????Α ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ????

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
KAI ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΨΑΧΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ 20-25 ΕΤΩΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΤΗΛ ΥΠΟΨΙΝ ?????Α ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ????

Κατ' αρχήν, Καλώς ήρθες στο site :)
Σε παρακαλώ όμως, ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ POST ΣΟΥ, σύμφωνα με τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum....

Απαγορεύεται αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζεται. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.

OP
OP
S

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα επαυα να αναζητω σκλαβα αν μου καθοτανε μια 18χρονη, ξανθια, ανεξαρτητου υψους,κατα προτημηση γαλανοματα,σαφως σεξομανης,σφιχτη, και σαφως χαμηλων τονων..
ζηταω πολλα  εεεε ?????

tonakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
οκ δεν ειχα διαβασει τουσ ορουσ
ειμαι νεουδη εδω...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
και μεγαλη προικα ζηταμε τα ιδια μονο που εγω θελω πρασσινοματα

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Έχει καταλάβει κανένας σας ποια είναι η πιο υποτακτική κοπέλα μέλος του σάιτ ;
Άντε να δω αν χαμπαριάζετε καθόλου από το θέμα.

OP
OP
S

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα ειναι να ειναι και ελευθερη,,, αλλα απο πμ εγω τιποτα οποτε......
ακομα στην αναζητηση,,,,, που θα παει ομως..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως ειμαι Sub δεν ξερω αν το χαμπαριαζουν οι υπολοιποι το θεμα :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
την εχω στο κλουβι για αυτο χαθηκε
την βγαζω μονο για δουλειες στο σπιτι,μαγειρεμα,καφεδες,να με κανει μπανιο και για αγριο σεξ
και οταν πας γηπεδο κλειδωμενη και δεμενη με ανοιχτα τα ματια οπως στο ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ να βλεπει ΘΡΥΛΟ στην ΤV :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Orange03.jpg
    Orange03.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 45
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
και οταν πας γηπεδο κλειδωμενη και δεμενη με ανοιχτα τα ματια οπως στο ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ να βλεπει ΘΡΥΛΟ στην ΤV :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:
Να βλέπει πως γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Περισσότερα δεν πρόκειται να σας πω. Αλλά υπάρχει μία κοπέλα μέλος, η οποία μυρίζει θηλυκάδα σε κάθε ποστ. Έχει πολύ καλή σχέση με τη θηλυκότητα της, νιώθει όμορφα, της αρέσει που είναι γυναίκα και το χαίρεται, δεν έχει κομπλεξάκια που έχουν οι περισσότερες κοπέλες, δεν θέλει να μιμείται αντρικές συμπεριφορές και είναι πάντα μέσα στα όρια που ορίζει η θηλυκή συμπεριφορά. Αντίστοιχες απαιτήσεις φαντάζομαι ότι θα έχει από το σύντροφό της. Αρρενωπότητα, κυριαρχική συμπεριφορά και τα συναφή.
Επειδή κάνει πραγματικά μπαμ, όποιος έχει την ικανότητα να αναγνωρίζει υποτακτικές κοπέλες θα έχει σίγουρα καταλάβει ποια είναι.
Να σας πω περισσότερα δε πρόκειται, διότι πιστεύω ότι δεν θα της άρεσε και αυτό το σέβομαι.
Αν πάλι θέλει η ίδια, ας στείλει ένα πμ να επιβεβαιώσει ότι κατάλαβε ότι μιλάω για αυτήν.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Περισσότερα δεν πρόκειται να σας πω. Αλλά υπάρχει μία κοπέλα μέλος, η οποία μυρίζει θηλυκάδα σε κάθε ποστ. Έχει πολύ καλή σχέση με τη θηλυκότητα της, νιώθει όμορφα, της αρέσει που είναι γυναίκα και το χαίρεται, δεν έχει κομπλεξάκια που έχουν οι περισσότερες κοπέλες, δεν θέλει να μιμείται αντρικές συμπεριφορές και είναι πάντα μέσα στα όρια που ορίζει η θηλυκή συμπεριφορά. Αντίστοιχες απαιτήσεις φαντάζομαι ότι θα έχει από το σύντροφό της. Αρρενωπότητα, κυριαρχική συμπεριφορά και τα συναφή.
Επειδή κάνει πραγματικά μπαμ, όποιος έχει την ικανότητα να αναγνωρίζει υποτακτικές κοπέλες θα έχει σίγουρα καταλάβει ποια είναι.
Να σας πω περισσότερα δε πρόκειται, διότι πιστεύω ότι δεν θα της άρεσε και αυτό το σέβομαι.
Αν πάλι θέλει η ίδια, ας στείλει ένα πμ να επιβεβαιώσει ότι κατάλαβε ότι μιλάω για αυτήν.
Πολύ έξυπνο! Μπράβο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295

Stories