Νέα

Αναζητώ σκλάβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα s/m
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
αυτά είναι. Νέαρχε, άνοιξέ μας νέους δρόμους ηδονής.
ισχύει και για μένα η αγγελία. θέλω σκλάβα εδώ και τώρα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
τι να σου πω νεαρχε μου
εγω κ μονο που τα διαβασα αυτα κ στην ιδεα της διαρκειας για 24/7, νιωθω ενα πλακωμα.. μια καταπιεση.. μια αναγκη να βαλω τις φωνες
δε ξερω μπορει κατα περιπτωση κ για 5-10... λεπτα.. να ενιωθα κ μια φουντωση μια φλογα.. ποιος ξερει :2funny:

γιωργο εγω θελω σκλαβο.. θες να το κανουμε μια ο ενας μια ο αλλος? :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
τι να σου πω νεαρχε μου
εγω κ μονο που τα διαβασα αυτα κ στην ιδεα της διαρκειας για 24/7, νιωθω ενα πλακωμα.. μια καταπιεση.. μια αναγκη να βαλω τις φωνες
δε ξερω μπορει κατα περιπτωση κ για 5-10... λεπτα.. να ενιωθα κ μια φουντωση μια φλογα.. ποιος ξερει :2funny:

Είναι πολύ φυσικό.
Οι επιταγές της προσωπικότητάς σου δεν σου επιτρέπουν ούτε καν να σκέπτεσαι ότι θα μπορούσες να είσαι υποταγμένη σε κάποιον.

Ο έρωτας όμως είναι παιχνίδι του υποσυνείδητου, και όχι του συνειδητού. Αν λοιπόν σε ότι λες αυτή τη στιγμή, στο πως το λες, στο πιο είναι το Εγώ σου και πιο το Υπερεγώ σου κουμάντο κάνει η Προσωπικότητα, στις σεξουαλικές σου ανάγκες, επιταγές και ένστικτα, κουμάντο κάνει η Λίμπιντο.

Αν ποτέ σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον άντρα που θα σε «υποτάξει» ερωτικά, τότε να είσαι σίγουρη ότι όχι μόνο δε θα νιώσεις «πλάκωμα», και «καταπίεση» όπως λες, αλλά αντίθετα θα απελευθερωθείς.

Και από ποιόν θα απελευθερωθείς ;;;
Μα από την ίδια σου τη προσωπικότητα. Από αυτό που πραγματικά σε καταπιέζει και σε αναγκάζει να έχεις μία συγκεκριμένη συμπεριφορά ώστε να έχεις επιτυχία στο περιβάλλον όπου ζεις. Και αυτό είναι το Εγώ σου, και πάνω από όλα το Υπερεγώ σου. Οι μεγάλοι σου δυνάστες!

Δε περιμένω να συμφωνήσεις. Είναι λογικό να μη σε πείθω. Αυτή είναι συζήτηση που θα πρέπει να κάνεις κατ’ ιδίαν, σε ιδιαίτερη στιγμή, με κάποιον που σε γοητεύει, και όχι με τον οποιοδήποτε ανώνυμο «Νέαρχο» στο bourdela.com

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τι ηθελε και το ανοιγε το θρεντ ο χριστιανος?του το μαμησατε  :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
νεαρχε κοιτα δεν ειναι οτι διαφωνω ή συμφωνω, να καταλαβω προσπαθω
την υποταγη σε τυπου σεξουαλικου παιχνιδιου την αντιλαμβανομαι μια χαρα κ μπορει κ να μ αρεσε (μεχρι ενος οριου)

αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι υποταγη γενικοτερη.. (το να φορας οτι σου λεει ο αλλος κ να εισαι σταντ μπαι σε οτι του καπνισει να σου ζητησει *P )
κ αυτο θα συμφωνησω θελει δουλεια πολλη για να το καταφερεις *P

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
τι ηθελε και το ανοιγε το θρεντ ο χριστιανος?του το μαμησατε  :2funny: :2funny: :2funny:

Το θρεντ είναι γελοίο και χωρίς ουσία.
Δεν ψάχνεις «σκλάβα» βάζοντας αγγελία.

Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, βρίσκει μια κοπέλα που να το έχει μέσα της και σιγά-σιγά τη φέρνει στα νερά του.

Ο μόνος πραγματικός λόγος που βλέπω για να ανοιχτεί αυτό το θρεντ είναι να γίνει μια μικρή συζήτηση γύρω από το θέμα.
Κατά συνέπεια είμαστε εντελώς in topic.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
αυτά είναι. Νέαρχε, άνοιξέ μας νέους δρόμους ηδονής.
ισχύει και για μένα η αγγελία. θέλω σκλάβα εδώ και τώρα

Την έχεις δίπλα σου, σε συνοδεύει, με αυτήν βγαίνεις τα βράδια, με αυτήν κάνεις έρωτα, με αυτήν μιλάς στο τηλέφωνο.
Είναι η κοπέλα σου!

Δούλεψε πάνω της αλλά πάνω από όλα πάνω σου. Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει δουλειά πολύ, αλλά και τρόπο.

Να μην φανεί αλαζονικό, αλλά πιστεύω ότι σχεδόν κάθε κοπέλα μπορεί να «υποταχτεί» ερωτικά, αρκεί να σε ελκύει η συγκεκριμένη τόσο πολύ, ώστε να θέλεις να ασχοληθείς και να επενδύσεις επάνω της.

ΥΣ: Διευκρίνιση, μιλάω για απλή υποταγή, σκλάβα είναι κάτι πιο extreme.

OP
OP
S

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω θα συμφωνησω με τον νεαρχο.και να μην στεναχωριεσται ,δεν μου μαμησατε το ποστ.πειτε οτι θελετε ελευθερα,εξαλου γιαυτο ειναι το ιντερνετ.πολλοι απροσωποι με παρατσουκλια ανταλαζουνε αποψεις.το θεμα ειναι οτι ζηταω σκλαβα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
το πιο psychedelic και παρανοικο cult site εδω μεσα

manosgre

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή πολλές μαλακίες ακούγονται και γράφονται...
Εγώ προτιμώ την γυναίκα πλήρως απελευθερωμένη και ταυτόχρονα ανεξάρτητη πρωσοπικότητα. Να είναι σε θέση να βγαλει το ψωμί της και το καυλί που τρώει να το έχει κατακτήσει με το μυαλό και όχι με το ψεύτικο νάζι και την πουτανιά. Να έχει το θάρρος να σου πει "σήμερα πηδήχτηκα με τον ..." και να έχει το κουράγιο να ακούσει το "σήμερα πηδήχτηκα με την..." Και άμα δεν σε γουστάρει να έχει την δυνατότητα να σε φτύσει και να φύγει.... Αυτές είναι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και εμφάνισης

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Φαντάζομαι ότι από τις αγαπημένες ιστορίες του Νέαρχου είναι η ιστορία της Ο.

OP
OP
S

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καμια αντιρηση μανο.γουστα ειναι αυτα.
και μενα μ αρεσει η ιστορια της 0 αλλα μονο το ενα οχι το δυο..

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Παιδιά δε την έχω διαβάσει την ιστορία και τώρα βαριέμαι.
Αν τη διαβάσω αύριο θα σας πω αν μου άρεσε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

όχι βέβαια. γιατί αν είναι να κάνουμε αυτά που γράφει ο Νέαρχος, εσένα μπορεί να μη σε πειράζει να έχεις όλη μέρα ''μέσα'' σου κάτι, ρώτα όμως κι εμένα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το σωστο σερνικο το πολλα βαρυ, παιρνει μια νορμαλ γυναικα και την υποταση και την κανει σκλαβα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
γιωργεκαλυτερε αυτο δεν το ειχα σκεφτει.. να κανουμε συμφωνια οταν θα ναι η μερα σου για σκλαβιες.. απλα να κανεις τις δουλειες του σπιτιου :2funny:

ευααααααα τι ειναι αυτα που γραφεις? :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
γιωργεκαλυτερε αυτο δεν το ειχα σκεφτει.. να κανουμε συμφωνια οταν θα ναι η μερα σου για σκλαβιες.. απλα να κανεις τις δουλειες του σπιτιου :2funny:

ευααααααα τι ειναι αυτα που γραφεις? :2funny:

ειπα να γινω καφρος σημερα :grin: :grin: :grin:

SKLABOS_0

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εμενα μου αρεσει να ζω σαν σκλαβος  ειναι κατι που το εχω κανει κ θα το ξανακανω αν βρεθει αφεντρα

OP
OP
S

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω παλι την σωστη και αυτη που θελω δεν την βρηκα ακομα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom