τι να σου πω νεαρχε μου
εγω κ μονο που τα διαβασα αυτα κ στην ιδεα της διαρκειας για 24/7, νιωθω ενα πλακωμα.. μια καταπιεση.. μια αναγκη να βαλω τις φωνες
δε ξερω μπορει κατα περιπτωση κ για 5-10... λεπτα.. να ενιωθα κ μια φουντωση μια φλογα.. ποιος ξερει
γιωργο εγω θελω σκλαβο.. θες να το κανουμε μια ο ενας μια ο αλλος?
Είναι πολύ φυσικό.
Οι επιταγές της προσωπικότητάς σου δεν σου επιτρέπουν ούτε καν να σκέπτεσαι ότι θα μπορούσες να είσαι υποταγμένη σε κάποιον.
Ο έρωτας όμως είναι παιχνίδι του υποσυνείδητου, και όχι του συνειδητού. Αν λοιπόν σε ότι λες αυτή τη στιγμή, στο πως το λες, στο πιο είναι το Εγώ σου και πιο το Υπερεγώ σου κουμάντο κάνει η Προσωπικότητα, στις σεξουαλικές σου ανάγκες, επιταγές και ένστικτα, κουμάντο κάνει η Λίμπιντο.
Αν ποτέ σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον άντρα που θα σε «υποτάξει» ερωτικά, τότε να είσαι σίγουρη ότι όχι μόνο δε θα νιώσεις «πλάκωμα», και «καταπίεση» όπως λες, αλλά αντίθετα θα απελευθερωθείς.
Και από ποιόν θα απελευθερωθείς ;;;
Μα από την ίδια σου τη προσωπικότητα. Από αυτό που πραγματικά σε καταπιέζει και σε αναγκάζει να έχεις μία συγκεκριμένη συμπεριφορά ώστε να έχεις επιτυχία στο περιβάλλον όπου ζεις. Και αυτό είναι το Εγώ σου, και πάνω από όλα το Υπερεγώ σου. Οι μεγάλοι σου δυνάστες!
Δε περιμένω να συμφωνήσεις. Είναι λογικό να μη σε πείθω. Αυτή είναι συζήτηση που θα πρέπει να κάνεις κατ’ ιδίαν, σε ιδιαίτερη στιγμή, με κάποιον που σε γοητεύει, και όχι με τον οποιοδήποτε ανώνυμο «Νέαρχο» στο bourdela.com