εγω παλι την σωστη και αυτη που θελω δεν την βρηκα ακομα...
Το χειρότερο είναι να την βρεις κ να την χάσεις...
εγω παλι την σωστη και αυτη που θελω δεν την βρηκα ακομα...
μπα το χειροτερο ειναι να την εχεις χασει και να την ξαναβρειςΤο χειρότερο είναι να την βρεις κ να την χάσεις...
ε ναι αν ειναι σκλαβα χανεις μεγαλο κελεπουρι που θα ξαναβρεις εκτος αν την πουλησεις σε αλλο δουλεμποραΤο χειρότερο είναι να την βρεις κ να την χάσεις...
KAI ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΨΑΧΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ 20-25 ΕΤΩΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΤΗΛ ΥΠΟΨΙΝ ?????Α ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ????
η evabbΈχει καταλάβει κανένας σας ποια είναι η πιο υποτακτική κοπέλα μέλος του σάιτ ;
Άντε να δω αν χαμπαριάζετε καθόλου από το θέμα.
τελικά η evabb είναι η πιο ανυπόταχτη!η evabb
την εχω στο κλουβι για αυτο χαθηκετελικά η evabb είναι η πιο ανυπόταχτη!
την έκανε κανονικά...
Μεγάλε ΘΕΕ!!! :Sτην εχω στο κλουβι για αυτο χαθηκε
την βγαζω μονο για δουλειες στο σπιτι,μαγειρεμα,καφεδες,να με κανει μπανιο και για αγριο σεξ
και οταν πας γηπεδο κλειδωμενη και δεμενη με ανοιχτα τα ματια οπως στο ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ να βλεπει ΘΡΥΛΟ στην ΤVτην εχω στο κλουβι για αυτο χαθηκε
την βγαζω μονο για δουλειες στο σπιτι,μαγειρεμα,καφεδες,να με κανει μπανιο και για αγριο σεξ
Να βλέπει πως γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς!και οταν πας γηπεδο κλειδωμενη και δεμενη με ανοιχτα τα ματια οπως στο ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ να βλεπει ΘΡΥΛΟ στην ΤV
Πολύ έξυπνο! Μπράβο!!!Περισσότερα δεν πρόκειται να σας πω. Αλλά υπάρχει μία κοπέλα μέλος, η οποία μυρίζει θηλυκάδα σε κάθε ποστ. Έχει πολύ καλή σχέση με τη θηλυκότητα της, νιώθει όμορφα, της αρέσει που είναι γυναίκα και το χαίρεται, δεν έχει κομπλεξάκια που έχουν οι περισσότερες κοπέλες, δεν θέλει να μιμείται αντρικές συμπεριφορές και είναι πάντα μέσα στα όρια που ορίζει η θηλυκή συμπεριφορά. Αντίστοιχες απαιτήσεις φαντάζομαι ότι θα έχει από το σύντροφό της. Αρρενωπότητα, κυριαρχική συμπεριφορά και τα συναφή.
Επειδή κάνει πραγματικά μπαμ, όποιος έχει την ικανότητα να αναγνωρίζει υποτακτικές κοπέλες θα έχει σίγουρα καταλάβει ποια είναι.
Να σας πω περισσότερα δε πρόκειται, διότι πιστεύω ότι δεν θα της άρεσε και αυτό το σέβομαι.
Αν πάλι θέλει η ίδια, ας στείλει ένα πμ να επιβεβαιώσει ότι κατάλαβε ότι μιλάω για αυτήν.
Πως γαμιεται οπισθοδρομικε βαζελακο?Να βλέπει πως γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς!