You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζήτηση οδών (ηλεκτρονικός χάρτης)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Μηπως το σε βολευει :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Ένα ακόμα πολύ καλό που χρησιμοποιώ προσωπικά είναι το:
Εκτός από το να βρεις μια οδό, έχεις και μια δεύτερη λειτουργία. Να γράψεις που βρίσκεσαι, που θες να πας και πατήσεις το κουμπί "Δρομολόγηση" όπου σου δίνει οδηγίες για το πως θα φτάσεις από εκεί που είσαι στο σημείο που θέλεις να πας.
Εκτός από το να βρεις μια οδό, έχεις και μια δεύτερη λειτουργία. Να γράψεις που βρίσκεσαι, που θες να πας και πατήσεις το κουμπί "Δρομολόγηση" όπου σου δίνει οδηγίες για το πως θα φτάσεις από εκεί που είσαι στο σημείο που θέλεις να πας.
JohnKal
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2005
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Πολύ καλό liomas. Αντίστοιχα προγράμματα που κυκλοφορούνε στο εμπόρειο και στον μαυρογένη της γειτονειάς είναι το Hellas Navigator & το Athens Navigator (αυτό έχει μόνο την Αθήνα αλλά έχει ένα πολύ συμαντικό! Βρίσκεις τα στοιχεία κάποιου απο την πινακίδα αυτοκινήτου ή απο μηχανάκι!!)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
merci
Συνάδελφοι, ξέρετε αν υπάρχει κανένα site ή έστω στην χειρότερη κανένα πρόγραμμα που να έχει αναλυτικούς χάρτες της Ελλάδας (εθνικό οδικό δύκτιο) με εύρεση πόλεων και περιοχών καθώς και οδηγίες για την καλύτερη διαδρομή για να πας από ένα μέρος στο άλλο;
Με ρωτούσε ένας φίλος που θα χρειαζόταν κάτι τέτοιο για την δουλειά του, αλλά κι εμένα θα μου φαινόταν πολύ χρήσιμο για ταξείδια κλπ.
Εγώ ξέρω τους χάρτες που έχει το in.gr αλλά αν και είναι πολύ αναλυτικοί για Αθήνα και Θεσ/νίκη, νομίζω ότι δεν έχουν αντίστοιχες λειτουργίες για το εθνικό οδικό δύκτιο. Ξέρετε κανένα καλό site;
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Με ρωτούσε ένας φίλος που θα χρειαζόταν κάτι τέτοιο για την δουλειά του, αλλά κι εμένα θα μου φαινόταν πολύ χρήσιμο για ταξείδια κλπ.
Εγώ ξέρω τους χάρτες που έχει το in.gr αλλά αν και είναι πολύ αναλυτικοί για Αθήνα και Θεσ/νίκη, νομίζω ότι δεν έχουν αντίστοιχες λειτουργίες για το εθνικό οδικό δύκτιο. Ξέρετε κανένα καλό site;
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
driveme.gr.Αλλιός φίλε αν πρόκειται για δουλεία σε συμβουλέυω να πάρει ενα gps μου έλυσε τα χέρια ούτε νεύρα ούτε αγχος σώθηκα με λίγα λόγια.Συνάδελφοι, ξέρετε αν υπάρχει κανένα site ή έστω στην χειρότερη κανένα πρόγραμμα που να έχει αναλυτικούς χάρτες της Ελλάδας (εθνικό οδικό δύκτιο) με εύρεση πόλεων και περιοχών καθώς και οδηγίες για την καλύτερη διαδρομή για να πας από ένα μέρος στο άλλο;
TO χρησιμοποιουμε για να βρισκουμε οδους για τα βοθρατζιδικα fast enough
Thanks, συνάδελφοι. Ωστόσο απ ότι βλέπω δεν λειτουργεί κανένα για μικρές πόλεις στο εθνικό δύκτιο. Δεν μου βγάζει π.χ. πώς πάνε από την θεσσαλονίκη στην Πτολεμαΐδα, στο Μέτσοβο ή στο Σιδηρόκαστρο.
Ε..τότε δοκίμασε αυτό...
Δεν νομίζω ότι παίζει καλύτερος χάρτης....
Πρόσεχε να επιλέξεις σωστά το σημείο αναχώρησης και το σημείο άφιξης. Γράψε με μικρούς λατινικούς χαρακτήρες.
Υπολογίζει μέχρι και τα διόδια.
Επίσης αν θες, μπορεί να σου υπολογίσει ακόμα και τη βενζίνη που θα κάψεις!!!
Ε..τότε δοκίμασε αυτό...
Δεν νομίζω ότι παίζει καλύτερος χάρτης....
Πρόσεχε να επιλέξεις σωστά το σημείο αναχώρησης και το σημείο άφιξης. Γράψε με μικρούς λατινικούς χαρακτήρες.
Υπολογίζει μέχρι και τα διόδια.
Επίσης αν θες, μπορεί να σου υπολογίσει ακόμα και τη βενζίνη που θα κάψεις!!!
Ευχαριστώ πολύ, dzf, άπαιχτο το σάιτ της Michelin! Αυτό είναι!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 147
- Εμφανίσεις