Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.571
- Πόντοι
- 12.756
εχω πολλές άγνωστες λέξεις... τι είναι πίκος? γαμίκος νομίζω ξέρω...
τυπε , τι ακριβως θες να κανεις με τα κοστουμια ? σλιμ φιτ , οκ , αλλα που θες τα μαζεματα ?
τυπε , τι ακριβως θες να κανεις με τα κοστουμια ? σλιμ φιτ , οκ , αλλα που θες τα μαζεματα ?
Τι ειναι slim fit, οταν το σακακι και το παντελονι ακολουθουν τη γραμμη του σωματος; Αν ειναι ετσι, κυριως στη μεση δε θα θελει το μαζεμα και κατι ψιλα στο παντελονι;
γουστάρω πολύ τον νιπλ λοβερ που κανει αναλυση σε βάθος...
εγω είμαι άσχετος... απλά τα φοραω!!
πάντως σίγουρα θέλουν να κοντύνουν τα σακάκια στον γύρο...
γουστάρω πολύ τον νιπλ λοβερ που κανει αναλυση σε βάθος...
εγω είμαι άσχετος... απλά τα φοραω!!
πάντως σίγουρα θέλουν να κοντύνουν τα σακάκια στον γύρο...
είναι πολύ πιο μακριά απ'οτι επιτασσει η σύγχρονη γραμμη...γιατι να κοντυνουν στο γυρο ? που σου φτανουν τωρα και θες να τα κοντυνεις ?
είναι πολύ πιο μακριά απ'οτι επιτασσει η σύγχρονη γραμμη...
τα δικά μου ειναι σαν την δευτερη φωτο...
Οι μεταποιήσεις συνήθως γίνονται γιατί δεν σου κάνουν λόγω μεταβολής σωματικού βάρους.Ερωτημα αδαους:
Τα "καλα" κουστουμια δεν ειναι... διαχρονικα?
Δηλαδη, πχ, καποιος που εραψε ενα κουστουμι 20 χιλιαδων ευρω στο Λονδινο, θα πρεπει να το προσαρμοσει στις... μοδες για να το φρεσει??
Ειχα την εντυπωση οτι οι μοδες δεν ισχυουν και τοσο στο συγκεκριμενο χωρο
Οι μεταποιήσεις συνήθως γίνονται γιατί δεν σου κάνουν λόγω μεταβολής σωματικού βάρους.
τα δικά μου ειναι σαν την δευτερη φωτο...
Ερωτημα αδαους:
Τα "καλα" κουστουμια δεν ειναι... διαχρονικα?
Δηλαδη, πχ, καποιος που εραψε ενα κουστουμι 20 χιλιαδων ευρω στο Λονδινο, θα πρεπει να το προσαρμοσει στις... μοδες για να το φρεσει??
Ειχα την εντυπωση οτι οι μοδες δεν ισχυουν και τοσο στο συγκεκριμενο χωρο
Μιας και συζηταμε περι κοστουμιων, κατα ποσο πρεπει να ακολουθουμε πιστα τη μοδα στα κοστουμια; Εμενα για παραδειγμα δε μου αρεσουν τα κοντα μανικια, βασικα το κοστουμι της πρωτης φωτο δε μου αρεσει, μου φαινεται κοντο και στα παντζακια, αυτος αν κατσει θα βγει το μισο ποδι εξω.
Τελος παντων αυτο που θελω να πω ειναι, δε θα πρεπει να τα ραβουμε τα κοστουμια οπως τα θελουμε εμεις; Εγω για παραδειγμα ζηταω ρητα να μην ειναι πολυ κοντο ουτε πολυ στενο το παντελονι και να μη φαινεται πολυ το πουκαμισο στα μανικια (πεστε με συντηριτικο) καθως δε φοραω και μανικετοκουμπα (τα θεωρω πολλη επιδειξη για το δικο μου επιπεδο).
εχεις πιασει την σωστη ιδεα , το θεμα δεν ειναι μονο η μοδα , ειναι και πως σου αρεσει εσενα και τι σου παει ,σε εναν χοντρουλη ας πουμε αν παρει το φιτ θα ειναι σαν να φοραει καποτα , ουτως η αλλως τα σλιμ φιτ ειναι μεχρι ενα μεγεθος ωραια , μετα ειναι καραγκιοζε η βαπτιστικα..
Οποια μοδα και να σου ταιριαζει το θεμα ειναι να το μαζεψεις να ειναι στα μετρα σου , κανενα κουστουμι δεν σου καθεται "κουστουμι" που λενε , ειναι ενα γενικο πατρον που καθεται σε ολους μετρια , απο εκει και μετα στο δικο σου ματι και του ραφτη σου ειναι πως θα γινει ωραιο επανω σου ... και εννοειτε οτι βγαζω το κοστος απ εξω , ακριβο χωρις να εχει διορθωθει καλα ειναι χειροτερο απο το φθηνο που εχει ερθει καλα στα μετρα σου.
τωρα για τα μανικα και τα μπατζακια ο καθενας οπως βολευεται , στο μανικι πρεπει να φαινεται η μανσετα του πουκαμισου , οχι ολη συνηθως 2 δακτυλα , φορας δεν φορας μανικετοκουμπα , οπως και το μανικι του σακακιου οταν τα χερια σου ειναι κατω πρεπει να φτανει περιπου 2 μ3 τρια δακτυλα μετα τον καρπο σου , ουτε να σου ειναι σαν πουλαβερ αλλα ουτε να σου φαινονται μονο τα νυχια απο τα δακτυλα του χεριου σου.
για το παντελονι το μηκος εχει να κανει με το ποσο στενο ειναι , ουτε σαν ραπερ πρεπει να εισαι αλλα ουτε λες και φορας καπρι ..η καλτσα οταν εισαι ορθιος δεν πρεπει να φαινεται , αλλα οχι να περπατας και να ακουμπαει η πισω ακρη στο δαπεδο ..
ολα ειναι σχετικα παντως , υπαρχουν καποιοι κανονες ας το πουμε , αλλα σχεδον τα παντα εχουν να κανουν με τον σωματοτυπο σου .
Θελω να πιστευω πως τα κοστουμια μου ανηκουν στην κοκκινισμενη κατηγορια γιαυτο και προτιμαω ραφτη απο ετοιματζιδικα, δεν ειναι βεβαια κανας ραφτης μεγαλοσχημος αλλα τιμιος ως προς το αποτελεσμα nonetheless. Μου αρεσει παντως η στενη γραμμη (εχω και καλο σωμα οποτε βοηθαει) αλλα οχι υπερβολες (πχ στα παντελονια εχω δει τραγικα στενεματα λες και ειναι για ροκ συναυλια). Με το μηκος εχω καποια θεματακια, κυριως στα πατζακια, οχι να σερνεται αλλα σιχαινομαι να σηκωνεται πολυ οταν καθομαι.
Οσον αφορα τα ειδη κοστουμιων που ανεφερες πριν, παιζει να μην εχω δει ποτε απο κοντα τρικουμπα, ενω σταυρωτα ουτε που ξερω τι ειναι. Ολα μου τα κοστουμια ειναι δικουμπα (οπου κλεινεις εννοειται μονο το πανω κουμπι, το λεω επειδη εχω δει τυπο να εχει κλεισει και τα δυο) και με δυο σκισιματα πισω.
Μια απορια, για τα παπουτσια τι προτεινεις; Για μενα υπαρχουν δυο κατηγοριες, αυτα που θα ειναι μαλακα και θα τσαλακωνονται ευκολα (comfort over looks) και αυτα που θα παραμενουν εντυπωσιακα αλλα θα σε ψιλοπεθαινουν (looks over comfort). Κανω λαθος;