enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
εχω καταφέρει την τελευταία 10ετια δηλ. μετα τα 40 να κρατιέμαι στα + - 5 κιλά...
αλλά η μόδα είναι που αλλάζει, και οι νεότεροι συνάδελφοι που παρακολουθουν τα τρεντς πιο άμεσα, με έχουν αφήσει πίσω, με αποτέλεσμα να μοιάζω πιο συντηρητικός απ' ότι είμαι...
είμαι σχεδόν 49 και δείχνω κάτω από 40
καταλάβατε? θέλω να τζοβενίσω λίγο...
σε παωωραια εγινε ενωση με το παλιο θεμα που υπηρχε και καπου το ειχε παρει το ματι μου ..
ωραιο θρεντακι..Δεν βρήκα κάτι σχετικό, και ανοίγω το εν λόγω θρεντ για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το ανδρικό ντύσιμο, (κυρίως για το κλασσικό ντύσιμο, αλλά όχι μόνο αυτό),το οποίο δυστυχώς στην χώρα μας τον τελευταίο καιρό, λόγω και της κρίσης βέβαια, περνάει τη δική του κρίση
αυριο θα γραψω..παω για υπνο τωρα..
σημερα ρε τυπε δε βγηκα απο το σπιτη σημερα..φορμιτσα και παντοφλα αυριο που θα βγω θα γραψω..πες μας τι φόρεσες σήμερα και φύγε
σημερα ρε τυπε δε βγηκα απο το σπιτη σημερα..φορμιτσα και παντοφλα αυριο που θα βγω θα γραψω..
Κατά πρώτον θέλω να θέσω μια απορία που απευθύνεται κυρίως σε μέλη που στη δουλειά τους δουλεύουν πολύ κοστούμι (επαγγελματίες, στελέχη, κλπ):
μπορεί να φορεθεί σκέτο παλτό στη θέση του σακακιού του κοστουμιού ή ο συνδυασμός κοστούμι-γκαπαρντίνα είναι υποχρεωτικός;
αφορά κυρίως κρύες μέρες του χειμώνα σαν κι αυτές που ζούμε
εαν το παλτο ειναι κοντο ..τοτε μπορεις ανετα να το φορεσεις αντι για σακακι....εαν ειναι μακρυ ,φορα σακακι και απο πανω το παλτο...
Καποτε ειχαμε τον duracell και μας ανοιγε τα ματια.
Ήταν παντα μεσα στη μοδα και ειχε αποψη για ρουχο-παπουτσι-ρολοι