Νέα

Αναζήτηση καλού ράφτη με εμπειρία στα κοστούμια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johniexxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 443
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.571
Πόντοι
12.756
ωραια εγινε ενωση με το παλιο θεμα που υπηρχε και καπου το ειχε παρει το ματι μου ..

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εχω καταφέρει την τελευταία 10ετια δηλ. μετα τα 40 να κρατιέμαι στα + - 5 κιλά...
αλλά η μόδα είναι που αλλάζει, και οι νεότεροι συνάδελφοι που παρακολουθουν τα τρεντς πιο άμεσα, με έχουν αφήσει πίσω, με αποτέλεσμα να μοιάζω πιο συντηρητικός απ' ότι είμαι...
είμαι σχεδόν 49 και δείχνω κάτω από 40
καταλάβατε? θέλω να τζοβενίσω λίγο...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εχω καταφέρει την τελευταία 10ετια δηλ. μετα τα 40 να κρατιέμαι στα + - 5 κιλά...
αλλά η μόδα είναι που αλλάζει, και οι νεότεροι συνάδελφοι που παρακολουθουν τα τρεντς πιο άμεσα, με έχουν αφήσει πίσω, με αποτέλεσμα να μοιάζω πιο συντηρητικός απ' ότι είμαι...
είμαι σχεδόν 49 και δείχνω κάτω από 40
καταλάβατε? θέλω να τζοβενίσω λίγο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.336
Πόντοι
5.006
ο απολυτος ραβει κατι ωραια κουστουμια για οποιον ενδιαφερεται.... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Δεν βρήκα κάτι σχετικό, και ανοίγω το εν λόγω θρεντ για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το ανδρικό ντύσιμο, (κυρίως για το κλασσικό ντύσιμο, αλλά όχι μόνο αυτό),το οποίο δυστυχώς στην χώρα μας τον τελευταίο καιρό, λόγω και της κρίσης βέβαια, περνάει τη δική του κρίση

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν βρήκα κάτι σχετικό, και ανοίγω το εν λόγω θρεντ για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το ανδρικό ντύσιμο, (κυρίως για το κλασσικό ντύσιμο, αλλά όχι μόνο αυτό),το οποίο δυστυχώς στην χώρα μας τον τελευταίο καιρό, λόγω και της κρίσης βέβαια, περνάει τη δική του κρίση
ωραιο θρεντακι..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αυριο θα γραψω..παω για υπνο τωρα..

Επισκέπτης
Κατά πρώτον θέλω να θέσω μια απορία που απευθύνεται κυρίως σε μέλη που στη δουλειά τους δουλεύουν πολύ κοστούμι (επαγγελματίες, στελέχη, κλπ):

μπορεί να φορεθεί σκέτο παλτό στη θέση του σακακιού του κοστουμιού ή ο συνδυασμός κοστούμι-γκαπαρντίνα είναι υποχρεωτικός;

αφορά κυρίως κρύες μέρες του χειμώνα σαν κι αυτές που ζούμε   

Επισκέπτης
σημερα ρε τυπε δε βγηκα απο το σπιτη σημερα..φορμιτσα και παντοφλα αυριο που θα βγω θα γραψω..

τύπε ελπίζω να μη μας κάνεις καμιά μπαμπεσιά αύριο και φορέσεις πρωί-πρωί γαμπράτικα μόνο και μόνο να χεις να μας λες το βράδυ ε;  :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ευκολάκι το θρεντ...
ότι είναι μαύρο είναι καλό  :tooth:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κατά πρώτον θέλω να θέσω μια απορία που απευθύνεται κυρίως σε μέλη που στη δουλειά τους δουλεύουν πολύ κοστούμι (επαγγελματίες, στελέχη, κλπ):

μπορεί να φορεθεί σκέτο παλτό στη θέση του σακακιού του κοστουμιού ή ο συνδυασμός κοστούμι-γκαπαρντίνα είναι υποχρεωτικός;

αφορά κυρίως κρύες μέρες του χειμώνα σαν κι αυτές που ζούμε   

εαν το παλτο ειναι κοντο ..τοτε μπορεις ανετα να το φορεσεις αντι για σακακι....εαν ειναι μακρυ ,φορα σακακι και απο πανω το παλτο...

Επισκέπτης
εαν το παλτο ειναι κοντο ..τοτε μπορεις ανετα να το φορεσεις αντι για σακακι....εαν ειναι μακρυ ,φορα σακακι και απο πανω το παλτο...

μιλάς για κάτι τέτοιο έτσι;

http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/keimena/style/dress_code/article2487396.ece/BINARY/w540/marksandspencer_9820111184316331.jpg[/img[/URL]]

συνήθως παράείναι ζεστό και "φορτωμένο" ένα τέτοιο ντύσιμο, παρά τα κρύα έξω

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Καποτε ειχαμε τον duracell και μας ανοιγε τα ματια.
Ήταν παντα μεσα στη μοδα και ειχε αποψη για ρουχο-παπουτσι-ρολοι  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom