Νέα

Αναζήτηση καλού ράφτη με εμπειρία στα κοστούμια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johniexxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 443
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδή η βερμούδα στο Μοναστηράκι που κάνει 40 ευρώ είναι 2 φορές καλύτερη απ' τη βερμούδα στο P&B που κάνει 20; Δεν περιμένω με λίγα χρήματα να αγοράσω κάτι πολύ καλό, αλλά δε θέλω να πληρώσω περισσότερα απ' όσα χρειάζεται για ένα απλό καθημερινό ρούχο που εξυπηρετεί το σκοπό του.

εξαρταται τι θες να αγορασεις...τι θες να ειναι αυτη η βερμουδα...τι υλικο...εγω παντως εχω παρει σαλβαρι με 10 ευρω το οποιο στο μοναστηρακι ακριβως το ιδιο το βρηκα 25... :rolleyes:
δεν ειναι πανακεια το μοναστηρακι ουτε ειναι απαραιτητα φτηνο...προσωπικα το εχω ψιλοκοψει τα τελευταια χρονια...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Δηλαδή η βερμούδα στο Μοναστηράκι που κάνει 40 ευρώ είναι 2 φορές καλύτερη απ' τη βερμούδα στο P&B που κάνει 20; Δεν περιμένω με λίγα χρήματα να αγοράσω κάτι πολύ καλό, αλλά δε θέλω να πληρώσω περισσότερα απ' όσα χρειάζεται για ένα απλό καθημερινό ρούχο που εξυπηρετεί το σκοπό του.

Πουλ κ μπέρσκα σε ρούχα έχουν σκατά ποιότητα...Πολύ πιθανό βέβαια κ η βερμούδα αυτή να είναι ίδιας ακριβώς ποιότητας
Με 40ε εννοείται ότι βρίσκεις μια χαρά βερμούδες ,ψάξε!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
α...και αμα πας σε κανενα στοκαδικο στη νεα σμυρνη σιγουρα κατι θα βρεις

eumenides

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Στοκάδικα ε; Θα τα ψάξω στον κατάλογο.

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ σμόκιν στις προηγούμενες σελίδες ρε παιδιά. Πού πηγαίνετε ντυμένοι έτσι; Σε δεξιώσεις;

Για καλοκαίρι μου αρέσει κάτι τέτοιο που είναι φαρδύ:
http://[URL unfurl="true"]www.monsterville.gr/image/cache/data/060511/monsterville/05-3597-63-640x480.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ρε φιλε δεν χορτασες αρκετα φανταρος;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
P1080080.jpg

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
είδα ένα μικρό μαγαζί στο θησείο με συμπαθητικά tshirt... πριν τα καφέ στο περίπτερο κοντά...

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Εγω θα σε στειλω αλλου...

Με 600-700 ευρω παιρνεις αεροπορικο για Ταυλανδη...
Πηγαινεις σε εναν απο τους παμπολλους ραφτες που υπαρχουν εκει...
Διαλεγεις στο μαγαζι του τα υφασματα που θελεις...
Σου παιρνει μετρα με την μεζουρα...
Μετα απο δυο μερες πηγαινεις ξανα για να δοκιμασεις τα περασμενα με ενα γαζι ρουχα...
Ακομη μια μερα αργοτερα περνας και παιρνεις ετοιμα οτι εχεις παραγγειλει...
Περυσι εραψα ενα κουστουμι, αλλα δυο παντελονια, 7 πουκαμισσα για 150 ευρω ΧΩΡΙΣ να παζαρεψω καθολου (γιατι αλλωστε?). Μετα απο την αγορα αυτη μου εκανε και μια ζωνη και δυο μεταξωτες γραβατες δωρο...
Την αλλη βδομαδα ξαναπαω, και σκεφτομαι να ραψω αλλα 5 με 6 κουστουμια, ολα μαζι οχι για παραπανω απο 350-400 ευρω.
Το δικλινο δωματιο στοιχιζει 10-15 ευρω την ημερα. Το μουνακι 20 ευρω το 24αωρο.
Ελπιζω να βοηθησα

με ενα σμπαρο δυο τρυγόνια  :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Απευθύνομαι στους γνώστες της υψηλής ραπτικής...

Δυστυχώς ο παλιός μου ράφτης πήρε σύνταξη και δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει...
Εχω μια σειρά παλαιών κοστουμιών από 5 εως 8 ετών τρίκουμπα και με μακρύ γύρο στο σακάκι, σε πολύ καλή κατάσταση, το θέμα είναι ότι η μόδα έχει γυρίσει τα τελευταία χρόνια σε πιό SLIM FIT σχεδιασμό, οπότε ψάχνω καλό ράφτη για να τα μεταποιήσει...
επειδή είναι κοστούμια KENZO, BOSS, ROCHAS και ARMANI δεν θελω να τα πάω στην μοδίστρα της γειτονιάς μου... αλλά ούτε και στον Μπουρτσαλά στο Bespoke... και φυσικά ούτε να τα βγάλω εκτός λειτουργίας, πάνε περάσανε οι εποχές που στο εξάμηνο αλλάζαμε την γκαρνταρόμπα μας...

Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εάν περάσει από εδώ ο Duracell θα μπορεί να σου πει.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Απευθύνομαι στους γνώστες της υψηλής ραπτικής...

Δυστυχώς ο παλιός μου ράφτης πήρε σύνταξη και δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει...
Εχω μια σειρά παλαιών κοστουμιών από 5 εως 8 ετών τρίκουμπα και με μακρύ γύρο στο σακάκι, σε πολύ καλή κατάσταση, το θέμα είναι ότι η μόδα έχει γυρίσει τα τελευταία χρόνια σε πιό SLIM FIT σχεδιασμό, οπότε ψάχνω καλό ράφτη για να τα μεταποιήσει...
επειδή είναι κοστούμια KENZO, BOSS, ROCHAS και ARMANI δεν θελω να τα πάω στην μοδίστρα της γειτονιάς μου... αλλά ούτε και στον Μπουρτσαλά στο Bespoke... και φυσικά ούτε να τα βγάλω εκτός λειτουργίας, πάνε περάσανε οι εποχές που στο εξάμηνο αλλάζαμε την γκαρνταρόμπα μας...

Μπορεί κανείς να βοηθήσει?
συντροφε εχω υποψη μου εναν εδω στην γειτονια μου,συριος ειναι πολυ καλος μαστορας.το καταλαβαινω γιατι βλεπω κατι μερσεντονια και κατι παπαδαρια και δεσποταδες να τον επισκεπτονται.αρααα κατι καλο παιζει.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Σου έστειλα ΡΜ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πες του κωστακη ρε θα ξερει καναν καλο ραφτη για κουστουμια

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ευχαριστώ φίλοι μου, απ' ότι κατάλαβα είναι μακρύς ο δρόμος της αναζήτησης...
επειδή έχω πολλά κομμάτια θα επιλέξω απ΄όλες τις νέες προτασεις τρείς μόνον και θα τους δώσω ένα κομμάτι στον καθένα... μετά θα γίνει αξιολόγηση... και τελική επιλογή για τα βαριά χαρτιά.
o  duracel είναι lifestyle guru?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom