You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζήτηση καλού ράφτη με εμπειρία στα κοστούμια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johniexxx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 443
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ωραίος ο μάγκας έχει πει ότι τα ρούχα του τα ράβει η γυναίκα του
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ωραίος ο μάγκας έχει πει ότι τα ρούχα του τα ράβει η γυναίκα του η τζούλη
http://[URL unfurl="true"]www.ishow.gr/files/news/inline_images/magkas.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
ορίστε, υποταγή στο άλφα μέιλ.
και μπακλαβά του κάνει και του ράβει και κανένα κοστούμι.
όχι μέιλ τσουλί και μαλακίες.
και του χριστόδουλου ο γυναίκας του τα έραβε.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μνίτσα αυτά που ποστάρεις μου θυμίζουν έναν "βλάκα" (δεν ήταν χαζός ή βλάκας απλά ο κόσμος τότε που γεννιόταν μόνο για να δουλεύει, δεν του έκοβε και πολύ λόγω έλλειψης παιδείας κ.ο.κ.) από ένα χωριό εκεί γύρω στα βρουβιανά.
ήταν καλοκαίρι, ντάλα ο ήλιος με 35-40 βαθμούς και βγαίνει αυτός να πάει στο καφενείο φορώντας μια κάπα.
του λέει ο ένας συγχωριανός του,
-ρε "μήτσο" (φανταστικό όνομα) βγάλε το τραγότσαλο θα πάθεις καμιά θερμοπληξία .
και απαντάει ο μήτσος
-τι να το βγάλω ρε, εδώ φοράω το τραγότσαλο, μια μπλούζα και μια φανέλα και η θέρμη ακόμα με πηρουνιάζει.
ήταν καλοκαίρι, ντάλα ο ήλιος με 35-40 βαθμούς και βγαίνει αυτός να πάει στο καφενείο φορώντας μια κάπα.
του λέει ο ένας συγχωριανός του,
-ρε "μήτσο" (φανταστικό όνομα) βγάλε το τραγότσαλο θα πάθεις καμιά θερμοπληξία .
και απαντάει ο μήτσος
-τι να το βγάλω ρε, εδώ φοράω το τραγότσαλο, μια μπλούζα και μια φανέλα και η θέρμη ακόμα με πηρουνιάζει.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
σαγιονάρα;
η σαγιονάρα πάει με το μπουρνούζι.
δεν θέλω να βλέπω λιγδομένες από δερματικό λάδι, ευωδιάζουσες αντρικές πατούσες.
βάλε κάτι με σοσόνι, στρωτό παπουτσάκι και βερμούδα.
η σαγιονάρα πάει με το μπουρνούζι.
δεν θέλω να βλέπω λιγδομένες από δερματικό λάδι, ευωδιάζουσες αντρικές πατούσες.
βάλε κάτι με σοσόνι, στρωτό παπουτσάκι και βερμούδα.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ζιβαγκο
http://[URL unfurl="true"]www.bananarepublic.com/products/res/thumbimg/classic-merino-wool-turtleneck-black.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.mensclothingmall.com/655-1734-large/mens-turtleneck-sweater-warm-for-men.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.c2coffer.com/data/pic/20110403/source_img/_S_1301803215614.jpg[/img[/URL]]
[img]http://1.bp.blogspot.com/-phWbfY7CgWo/TZCP7g1IzyI/AAAAAAAAB3Q/FnKmFSng4aU/s400/Turtleneck.JPG
Αρχικά ήθελα να ρωτήσω αν τα ρούχα που πουλάνε στο Μοναστηράκι αξίζουν τα λεφτά τους (πήγα προχτές και είδα κάτι βερμούδες 30 - 40 ευρώ), αλλά μετά σκέφτηκα ότι πρώτον, όλοι θέλουμε να φαινόμαστε ελκυστικοί στις γυναίκες, ακόμα και όσοι δεν έχουμε ελπίδες για κάτι περισσότερο, και δεύτερον, ότι με την οικονομική στενότητα των τελευταίων ετών, όλοι ψάχνουμε για ευκαιρίες και τρόπους να ντυθούμε καλά και οικονομικά. Επομένως ανοίγω αυτό το θέμα με αντικείμενο συζήτησης το ανδρικό ντύσιμο, τί είναι ωραίο να φοράμε, από ποιά μαγαζιά να ψωνίζουμε και τα σχετικά.
Εγώ τον τελευταίο καιρό ψωνίζω από κάτι μαγαζιά στην Πατησίων που έχουν όμορφες πωλήτριες. Φτηνά είναι, αλλά δε μου φαίνονται και πολύ σόι.
Εγώ τον τελευταίο καιρό ψωνίζω από κάτι μαγαζιά στην Πατησίων που έχουν όμορφες πωλήτριες. Φτηνά είναι, αλλά δε μου φαίνονται και πολύ σόι.
Επισκέπτης
Αυτά είναι..
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Οι πωλήτριες ή τα ρούχα?Εγώ τον τελευταίο καιρό ψωνίζω από κάτι μαγαζιά στην Πατησίων που έχουν όμορφες πωλήτριες. Φτηνά είναι, αλλά δε μου φαίνονται και πολύ σόι.
Οι πωλήτριες ή τα ρούχα?
Tα ρούχα. Οι πωλήτριες είναι τεφαρίκι. Δεν είχα δει ότι υπήρχε παλαιότερο θέμα. Για τα ρούχα που πουλάνε στο Μοναστηράκι τι γνώμη έχετε από πλευράς ποιότητος;
Πολύ σμόκιν στις προηγούμενες σελίδες ρε παιδιά. Πού πηγαίνετε ντυμένοι έτσι; Σε δεξιώσεις;
Για καλοκαίρι μου αρέσει κάτι τέτοιο που είναι φαρδύ:
Για καλοκαίρι μου αρέσει κάτι τέτοιο που είναι φαρδύ:
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Tα ρούχα. Οι πωλήτριες είναι τεφαρίκι. Δεν είχα δει ότι υπήρχε παλαιότερο θέμα. Για τα ρούχα που πουλάνε στο Μοναστηράκι τι γνώμη έχετε από πλευράς ποιότητος;
η γνωμη ειναι μια και σταθερη...ο,τι πληρωνεις παιρνεις συνηθως...
η γνωμη ειναι μια και σταθερη...ο,τι πληρωνεις παιρνεις συνηθως...
Δηλαδή η βερμούδα στο Μοναστηράκι που κάνει 40 ευρώ είναι 2 φορές καλύτερη απ' τη βερμούδα στο P&B που κάνει 20; Δεν περιμένω με λίγα χρήματα να αγοράσω κάτι πολύ καλό, αλλά δε θέλω να πληρώσω περισσότερα απ' όσα χρειάζεται για ένα απλό καθημερινό ρούχο που εξυπηρετεί το σκοπό του.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 185
- Εμφανίσεις
- 14K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 13