troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.623
- Πόντοι
- 5.506
δεν φταινε τα ελληνικα μου ρε τυπεΓυναίκα είμαι,ελληνικά γιοκ;
δεν φταινε τα ελληνικα μου ρε τυπεΓυναίκα είμαι,ελληνικά γιοκ;
Τύπε θα της έχεις και ταξίδια σε διπλανά μποστάνια κι ελαιώνες?Θες να έρθεις για ελιές τώρα που δεν βρίσκω προσωπικό![]()
Άτομα που σπαμαρουν,δεν χρειάζεται να γράφουν ηληθια σχόλια.Λιγη σοβαρότητα δεν πείραξε ποτέ κανέναν.δεν φταινε τα ελληνικα μου ρε τυπε![]()
συγγνωμη...αποχωρωΆτομα που σπαμαρουν,δεν χρειάζεται να γράφουν ηληθια σχόλια.Λιγη σοβαρότητα δεν πείραξε ποτέ κανέναν.
Είναι μπαχαλάκηδες...Άτομα που σπαμαρουν,δεν χρειάζεται να γράφουν ηληθια σχόλια.Λιγη σοβαρότητα δεν πείραξε ποτέ κανέναν.
Είσαι σίγουρος;Γυναίκα είμαι
στις αναβασεις;;;;Είναι μπαχαλάκηδες...
Μίλα με @athinaios44 , ψάχνει συνοδηγό για σάξο...
ενα δικιο το εχεις δεν ξερω αν εχει μαθει να δουλευει χωρις μισθο....οι αποστάσεις δεν είναι το μόνο challenge της θέσης εργασίας![]()
όχι χωρίς μισθό μαν δεν είναι σωστά πράγματα αυτάενα δικιο το εχεις δεν ξερω αν εχει μαθει να δουλευει χωρις μισθο....![]()
Μου βγαίνει η αντρική πλευρά με τις βλακείες που διαβάζω.Είσαι σίγουρος;
Γιατί ξεχειλίζει η τεστοστερόνη και η επιθετικότητα, βρε τύπε.
τωρα μαζευτηκε πριν ειχαμε απουσιεςβλεπω ολο το ανφαν-γκατέ του σαιτ εδω μαζευτηκε![]()
μην σπαμαρεις ρε μανβλεπω ολο το ανφαν-γκατέ του σαιτ εδω μαζευτηκε![]()
για πεςΜου βγαίνει η αντρική πλευρά με τις βλακείες που διαβάζω.
εσυ ειδικά απορώ πως δεν εχουν κανει εσενα προεδρο στην EENE Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιώναφού ο νηματοθέτης ζήτησε την επιχειρηματική ελιτ του σάιτ![]()
ειναι στους επιχειρηματιες του κωριου...εσυ ειδικά απορώ πως δεν εχουν κανει εσενα προεδρο στην EENE Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών![]()