troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.942
- Πόντοι
- 5.506
δεν φταινε τα ελληνικα μου ρε τυπεΓυναίκα είμαι,ελληνικά γιοκ;
δεν φταινε τα ελληνικα μου ρε τυπεΓυναίκα είμαι,ελληνικά γιοκ;
μη σπαμαρεις...ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΜΠΟΤΑΡΕ ΑΠΟΨΕ ΕΓΡΑΨΕΣ
Τύπε θα της έχεις και ταξίδια σε διπλανά μποστάνια κι ελαιώνες?Θες να έρθεις για ελιές τώρα που δεν βρίσκω προσωπικό
Άτομα που σπαμαρουν,δεν χρειάζεται να γράφουν ηληθια σχόλια.Λιγη σοβαρότητα δεν πείραξε ποτέ κανέναν.δεν φταινε τα ελληνικα μου ρε τυπε
συγγνωμη...αποχωρωΆτομα που σπαμαρουν,δεν χρειάζεται να γράφουν ηληθια σχόλια.Λιγη σοβαρότητα δεν πείραξε ποτέ κανέναν.
Είναι μπαχαλάκηδες...Άτομα που σπαμαρουν,δεν χρειάζεται να γράφουν ηληθια σχόλια.Λιγη σοβαρότητα δεν πείραξε ποτέ κανέναν.
Είσαι σίγουρος;Γυναίκα είμαι
στις αναβασεις;;;;Είναι μπαχαλάκηδες...
Μίλα με @athinaios44 , ψάχνει συνοδηγό για σάξο...
ενα δικιο το εχεις δεν ξερω αν εχει μαθει να δουλευει χωρις μισθο....οι αποστάσεις δεν είναι το μόνο challenge της θέσης εργασίας
όχι χωρίς μισθό μαν δεν είναι σωστά πράγματα αυτάενα δικιο το εχεις δεν ξερω αν εχει μαθει να δουλευει χωρις μισθο....
Μου βγαίνει η αντρική πλευρά με τις βλακείες που διαβάζω.Είσαι σίγουρος;
Γιατί ξεχειλίζει η τεστοστερόνη και η επιθετικότητα, βρε τύπε.
τωρα μαζευτηκε πριν ειχαμε απουσιεςβλεπω ολο το ανφαν-γκατέ του σαιτ εδω μαζευτηκε
μην σπαμαρεις ρε μανβλεπω ολο το ανφαν-γκατέ του σαιτ εδω μαζευτηκε
για πεςΜου βγαίνει η αντρική πλευρά με τις βλακείες που διαβάζω.
εσυ ειδικά απορώ πως δεν εχουν κανει εσενα προεδρο στην EENE Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιώναφού ο νηματοθέτης ζήτησε την επιχειρηματική ελιτ του σάιτ
ειναι στους επιχειρηματιες του κωριου...εσυ ειδικά απορώ πως δεν εχουν κανει εσενα προεδρο στην EENE Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών