Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.409
- Πόντοι
- 456
Δηλώνει 48 πάντωςΌταν λέει από μόνη της μαν ότι είναι μιλφ , είναι άνω των 50 ...
Δηλώνει 48 πάντωςΌταν λέει από μόνη της μαν ότι είναι μιλφ , είναι άνω των 50 ...
μαγειρευεις?Και γιατί δεν μου στέλνετε εσείς ; Εγώ αναζητώ εργασία ,εσείς πρέπει να μου προτείνετε σε μήνυμα.
νεοτατηΔηλώνει 48 πάντως
Και γιατί δεν μου στέλνετε εσείς ; Εγώ αναζητώ εργασία ,εσείς πρέπει να μου προτείνετε σε μήνυμα.
ζεις στα όριαμαγειρευεις?
ψχνω εργασια τα ΣΚ ...θες να βλεπουμε μπαλα παρεα,ελληνικα,αγγλικα,Ισπανικα και να μου δινεις 50 ευρω την ημερα;100 το ΣΚ δηλαδη
Εάν δίνετε και κώλο πολύ ευχαρίστωςψχνω εργασια τα ΣΚ ...θες να βλεπουμε μπαλα παρεα,ελληνικα,αγγλικα,Ισπανικα και να μου δινεις 50 ευρω την ημερα;100 το ΣΚ δηλαδη
για τον κοστ ρωταωζεις στα όρια
είναι δίκοπο μαχαίρι μπορεί να πιεί σαμπάνια από το γοβάκι της ή μπορεί να καταλήξει να φάει μουσακά από την αρβύλα τηςγια τον κοστ ρωταω
θα ρισκαρειείναι δίκοπο μαχαίρι μπορεί να πιεί σαμπάνια από το γοβάκι της ή μπορεί να καταλήξει να φάει μουσακά από την αρβύλα της
Τυπε, είσαι πάνω από 80 κιλά?Είμαι γυναίκα παντρεμένη με ανοιχτομυαλο άτομο, milf εντυπωσιακής εμφανισης ,1,70 ,νταρντανογυναικα. Πρασινα μάτια και μαύρα μαλλιά. Επιλεκτική με το άλλο φύλο και αναζητώ κάτι αντίστοιχο σε εργασία με καλή αμοιβή σε γιατρό,δικηγόρο,επιχειρηματία ,εν πάση περίπτωση σε κύριο εμφανίσιμο που να έχει δική του επιχείρηση ,σαν ιδιαίτερα του,με τα συνέδρια του,τα ταξίδια του και να περνάμε καλά
στηρίζουμεθα ρισκαρει
Εκτός από μαλακας είσαι και αγράμματος ,εξυπνακια;Τυπε, είσαι πάνω από 80 κιλά?
δεν εχεις δικιο τυπε....Εκτός από μαλακας είσαι και αγράμματος ,εξυπνακια;
Γυναίκα είμαι,ελληνικά γιοκ;δεν εχεις δικιο τυπε....
Με όλους τους μεγάλους παίζουμε στα ίσια
Με όλους τους μεγάλους παίζουμε στα ίσια
Έτσι να βγει η χρονιά και δεύτερο γύρο βλέπουμε χαχαχαΝΑΙ ΡΕ ΚΟΜΠΟΤΑΡΕ ΑΠΟΨΕ ΕΓΡΑΨΕΣ