Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.945
- Πόντοι
- 3.656
κατι θα κανουμε..εχουμε μπατζετ καλε φιλε βιρλα?
ηρεμα ρωταω
κατι θα κανουμε..εχουμε μπατζετ καλε φιλε βιρλα?
ηρεμα ρωταω
φιλε -Ντουντα πουλα 2 ζα,2 ντενεκεδες λαδακι,φουλαρε χαιλουξ τογιοτα 100αρα BP,πλυσου,ξυρισου,αρωματισου και ελα Λαιδη να την σφιξειςΕίναι δύσκολη φάση γιατί υπάρχουν χιλιόμετρα απόστασης, αλλιώς δεν θα την είχε γλυτώσει.
Επίτηδες έχω αποχωρήσει από το νήμα της γιατί έχω ξεμυαλιστεί και μου κόστισε τούτες ημέρες όσο το κωλαράκι της, ΓΚΡ....
Ε όχι κ άνω των 50. Άντε 40, κάποιοι λένε κ τις 35άρεςΠανούλη
Όπου μιλφ = άνω των 50 ετών
Όπου νταρντανογυναίκα = άνω των 100kg
Άσε που είναι θαμώνας της παραλίας Κινέτας .
Ψώνισες από σβέρκο αγαπητέ
Τον πούλο με συνοπτικες διαδικασιεςΠανούλη
Όπου μιλφ = άνω των 50 ετών
Όπου νταρντανογυναίκα = άνω των 100kg
Άσε που είναι θαμώνας της παραλίας Κινέτας .
Ψώνισες από σβέρκο αγαπητέ
Όταν λέει από μόνη της μαν ότι είναι μιλφ , είναι άνω των 50 ...Ε όχι κ άνω των 50. Άντε 40, κάποιοι λένε κ τις 35άρες
Από το να αναζητάτε μέσα εδώ πλεμπαιους η καλύτερη κίνηση είναι να μου στείλετε μήνυμαΕίμαι γυναίκα παντρεμένη με ανοιχτομυαλο άτομο, milf εντυπωσιακής εμφανισης ,1,70 ,νταρντανογυναικα. Πρασινα μάτια και μαύρα μαλλιά. Επιλεκτική με το άλλο φύλο και αναζητώ κάτι αντίστοιχο σε εργασία με καλή αμοιβή σε γιατρό,δικηγόρο,επιχειρηματία ,εν πάση περίπτωση σε κύριο εμφανίσιμο που να έχει δική του επιχείρηση ,σαν ιδιαίτερα του,με τα συνέδρια του,τα ταξίδια του και να περνάμε καλά
....δεν μιλας καλα ομωςΤον πούλο με συνοπτικες διαδικασιες
Εκτελώ εντολή μεντορ
Εκτος αν την προσλαβει ο Αργυρο τετοιος
φιλε-Ντιμιψωλ δεν ειναι απαραιτητη αυτη η ηλικιαΌταν λέει από μόνη της μαν ότι είναι μιλφ , είναι άνω των 50 ...
μόνο επιχειρηματίες, επιστήμονες και γκόλντεν μποις έχει εδώ μέσαΑπό το να αναζητάτε μέσα εδώ πλεμπαιους η καλύτερη κίνηση είναι να μου στείλετε μήνυμα
Έχεις σφίξει ιδιαιτέρα και ξές ?φιλε-Ντιμιψωλ δεν ειναι απαραιτητη αυτη η ηλικια
ΜΗΝ σπαμμαρεις αξεστε μικρο-απατεωνα,καταδικασμενε ΜΟΝΟ με αναστολεςμόνο επιχειρηματίες, επιστήμονες και γκόλντεν μποις έχει εδώ μέσα
το ΑΕΠ του μπου είναι μεγαλύτερο από της Ελλάδας
δεν είναι σπαμ αν είναι αλήθεια εγώ απλά δηλώνω την οικονομική επιφάνεια των μελών του σάιτΜΗΝ σπαμμαρεις αξεστε μικρο-απατεωνα,καταδικασμενε ΜΟΝΟ με αναστολες
αυτο μονο εγω,ΜΟΝΟ ΕΓΩ μπορω να το γραψω και να το υποστηριξω εδω μεσαδεν είναι σπαμ αν είναι αλήθεια εγώ απλά δηλώνω την οικονομική επιφάνεια των μελών του σάιτ
το ποινικό μου μητρώο είναι πιο καθαρό και από το γάργαρο νερό να ξέρεις
ποινικό μητρώο ΜΗΔΕΝ
και εγώ μπορώαυτο μονο εγω,ΜΟΝΟ ΕΓΩ μπορω να το γραψω και να το υποστηριξω εδω μεσα
και εγώ μπορώ
ναικαι εγώ μπορώ
και ναι και όχι
στειλε αντιγραφο ποινικου μητρωου και ενα εμβασμα 1000 ευρωκαι ναι και όχι
αφού είπα ΜΗΔΕΝ έπρεπε να το πιάσεις αλλά δε τα ξέρειςστειλε αντιγραφο ποινικου μητρωου και ενα εμβασμα 1000 ευρω
Και γιατί δεν μου στέλνετε εσείς ; Εγώ αναζητώ εργασία ,εσείς πρέπει να μου προτείνετε σε μήνυμα.Από το να αναζητάτε μέσα εδώ πλεμπαιους η καλύτερη κίνηση είναι να μου στείλετε μήνυμα