John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.252
- Πόντοι
- 2.846
Τύπε ή τύπισα, αρκεί να μη βγει κανα ματζαφλάρι...τα άλλα κουμαντάρονταιΜου βγαίνει η αντρική πλευρά με τις βλακείες που διαβάζω.
Τύπε ή τύπισα, αρκεί να μη βγει κανα ματζαφλάρι...τα άλλα κουμαντάρονταιΜου βγαίνει η αντρική πλευρά με τις βλακείες που διαβάζω.
ζαρια χνουδωτα στο κεντρικο καθρεφτη εχει;Το έχει κάνει τσίφτικο ο ατενέζος.
Μπάκετ συνοδηγού με ροζ φλις και σοσονάκια κατα την είσοδο.
ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ, σαν το 308 του πριάμου είναι...
Λες να είμαι γυναίκα με πουλάκι και να μην το ξέρω; Έλα να το ανακαλύψουμε παρεαΤύπε ή τύπισα, αρκεί να μη βγει κανα ματζαφλάρι...τα άλλα κουμαντάρονται
Και sugardaddy μην τρεχεις έχειζαρια χνουδωτα στο κεντρικο καθρεφτη εχει;
Είμαι σε νηστεία.Λες να είμαι γυναίκα με πουλάκι και να μην το ξέρω; Έλα να το ανακαλύψουμε παρεα
Ψήνεσαι να μου καθαριζεις το σπιτι 1-2 φορες την εβδομαδα; Και βλεπουμε καθε πόσο θα περνάμε καλάΕίμαι γυναίκα παντρεμένη με ανοιχτομυαλο άτομο, milf εντυπωσιακής εμφανισης ,1,70 ,νταρντανογυναικα. Πρασινα μάτια και μαύρα μαλλιά. Επιλεκτική με το άλλο φύλο και αναζητώ κάτι αντίστοιχο σε εργασία με καλή αμοιβή σε γιατρό,δικηγόρο,επιχειρηματία ,εν πάση περίπτωση σε κύριο εμφανίσιμο που να έχει δική του επιχείρηση ,σαν ιδιαίτερα του,με τα συνέδρια του,τα ταξίδια του και να περνάμε καλά
Κάτσε τώρα γιατί παίζεις πουστικα.Είμαι άντρακλας 41 ετών, με ύψος 1,87μ, πολύ "χτισμένος", καστανόξανθος με γκρί μάτια, και επιτυχημένος επιχειρηματίας στον πετρελαϊκό κλάδο. Το μόριό μου είναι 19,70 εκατοστά, και είμαι πολύ γενναιόδωρος με μελαχρινές πρασινομάτες νταρντανογυναίκες που δίνουν κώλο.
Άμα την πιάσει γκόμενα ο θείος σου, λεφτά τέλος.ωραια εδω...δεν το ειχα δει
@SweetgirlΑπό το να αναζητάτε μέσα εδώ πλεμπαιους η καλύτερη κίνηση είναι να μου στείλετε μήνυμα
Τύπε ήδη κλείσαμε και μαγειρεύει και πολύ καλά μου είπε
Δεν έχεις στείλει "βιογραφικό"Και γιατί δεν μου στέλνετε εσείς ; Εγώ αναζητώ εργασία ,εσείς πρέπει να μου προτείνετε σε μήνυμα.
ΣωστάΤ
Τύπε ήδη κλείσαμε και μαγειρεύει και πολύ καλά μου είπε
Σήμερα χτύπησα ζυγούρι ΓΑΜΑΤΟΣωστά
Ο έρωτας περνάει από το στομάχι.
Εγώ προβατίνα με πατάτα τηγανιτή ψωμάκι ψημένο και τζατζίκιΣήμερα χτύπησα ζυγούρι ΓΑΜΑΤΟ
Άσε μας ρε τύπε στην ησυχία μας. Κοίτα τα χάλια σου και την ορθογραφία σου πρώτα. Ο άντρας σου θα κάθεται στην πολυθρόνα και θα τον παίζει ή θα γλείφει και καμιά ψωλή?Εκτός από μαλακας είσαι και αγράμματος ,εξυπνακια;
Γαμιεσαι.Σήμερα χτύπησα ζυγούρι ΓΑΜΑΤΟ
Τυπε Μαρία Βασιλακη, συγνωμη που σε προσβαλα πριν, όταν ρώτησα αν είσαι πάνω από 80 κιλά. Έπρεπε να πω πάνω από 120.Λες να είμαι γυναίκα με πουλάκι και να μην το ξέρω; Έλα να το ανακαλύψουμε παρεα
Εγώ σας έδωσα δύο παιχνίδια στο νήμα του στοιχήματος- κι ανάθεμα που δεν έκατσε το σκορ στη Νορβηγία - πέρασε το over που είχα πει ως "ασφαλέστερη" επιλογή αντί του διπλού, όμως έκατσαν τα 2-3 τέρματα του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και το σκορφιλε -Ντουντα πουλα 2 ζα,2 ντενεκεδες λαδακι,φουλαρε χαιλουξ τογιοτα 100αρα BP,πλυσου,ξυρισου,αρωματισου και ελα Λαιδη να την σφιξεις