azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
Ωραίο το humor σου azazel. Η paysafe των 10 είναι το « ποτάκι » του Fever !
;) το γνωριζω τοσες paysafe ομως,τι θα τις κανεις?
Ωραίο το humor σου azazel. Η paysafe των 10 είναι το « ποτάκι » του Fever !
Καλημέρα,
Ψαχνω κριτικες για την παρακατω αγγελια αλλα δεν βρισκω τιποτα. Αν μπορειται βοηθηστε.
Ευχαριστω
αφου δεν σου ειπε να τον παιξεις μονος σου και να της στειλεις το 100ρικο νταξει εισαι....Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την συγκεκριμένη πριν λίγες ημέρες απλά δε με κάλυψαν οι
υπηρεσίες της και ζητούσε και 100 ευρώ...
Ουτε Cim Cif πίπα με προφυλακτικό και για πρωκτικό ούτε λόγος...
Απλά της έκλεισα το τηλέφωνο!!!
αφου δεν σου ειπε να τον παιξεις μονος σου και να της στειλεις το 100ρικο νταξει εισαι....
θελεις βελτιωση στη διαφημιση ρε τυπε...Καλημέρα στην μπουρδελιακή ομήγυρη. Επειδή έχω καμιά 100ρια paysafe απούλητες ιδού η πραμάτεια μου :
1. Rozitsa βουλγάρα 35ρα milf καλό σώμα λεπτή μαλλί αγορέ 80 € όχι anal τέως εργαζόμενη γραφείου φαλάκρα διατίθενται φωτο
2. Dagmar τσέχα 40ρα milf γυναικάρα πανύψηλη 180cm αλλά λεπτή άβυζη 100 € κάνει anal τέως εργαζόμενη γραφείου φαλάκρα διατίθενται φωτο
3. Βίκυ ελληνίδα 50ρα ουδέποτε παντρευθείσα μητέρα μικροσκοπική 160cm 47kg όχι anal/CIM/CIF ψυχωτική με την καθαριότητα σώμα πέτρα πιπινέ γυμνάστρια αλλά πολύ άσχημη φάτσα ερασιτέχνης δεν υπάρχουν φωτο
ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ
Φίλε filoxenoumenos ας αρχίσουν οι χοροί (που λέει ο Σαββόπουλος αλλά εγώ περιμένω χοντρά μπινελίκια)
Λ Υ Σ Σ Α Ξ Τ Ε !!!!
Οντως μονο η γυναικα με τα γενια λειπειθελεις βελτιωση στη διαφημιση ρε τυπε...
αυτο ειναι σαν να διαφημιζεις τσιρκο με δυσμορφες... *P
"Στα του τιμοκαταλογου μιση ωρα 60Ε και 100Ε η μια ωρα(προλαβαινεις 2 μου ειπαν και ας περασει και λιγο ο χρονος) λιγο τσιμπημενα."
Χωρις διαθεση να σε αμφισβητησω, εγω ξερω και τοσα πληρωνω, μιση ωρα 60Ε και 80Ε η μια ωρα. Παιρνω 1ωρα και προλαβαινω (με Αγαπη...Ζετα δεν εχω δοκιμασει) 2 φορες χαλαρα. Και ειμαι 51. Παντως το 100Ε αν ισχυει ειναι προσφατη αυξηση και λαθος τους μεγαλο.
Ζετα-Αγαπη για τι ηλικίες μιλάμε; περιοχή;
Έχω ανεβάσει κριτική για αυτήν πριν 10-15 μέρες στα call girls (Maria3)Καλησπέρα!! Ξέρει κανένας κάτι για την παρακάτω κορασίδα
Έχω ανεβάσει κριτική για αυτήν πριν 10-15 μέρες στα call girls (Maria3)
Σε ποιο σάιτ ειναι η αγγελία μιας και δεν καταλαβαίνω απο τα αστεράκια