Δες εδώ
Για αυτό το γραφείο είχαν ακουστεί όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια και μου κάνει εντύπωση η κριτική ΑΙΔΙΟΧΕΙΛΟΥ. Θα δοκιμαστεί η κυρία άμεσα....
Δες εδώ
Εγώ φίλε επικοινώνησα απευθείας με την κοπέλα και όχι μέσω κάποιου γραφείου. Αν κάνει και μέσω γραφείου ραντεβού, αυτό είναι δικό της θέμα.Για αυτό το γραφείο είχαν ακουστεί όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια και μου κάνει εντύπωση η κριτική ΑΙΔΙΟΧΕΙΛΟΥ. Θα δοκιμαστεί η κυρία άμεσα....
Σαν να μου φαινετε το νεο προφιλ του μπαζου της ΡαφαελαςΚαλησπέρα σύντροφοι. Έχει κανείς άποψη γι αυτήν εδώ (kanesex)
και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου κατευθείαν, αλλά αυτή σε όλες τις αγγελίες της λέει ότι είναι 27, και στις υπηρεσίες έχει και anal. Τούτη δω έχει άλλες υπηρεσίες και άλλες τιμές. Εκτός αν το κάνει επίτηδες, και όταν σου έρθει και σε καβλώσει, σου πει πως το κάνει και αυτό με ένα εξτραδάκι. Θα δούμε απόψε...Σαν να μου φαινετε το νεο προφιλ του μπαζου της Ραφαελας
Eνημερωσε τη παιζεικαι μένα εκεί πήγε το μυαλό μου κατευθείαν, αλλά αυτή σε όλες τις αγγελίες της λέει ότι είναι 27, και στις υπηρεσίες έχει και anal. Τούτη δω έχει άλλες υπηρεσίες και άλλες τιμές. Εκτός αν το κάνει επίτηδες, και όταν σου έρθει και σε καβλώσει, σου πει πως το κάνει και αυτό με ένα εξτραδάκι. Θα δούμε απόψε...
Δεν έπαιξε. Δεν απάντησε ούτε στα μνμ που έστειλα στο κινητό , ούτε στο μειλ...Eνημερωσε τη παιζει
όπου xxx το γνωστό lovelist.... ξερει κανεις τι παιζει συναδελφοι?
Η διαφορά , σύντροφοι, νομίζω ότι είναι εμφανής, δια ΤΥΦΛΟΥ οφθαλμού...
Λογικά, οι φωτο της αθηναϊκής αγγελίας είναι πραγματικές, και οι φωτο της εδώ αγγελίας είναι η μούφα... Κι αν αυτή η αχλαδοκώλα είναι Σερβίδα, εγώ είμαι Γιαπωνέζος...η αθηναια εχει κυτταριτιδα μεχρι τους αστραγαλους...
εχει σταματησει τυπε μου... :-sorry που επαναλαμβάνομαι αλλά θα ξαναρωτήσω:
ξέρει κανείς πως βρίσκω την Κατερίνα Ψάλτη;
στο email που έχω δεν απαντά