Ρε σύντροφοι (και απευθύνομαι και στις 2 πλευρές), το καταλάβατε ότι με τις διενέξεις σας μας τα έχετε κάνει πλανήτες ; ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕ, μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά διαπιστώνω ότι πλέον εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα έχεις γίνει πολύ εριστικός. Μήπως να κάνεις ένα διάλλειμα από το νήμα για να ηρεμήσεις;
Μπορείς και εσύ και οποιοσδήποτε να κανει μια αναφορά και αν οι διαχειριστές κρίνουν οτι εσφαλα κλπ θα με μπαναρουν όπως έκαναν με εκείνον τον στημένο που μας έβγαλε ολους αδερφές πρόσφατα.
Θα πω και σε σένα αλλά ειλικρινά παρακαλώ πολύ να μην το συνεχίσουμε οτι σε καταστασεις πριβέ και κλειστές είμαι πολύ πολύ πολύ προσεκτικός . επίσης πριν στείλει το υβριστικό μήνυμα δεν τον εξεθεσα δημοσια...
Bottom line , εγώ δεν πρόκειται ουτε διάλειμμα , ουτε τίποτα να κάνω. Αν είχα κάποιο θέμα θα στρεφομουν κατα πάντων...
Οχι όμως. Σου το ξαναειπα οτι με πειράζουν ορισμένα πραγματα. Ο αγοραιος έρωτας είναι ένας χώρος με λεπτές ισορροπίες. Και να έχουμε την ικανότητα να καταλαβαίνουμε που μπορούμε να ζητάμε πρόσβαση και που Οχι.
Τα τελευταία 3 χρόνια γνωρίστηκα προσωπικά με μέλη εδώ μέσα. Ακόμα και αν ενα νεο μέλος ειτε το ήξερα είτε μου μιλούσε κάποιος που ηδη γνωρίζω ή "γνωρίζω" για αυτο τοτε θα γινόταν η διάχυση της πληροφορίας εύκολα.
Χθες βράδυ μου ζήτησε κάποιος το τηλέφωνο της και επειδή 1. Τον έχω γνωρίσει και 2.έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του εδώ μέσα του έδωσα το τηλέφωνο κατευθείαν.
Καλημέρα και ζητώ συγγνώμη που θα παραμείνω