Καλημέρα σύντροφοι. Επειδή τις τελευταίες 3-4 μέρες το γυρίσαμε πολύ στην γκρίνια και την εσωστρέφεια, γράφω εδώ την κριτική, αφενός μεν μήπως και θυμηθούμε για ποιο λόγο υπάρχει το νήμα, αφετέρου δε γιατί δεν βρήκα το όνομα της κοπέλας στα call girls, οπότε θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν συντομότερος. Η κοπέλα λέγεται Μαίρη, Ελληνίδα, γύρω στα 33-34, ύψος πάνω από 1.70, στήθος 3,5 (φτιαγμένο) , σώμα (αρκετά)γυμνασμένο και προστυχόφατσα, με ελαφρώς φουσκωμένα χείλια, αλλά όχι κάτι το αντιαισθητικό (σαν την Λένκα/Σύλβια πχ). Πολύ καθαρή, φαίνεται ότι έχει γράψει χιλιόμετρα το κοντέρ της στο άθλημα, πολύ καλή στην πίπα και στο σεξ, σε όποια στάση κι αν την έβαλα, χωρίς μα μου και μη. Το κωλαράκι της είναι φοβερό, (πρώτα για φάγωμα και μετά για σκίσιμο), αλλά δυστυχώς ΔΕΝ το δίνει, CIM και CIF στο μενού (αν και το CIF κατά λάθος μου βγήκε - για στόμα πήγαινα). Παλιά πρέπει να δούλευε σε πρακτορείο, τώρα όμως το γύρισε σε σόλο καριέρα απ' ότι κατάλαβα. Στα 120 ευρώ για 2 γύρους είναι αξιοπρεπής πρόταση και προτείνεται, ανεπιφύλακτα, σε όσους αρέσκονται στα μοντελέ σώματα. Στο τέλος βέβαια ήταν βιαστική (δεν έχω ξαναδεί γυναίκα να ντύνεται τόσο γρήγορα), αλλά αφού πέρασα καλά δεν με χάλασε. Αυτά... Καλά να περνάτε σύντροφοι.