hard_rocker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 67
- Like
- 3.068
- Πόντοι
- 7.181
θυμίζει λίγο Forest Whitaker στο μάτιαπο εμφανιση τι λεει η σεβη αξιζει
θυμίζει λίγο Forest Whitaker στο μάτιαπο εμφανιση τι λεει η σεβη αξιζει
Είναι η Σέβη που εκδιδόταν σε ένα σπίτι στην Νεάπολη πριν 5 χρόνια περίπου ?
Το οτι θα μπορουσαμε να κανουμε search με το νουμερο των παπουτσιων δεν το οεριμενα. Αντε και με το χρωμα.......
δώσε και στοιχεία επικοινωνίας...Πέτυχα τυχαία στο fb μια παλαιά εργαζόμενη του γραφείου φαλάκρα ή Μαρίνας - Βάνας όπως λέτε εδώ. Κανονίσαμε καφεδάκι, την συνάντησα και μου ανέφερε ότι δουλεέυι ανεξάρτητα πλέον όπως και οι περισσότερες αυτού του γραφείου. Ειναι βουλγάρα από το Russe 165 m 57 kg κανονική average σώμα με καλό βυζάκι 35+ χρ. με παιδί 3ης γυμνασίου. Έχει πολύ κοντό αγορέ μαλλί. Στο σεξ ηταν καλούτσικη θυμάμαι. Αρκετά ζητάει κατά την άποψή μου 70 € άνευ πρωκτού !
ο τυπος μου ζητησε να του στειλω 10ευρω με paysafe για να μου δωσει το τηλεφωνο της κυριας. ακομα γελαω.
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ κάρτες paysafe ... ????
μου ειπε " στειλε μου στο ταδε κινητο 10ε paysafe και για ανταλαγμα σου δινω το κινητο της"Δεν τα ζήτησε απο σενα,εκανε μια υπόθεση για κάποιους που δεν προσφέρουν εδω μεσα ;)
μου ειπε " στειλε μου στο ταδε κινητο 10ε paysafe και για ανταλαγμα σου δινω το κινητο της"
εγω τον ρωτησα το αλλο "για μαλακες ψαχνεις?"Υπάρχουν τέτοιοι βλάκες εδω μεσα;
Ολα καλά , αν εξαιρέσουμε την πόλη καταγωγής της...Πέτυχα τυχαία στο fb μια παλαιά εργαζόμενη του γραφείου φαλάκρα ή Μαρίνας - Βάνας όπως λέτε εδώ. Κανονίσαμε καφεδάκι, την συνάντησα και μου ανέφερε ότι δουλεέυι ανεξάρτητα πλέον όπως και οι περισσότερες αυτού του γραφείου. Ειναι βουλγάρα από το Russe 165 m 57 kg κανονική average σώμα με καλό βυζάκι 35+ χρ. με παιδί 3ης γυμνασίου. Έχει πολύ κοντό αγορέ μαλλί. Στο σεξ ηταν καλούτσικη θυμάμαι. Αρκετά ζητάει κατά την άποψή μου 70 € άνευ πρωκτού !
Κι όμως επειδή εδώ μέσα κυκλοφορούν πολλά φρούτα είμαι σίγουρος ότι κάποιοι είναι ικανοί να δώσουν την κάρτα προκειμένου να πάρουν πληροφορίες άσχετα με το ότι θέλω να πιστεύω ότι ο φίλος απλά διακωμωδεί τη μηδενική συνεισφορά των περισσότερων εδώ μέσαεγω τον ρωτησα το αλλο "για μαλακες ψαχνεις?"
Εμενα πριν 5 μηνες οταν του ζητησα ενα τηλ μου ζητησε σε πμ paysafe.Δεν τα ζήτησε απο σενα,εκανε μια υπόθεση για κάποιους που δεν προσφέρουν εδω μεσα ;)