azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.687
- Πόντοι
- 38.177
+1
A! μην το ξεχάσω...
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ !!!
Πες μας τιποτα αμα εχεις προσωπικη εμπειρια ;)
+1
A! μην το ξεχάσω...
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ !!!
Πες μας τιποτα αμα εχεις προσωπικη εμπειρια ;)
Η Αλια μονο με email μπορεις να συνεννοηθεις; απο εκει θα κανονισουμε ή θα μου δωσει κινητο;
Γι αυτό ερχονται πλεον από Αθηνα καποιες και μαζευουν ολο το χαρτι σε ένα τριημερο!!!!
Το ανακοινωνουν και εδώ και η κάθε μια στο θρεντ της,αν εχει..Να ρωτήσω, αυτές του 3μέρου που έρχονται Θεσσαλονίκη, που τις βλέπετε; Σε ποιο site δλδ.
Κάτι καλό στο 100ρικο παίζει παίδες;Θα εκτιμούσα μια απάντηση.
θσ μας ενδιεφερε περισοτερο αν μας ελεγες με ποια το επισκεφτηκεςΛιγάκι off topic αλλά δεν πειράζει...
Χθές δοκίμασα το δωμάτιο 111 του Ανδρομέδα. Πολύ γαμάτο! Αν είχε και ζεστο νερο.........
θσ μας ενδιεφερε περισοτερο αν μας ελεγες με ποια το επισκεφτηκες
Δίκιο έχεις, μόνο που δεν είναι επαγγελματίας. Γαμιέται βέβαια σαν επαγγελματίας!
ποια ειναι η 19χρονη...??? καλη?? ποσα εσκασες??τετοια 19 χρονη με αυτεσ τησ αναλογιεσ δυσκολα να βρεισ!!!επειδη ξερω οτι θα δεισ το μηνυμα τνκσ για το χτεσινο!!!εισαι μια πιτσιρικα θεα!!!α και την αλλη φορα κερναω εγω το αλλο που ειπαμε!!! !!
Δλδ,τωρα περιμενεις απαντηση?ποια ειναι η 19χρονη...??? καλη?? ποσα εσκασες??
τοτε ποιος ο σκοπος του σαιτ...?Δλδ,τωρα περιμενεις απαντηση?
Αυτή η κουβεντα εχει ξαναγινει....και κουραζει...τοτε ποιος ο σκοπος του σαιτ...?
να ξεγραφτουμε ολοι να ησυχασουμε...
μηπως ειναι για "μοστρα"?? "γαμησα μια καλη εχτες αλλα αντε γαμηθειτε δεν σας λεω τιποτα"....
την μοστρα να την πουλατε στις παρεες σας... εδω μοιραζομαστε πληροφοριες,προτασεις κ νεα....
ειναι απλο...Αυτή η κουβεντα εχει ξαναγινει....και κουραζει...
Δεν είναι ετσι απλο όπως το λες..
Αν περιμέναμε απάντηση απ τον καβαλάρη σωθήκαμε.Καλά που σπάνια χρειάζεται να ρωτήσω πια ή να περιμένω απάντηση.Ξέρω για ποια λέει απλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.Οι πληροφορίες μου λένε για κάτι πολύ καλό πάντως.Δλδ,τωρα περιμενεις απαντηση?