new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
λοιπον σημερα εγινε μια καταδρομικη και η αναφορα ειναι η εξης: πηρα το 6985896452 της αγγελιας με τη βραζιλιανα με τα ωραια οπισθια (ετσι λεει) και ηρθε μια λεπτη που την ειχα ξαναπαρει. φυσικα πηρε δρομο και απο το γραφειο η δικαιολογια ηταν οτι η βραζιλιανα με τις καμπυλες κολλησε στην κινηση. καλα ενταξει.......
μετα πηρα ενα αλλο τηλ μιας ευας το 6988230553 και ενω στην αρχη μου ειπε οτι ηταν η ιδια η ευα και οτι θα ερχοταν οταν θα της ελεγα το δωματιο οταν ξαναπηρα βγηκε μια τσατσα που μου ειπε οτι η ευα ειναι στην αθηνα και μπορει να μου στειλει αλλη.....της ειπα οτι δεν θελω .
εκανα τριτη αποπειρα στη σοφια τη βυζαρου 45 ετων που λεει στην αγγελια. ηρθε η ιδια!! ηταν καλη αλλα με μια εντονη δοση ξεπετας!! αν ειστε ομως βυζολαγνοι αξιζει!
αυτα.και οταν βλεπετε μουφα να το γραφετε να προσεχουν και οι αλλοι!
μετα πηρα ενα αλλο τηλ μιας ευας το 6988230553 και ενω στην αρχη μου ειπε οτι ηταν η ιδια η ευα και οτι θα ερχοταν οταν θα της ελεγα το δωματιο οταν ξαναπηρα βγηκε μια τσατσα που μου ειπε οτι η ευα ειναι στην αθηνα και μπορει να μου στειλει αλλη.....της ειπα οτι δεν θελω .
εκανα τριτη αποπειρα στη σοφια τη βυζαρου 45 ετων που λεει στην αγγελια. ηρθε η ιδια!! ηταν καλη αλλα με μια εντονη δοση ξεπετας!! αν ειστε ομως βυζολαγνοι αξιζει!
αυτα.και οταν βλεπετε μουφα να το γραφετε να προσεχουν και οι αλλοι!