new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
λοιπον σημερα εγινε μια καταδρομικη και η αναφορα ειναι η εξης: πηρα το 6985896452 της αγγελιας με τη βραζιλιανα με τα ωραια οπισθια (ετσι λεει) και ηρθε μια λεπτη που την ειχα ξαναπαρει. φυσικα πηρε δρομο και απο το γραφειο η δικαιολογια ηταν οτι η βραζιλιανα με τις καμπυλες κολλησε στην κινηση. καλα ενταξει....... ![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
μετα πηρα ενα αλλο τηλ μιας ευας το 6988230553 και ενω στην αρχη μου ειπε οτι ηταν η ιδια η ευα και οτι θα ερχοταν οταν θα της ελεγα το δωματιο οταν ξαναπηρα βγηκε μια τσατσα που μου ειπε οτι η ευα ειναι στην αθηνα και μπορει να μου στειλει αλλη.....της ειπα οτι δεν θελω
.
εκανα τριτη αποπειρα στη σοφια τη βυζαρου 45 ετων που λεει στην αγγελια. ηρθε η ιδια!!
ηταν καλη αλλα με μια εντονη δοση ξεπετας!! αν ειστε ομως βυζολαγνοι αξιζει!
αυτα.και οταν βλεπετε μουφα να το γραφετε να προσεχουν και οι αλλοι!
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
μετα πηρα ενα αλλο τηλ μιας ευας το 6988230553 και ενω στην αρχη μου ειπε οτι ηταν η ιδια η ευα και οτι θα ερχοταν οταν θα της ελεγα το δωματιο οταν ξαναπηρα βγηκε μια τσατσα που μου ειπε οτι η ευα ειναι στην αθηνα και μπορει να μου στειλει αλλη.....της ειπα οτι δεν θελω
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
εκανα τριτη αποπειρα στη σοφια τη βυζαρου 45 ετων που λεει στην αγγελια. ηρθε η ιδια!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
αυτα.και οταν βλεπετε μουφα να το γραφετε να προσεχουν και οι αλλοι!