John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.872
- Πόντοι
- 3.786
Είναι εμφανή τα φίλτρα στο σχήμα και το χρώμα των ματιών.
Δωστε τα φωτα σας για εδω ! πολυ καλη για να ειναι αληθινη?
Είναι εμφανή τα φίλτρα στο σχήμα και το χρώμα των ματιών.
Το καταλαβαίνω αυτό συναγωνιστή απλά αν την έχει δει κάποιος από κοντά θα με βοηθούσε αρκετά !Είναι εμφανή τα φίλτρα στο σχήμα και το χρώμα των ματιών.
Με αυτό θες να πεις ότι είναι fake συναγωνιστή ; Νέος στο χώρο ακόμα μαθαίνωLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Δουλευε στον γκλαμουρα αυτη, ηταν να την παρω στην Αθηνα οταν το γυρισε σε ανεξαρτητη αλλα κατι με το τουπε της και το ενστικτο μου μου ειπανε να μην παρω τελευταια στιγμη. Δικαιωθηκα βλεπω.Συνάντηση με την κοπέλα.
Φωτογραφίες και βίντεο ότι ακριβώς βλέπετε αυτό θα αντικρίσετε.Χωρος ανακαινισμένος κοντά στην έκθεση.Θα αλλάξει χώρο όμως μου είπε.Συννενοηση καλή.Ειναι και χαμογελαστή.Τιμες 120 η μισή ώρα και 200 η ώρα.Βεβαια λόγο το ότι στο τέλος κοίταξε το κινητό της και με είπε κάτσε να δω τιμή πρέπει να έχει και άλλες αγγελίες με άλλες τιμές.
Φυσικά και δεν τα αξίζει.Διοτι στον αγώνα είναι εντελώς μηχανική και με το ρολόι στο χέρι.Φιλια ισα που την ακουμπάς τα χείλη.Η πίπα της βέβαια είναι σχετικά καλή και αργή.Ισως το μοναδικό θετικό.
Στήθος με τομές που φαίνονται.Μουνακι σφιχτό και δεν δέχεται σπατουλαρισμα πολύ.Λιγο και ελαφριά.Και πάμε στο χειρότερο κατά τη γνώμη μου.Πολυ χρήση τζελ.Σε κάθε αλλαγή στάσης στοπ και πλημμύρα στο τζελ.Δεν καταλαβαίνεις αν είσαι μέσα ή όχι.
Με αρέσει που είπε ότι έχει και δουλειά.Προφανως και θα έχει διότι όλοι θα την πατάνε από την εμφάνιση και μόνο.Τελειωσα γρήγορα.Εκανα ντουζ και δρόμο.
Πάμε για άλλα.
Φίλε μου αυτή λεγόταν και Diana ,είχε έρθει Λάρισα, έκλεισα ραντεβού να πάω ,γαμηθηκα να βρω το κωλοδιαμερισα αλλά όταν την είδα την πέρασα για πρεζόνι ,καμία σχέση με τις φωτογραφίες,βτο κεφάλι το ίδιο μεν αλλά τα υπόλοιπα όχι δικά της, έφυγα, της είπα καλύτερα να φύγω, την φοβηθηκα , τι πρεζόνι είναι αυτό είπα από μέσα μου ...
Αυτή την επισκέφθηκε κάποιος; Αν είναι αληθινές οι εικόνες είναι πολύ καυλωτικη
Αυτή παραλίγο να την πάρω αλλά μου είπε μόνο μισάωρο και στοματικό με ....οπότε λέω άντε byeΔουλευε στον γκλαμουρα αυτη, ηταν να την παρω στην Αθηνα οταν το γυρισε σε ανεξαρτητη αλλα κατι με το τουπε της και το ενστικτο μου μου ειπανε να μην παρω τελευταια στιγμη. Δικαιωθηκα βλεπω.
Ισχύει φίλε μου λόγω εμπειρίας έχω 6 στα 6 με αυτές ότι χειρότερο, έρχονται για αρπαχτες,δε λέω κορμιά φοβερά αλλά υπηρεσίες μηδέν, επικοινωνία μηδέν , μην πω και από καθαριότητα ψιλοβρωμιαρες.Εγώ έχω βάλει Χ σε Βραζιλία και λατινική Αμερική. Μπορεί να χάνω και καμιά καλή περίπτωση αλλά η πιθανότητα φόλας είναι μεγάλη ...
το εχω παρει στο παρελθον. ηταν στον γκλαμουρα κατω.... εδινε και κωλο τοτε... σιγουρα εχει καρτελα εδω μεσα.Συνάντηση με την κοπέλα.
Φωτογραφίες και βίντεο ότι ακριβώς βλέπετε αυτό θα αντικρίσετε.Χωρος ανακαινισμένος κοντά στην έκθεση.Θα αλλάξει χώρο όμως μου είπε.Συννενοηση καλή.Ειναι και χαμογελαστή.Τιμες 120 η μισή ώρα και 200 η ώρα.Βεβαια λόγο το ότι στο τέλος κοίταξε το κινητό της και με είπε κάτσε να δω τιμή πρέπει να έχει και άλλες αγγελίες με άλλες τιμές.
Φυσικά και δεν τα αξίζει.Διοτι στον αγώνα είναι εντελώς μηχανική και με το ρολόι στο χέρι.Φιλια ισα που την ακουμπάς τα χείλη.Η πίπα της βέβαια είναι σχετικά καλή και αργή.Ισως το μοναδικό θετικό.
Στήθος με τομές που φαίνονται.Μουνακι σφιχτό και δεν δέχεται σπατουλαρισμα πολύ.Λιγο και ελαφριά.Και πάμε στο χειρότερο κατά τη γνώμη μου.Πολυ χρήση τζελ.Σε κάθε αλλαγή στάσης στοπ και πλημμύρα στο τζελ.Δεν καταλαβαίνεις αν είσαι μέσα ή όχι.
Με αρέσει που είπε ότι έχει και δουλειά.Προφανως και θα έχει διότι όλοι θα την πατάνε από την εμφάνιση και μόνο.Τελειωσα γρήγορα.Εκανα ντουζ και δρόμο.
Πάμε για άλλα.
το τουπε ειναι ιταλιανικο τυπε...Δουλευε στον γκλαμουρα αυτη, ηταν να την παρω στην Αθηνα οταν το γυρισε σε ανεξαρτητη αλλα κατι με το τουπε της και το ενστικτο μου μου ειπανε να μην παρω τελευταια στιγμη. Δικαιωθηκα βλεπω.
για φολα δε ξερω αλλα για μποχα ειναι ακομα μεγαλυτερη...Εγώ έχω βάλει Χ σε Βραζιλία και λατινική Αμερική. Μπορεί να χάνω και καμιά καλή περίπτωση αλλά η πιθανότητα φόλας είναι μεγάλη ...
στοματικο με? ΦΑΚ.... τι σκατα γινεται...Αυτή παραλίγο να την πάρω αλλά μου είπε μόνο μισάωρο και στοματικό με ....οπότε λέω άντε bye
Πολυ καλα και τα 2 ...δεν νομιζω να ειναι αληθινες οι φωτο.....ειδικα η πρωτητωρα αυτο θελετε να μου πειτε οτι ειναι πραγματικο ;
κανεις γνωμη για αυτο