Είμαι η Αγάπη. Έλα να περάσεις αξέχαστες ερωτικές στιγμές μαζί μου με χάδια φιλιά γλειψιματα ελεύθερα βαθύ στοματικο και ατελείωτο σεξ. Σε περιμένω Αγάπη 6934766228
kanesex.com
Πρόσφατη συνάντηση με αυτή την κυρία. Μου συστήθηκε Αγάπη . Ειναι μια γυναίκα με πολύ γούστο και χαρακτήρα, και φαίνεται ότι ξέρει τι της γίνεται. Έχει αυτά τα ωραία χαρακτηριστικά ανατολικού μπλοκ που βγάζουν το θεριό από μέσα μου
αυτό που με έκανε να την ξεχωρίσω ήταν ο μεγασ Γλουτιαίος της, κωλάρα αλλιως. Είναι σφιχτεί κ κρατάει καλά για τα χρονάκια της που είναι γύρω στα 45 φροντίζει τον εαυτό της παρά την ηλικία της. Τσιμπούκι μέτριο θα έλεγα έβαζε δοντάκι που με ξενερώνει λίγο αλλά τι να κάνουμε συμβιβάστηκα. Πισωκωλιτο είπαμε ήταν το καλύτερο στοιχείο που εκεί δεν τα κατάφερα και κατέθεσα. Φιλια δίνει αλλά δεν τρελαίνεται έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον. Γλυφομουνι επίσης δεν ξετρελάθηκα γτ δεν υγράνθηκε πολύ αλλά μπορεί απλά να ήταν κουρασμένη . Κωλο δεν με άφησε ούτε με έξτρα παρόλο που την πίεσα αρκετά.
Χώρος αρχές λαγκαδα 1 ώρα ένα εκατοστάρι
Ίσως η ηλικία της να φαίνεται κάποιες στιγμές, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να προσφέρει μια πολύ καλή εμπειρία. Μοντελακιδες δεν νομίζω να σας ενθουσιάσει όπως και για εσάς που σας αρέσουν τα πιπίνια.
Θα την έχω καβάτζα σίγουρα