John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.692
- Πόντοι
- 3.786
Δεν γνωρίζωΠαιζει φατσοφωτογραφια;
Δεν γνωρίζωΠαιζει φατσοφωτογραφια;
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Princess
Browse listings and information of seller Princesskanesex.com
Δεν το αφήνει το κουρμπέτι το κοριτσι
εχει...ειναι πουτανα ολκης που φοβαται τους γονεις της μη μαθουν οτι ειναι στην βιζιτα εδω και 6 χρονια....Η κοπελα ειναι εκνευριστικα ηλιθια. Σε σημειο που πιστευω πως παιζει να εχει καποιο θεμα για να μην πω θεματα.
Η κοπελα ειναι εκνευριστικα ηλιθια. Σε σημειο που πιστευω πως παιζει να εχει καποιο θεμα για να μην πω θεματα.
εχει...ειναι πουτανα ολκης που φοβαται τους γονεις της μη μαθουν οτι ειναι στην βιζιτα εδω και 6 χρονια....
καθυστερημενη ειναι τελειως...4 μηνες για να βγεις ραντεβου....ελεος....Τι να πω παιδια εχω κανει πολλες συναντήσεις μαζι της και εχω τελείως διαφορετικη εμπειρια και αποψη.
Με εξαίρεση την πρωτη φορα που η επικοινωνια εγινε με μεηλ και καθυστερησε καιρο μετα με το που ανταλλαξαμε viber και ξεκινησαμε συναντησεις δεν ειδα τπτ περιεργο.
Επισης απιστευτο γαμησι και συμμετοχη και πολυ ωραια εμφανιση για γουστα.
καθυστερημενη ειναι τελειως...4 μηνες για να βγεις ραντεβου....ελεος....
Σεβαστη η αποψη σου χυστη μου! απλα λεω την γνωμη μου για την συγκεκριμενη!Τι να πω παιδια... υπαρχουν πολλες εκει εξω δεν ειναι μονοπώλιο. Με οτι ταιριαζει στον καθενα. Εγω προσωπικα δεν εχω κανα παραπονο.
Δεν μενω και σαλονικη για να εχω αναγκη για αμεση συναντηση. Πηγαινω καθε 30-40 μερες..καθομαι καμια βδομαδα..κανω 1-2 ραντεβου μαζι της και αλλα 1-2 με νεα κοριτσια απ'το γραφειο ή ανεξαρτητες που δεν εχω δοκιμασει.
Κανενα παραπονο ως τωρα...το αντιθετο! Οποτε λεω ειναι εκει φορωντας οτι διατάξω. Με λεφτα που αλλες παιρνουν για 1 ωρα αυτη καθεται τουλαχιστον 3-4 ωρες...αν δεν της πω εγω δλδ δεν φευγει.
Και στο γαμήσι σκυλι κανονικο για υψηλους ρυθμους
Σεβαστη η αποψη σου χυστη μου! απλα λεω την γνωμη μου για την συγκεκριμενη!
πηγες σκυλε ;Κάποιος απο την ομάδα της σήμανσης να δώσει Link καρτέλας για την παρακάτω.
Ψάχνω εδώ και ένα 15 λεπτό και δεν την βρίσκω... αλλά θυμάμαι και είμαι σίγουρος ότι έχει καρτέλα στο site.
Not yetπηγες σκυλε ;
Θυμάμαι σχετικά καλά σχόλια και ήθελα να ρίξω μια ματιά στην καρτέλα... το έχω όμως ψιλά στην λίστα επιλογών.πηγες σκυλε ;
ε καλα γραψε τα και εδω και μετα τα κανεις και αντιγραφη επικολληση στην καρτελαΚάποιος απο την ομάδα της σήμανσης να δώσει Link καρτέλας για την παρακάτω.
Ψάχνω εδώ και ένα 15 λεπτό και δεν την βρίσκω... αλλά θυμάμαι και είμαι σίγουρος ότι έχει καρτέλα στο site.
Δεν έκλεισα ακόμη.ε καλα γραψε τα και εδω και μετα τα κανεις και αντιγραφη επικολληση στην καρτελα
πρεπει να βαλει πιο προσφατες φωτο οπως και οι περισσοτερες. η εστω μια σελφι...Not yet
Μπα και η Τίνα κρατάει τις παλιές γενικά.πρεπει να βαλει πιο προσφατες φωτο οπως και οι περισσοτερες. η εστω μια σελφι...
η φιλη της η τινα ανεβαζει και καμια επικαιρη....
γενικα το θεωρω φαουλ πλεον αφου μπορουν να βαζουν "στορυ"
βλεπουμε τα γκλαμ και το μαλλι 5ετιας και πας απο κοντα και βλεπεις αλλα πραγματα....
στην αγγελια οχι αλλα οταν κανει κανενα στορι βαζει και τιποτα πιο προσφατο. να ξερουμε και τι θα αντικρυσουμε δηλαδη.Μπα και η Τίνα κρατάει τις παλιές γενικά.
Δεν πρόσεξα κάτι ανανεωμένο.
Οκ...στην αγγελια οχι αλλα οταν κανει κανενα στορι βαζει και τιποτα πιο προσφατο. να ξερουμε και τι θα αντικρυσουμε δηλαδη.
ομολογω οτι οταν πηγα πρωτη φορα με την Λικα αυτο με προβληματισε μιας και δεν με ικανοποιησε τοσο η εμφανιση της σε σχεση με τις εικονες της αγγελιας της... απο υπηρεσιες ομως ολα καλα... εχω να τη δω πανω απο χρονο βεβαια γιατι απειχε...