Skorpio93
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.457
- Πόντοι
- 1.191
Ουτε καν! Κανενα γραφειο και ποτευποθετικά το γραφείο τις ελέγχει για αφροδίσια νοσήματα
Πολυ αραιά ασκώ το άθλημα αλλα έχω πετύχει καλές περιπτώσεις από κανεσεξ. Είναι και αυτή η γλυκά που δε ξέρεις τι σε περιμένει
Αυτο το "...η γλυκά που δε ξέρεις τι σε περιμένει..." ξανασκεψου το λιγο, διοτι σε αυτο το φορουμ εχουμε διαβασει κατα καιρους διαφορα περιεργα που θα μπορουσαν ανετα να αποτελουν πηγη εμπνευσης για τη σειρά αυτοτελών επεισοδίων "Κόκκινος Κύκλος"
Με τη τσιγγάνα το λάθος μου ήταν που δε κοίταξα από το ματάκι κατά τα άλλα θεωρώ ότι αντέδρασα σωστά.
Όχι, με τη τσιγγανα δεν αντεδρασες σωστα. Της ανοιξες την πορτα, κι ενω ειδες πως δεν ηταν αυτη, την εβαλες μεσα στο σπιτι! Κι αφου την εβαλες μεσα στο σπιτι, της εδωσες και λεφτα (120 ευρω) στο χερι, διοτι - μεταξυ μας - περασε απο το μυαλο σου πως ισως τελικα να γαμουσες, αλλα αμφιταλαντευοσουν και δεν ησουν σιγουρος! Διοτι ΜΗΝ μου πεις πως τα 120 ευρω σου τα πηρε μεσα απο τη τσεπη! Σωστά? Εσυ εβαλες το χερι στη τσεπη, τ αμετρησες και της τα εδωσες στο ανοικτο χερι που περιμενε! Κι οχι μονο αυτο, αλλα οταν σε ειδε πως ησουν 'μποσικος' σκεφτηκε να σου φαει κι αλλα και σου ζητησε 200 ευρω!...
...θυμησε μου! Όλα αυτα συνεβησαν επειδη εσυ την εβαλες μεσα στο σπιτι (ενω ανοιγοντας την πορτα διαπιστωσες πως ηταν ενα παρταλι) αντι να της κλεισεις την πορτα στα μουτρα, όλα αυτα συνεβησαν επειδη εσυ εβγαλες απο τη τσεπη 120 ευρω και της τα ακουμπησες στην ανοικτη της παλαμη... και μετα διαπραγματευοσουν ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΡΑ, πόσα από τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ θα θελησει να σου επιστρεψει! Και μαλιστα στο τέλος, εφυγε και κρατησε και τμημα των χρηματων που της ειχε δωσει αρχικα... ετσι, εκβιαστικα, επειδη το θρασος της υπερισχυσε του (αδυναμου;) χαρακτηρα σου εκεινη τη στιγμη
Οχι φιλε, ΔΕΝ αντεδρασες σωστα! Η τσιγγανα σου επιβληθηκε, σε ταπωσε και σου 'φαγε λεφτα! Σωστά; Ναι ή όχι; Το οτι σου 'φαγε μονο 20, ή 40, ή 50 ευρω ειναι αδιαφορο! Και μαλιστα, ειναι καθαρα θεμα Τυχης που δεν σου τσουρνεψε τα 200 ευρω που ζητουσε εκβιαστικα - ενω της ειχες ηδη δωσει 120 στο χερι! Αλλα οπως κι αν το δεις, χρηματα... σου 'φαγε! Και σου τα 'φαγε τοσο αεριτζιδικα, που αν ημουν στη θεση σου θα μουτζωνα τον εαυτο μου στον καθρεφτη! Αν τωρα μου πεις πως δεν σε ενοχλει να σκορπας αδικως χρηματα ή πως δεν σε νοιαζει να σου κλεβουν 20ευρα στα καλα καθουμενα, οκ θα το καταλαβω
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Τα παθηματα, να γινονται μαθηματα
Τελευταία τροποποίηση: