Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.420
- Πόντοι
- 8.346
Εε τώρα κ συ.. μην εισαι αφελης..και πως γνωριζουν ποιος εισαι ρε αδερφε;
Εε τώρα κ συ.. μην εισαι αφελης..και πως γνωριζουν ποιος εισαι ρε αδερφε;
Σαν της Αθηνας τα ξενοδοχεια δεν έχετε εδω. Ευχαριστώ δεν θα παρω
Πεφτεις απο τα συννεφα ε? κιομως πολλους γνωριζουν ποιοι ειναι απο τον τροπο που γραφουν. Δεν θελει και πολυ μυαλο.και πως γνωριζουν ποιος εισαι ρε αδερφε;
Καλά μερικοί το μαρτυρανε κ από μόνοι τουςΠεφτεις απο τα συννεφα ε? κιομως πολλους γνωριζουν ποιοι ειναι απο τον τροπο που γραφουν. Δεν θελει και πολυ μυαλο.
Εν τω μεταξύ τα ελενίτ επειδή είναι φτιαγμένα από αμίαντο,είναι καρκινογόνα.Το νου σου @Αγγελική . Εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον είναι γνωστό και τα αντικαθιστούν:Αγγελική, έχεις δίκιο, μην τους ακούς τους αλήτες. Εδώ στην Θεσσαλονίκη, είμεθα βάρβαροι Μακεδόνες (τα 'λεγε ο Δημοσθένης από παλιά) που δεν πιάνουμε μία μπροστά στην ακμάζουσα & πολιτισμένη Αθήνα! Δυστυχώς, δεν έχουμε "...σαν της Αθηνας τα ξενοδοχεια..." (μην κοιτάς ΕΔΩ ή ΕΔΩ ή ΕΔΩ είναι μακέτες)
Υποσχόμεθα όμως, όταν μας ξανάρθεις στο μέλλον (not), θα έχουμε έτοιμο (not) και το μετρό (not), και το φλαϊόβερ (not), και το νέο 8αστερο ξενοδοχείο "Μπουρτζ Αλ Αράπ", σαν αυτά στον γυφτο-καταυλισμό με την ελενίτ οροφή, τα χύμα καλώδια στην οροφή, την κακόγουστη διακόσμηση & τα cheaper-than-dirt έπιπλα που φωτογραφήθηκες στο εναρκτήριο ποστ (κλικ ΕΔΩ) του νήματος που σε αφορά. Ξέρεις, αυτά που σ' αρέσουν, αυτά που 'σαι συνηθισμένη. Ναι, Αγγελικούλα μου, ναι!
Μερικοί την βρίσκουμε έτσι αδερφέ..Τι ειναι αυτο το υπερωκεανιο ρε παλικάρι; να ρίξουμε κανα πηδουλο ψάχνουμε, οχι να βρουμε coach για ελληνορωμαικη. Οπως ειχε πει και Σταθης Ψαλτης στην επικη ταινια "Καμικάζι αγαπη μου":
"καχεκτικο παιδακι ειμαι, θα με ξεκανεις. Θα μου χαλασεις και το εργαλείο μου"
Έτσι εε?? Η αχόρταγη λυσσαρα που θέλουν να την πάνε κομπρεσέρ... Κοίτα να δεις10 σελίδες άχρηστη ύλη για τη σαβουρα που πήρε φίλος-μελος εδώ μέσα και του είπε με σένα δεν ξαναπάω γιατί στην Αθήνα με είχες μια ώρα ασταμάτητα,ενώ εγώ θέλω στα 10-15 λεπτά να τελειώσεις και μετά μπλα μπλα...
Μαλακες πάτε καλά,αξία της δίνετε !!
Σχετικά γ το αν σας ξαναέρθω ,θα ειναι γ καμια εκδρομή πάλι,οχι για συναντησεις.Να μου είστε καλά ομως. θα ήθελα ομως και εγω να έφευγα με τις καλύτερες αναμνήσεις και να μην έβλεπα την ωρα να ξαναερχόμουν,μην νομίζετε,μου είναι στενάχωρο και μένα ολο αυτο. Και πάλι καλά με καταλαβαινουν καποιοι,ειπαν κρίμα π δεν πηγε οπως το ειχα σχεδιασειΑγγελική, έχεις δίκιο, μην τους ακούς τους αλήτες. Εδώ στην Θεσσαλονίκη, είμεθα βάρβαροι Μακεδόνες (τα 'λεγε ο Δημοσθένης από παλιά) που δεν πιάνουμε μία μπροστά στην ακμάζουσα & πολιτισμένη Αθήνα! Δυστυχώς, δεν έχουμε "...σαν της Αθηνας τα ξενοδοχεια..." (μην κοιτάς ΕΔΩ ή ΕΔΩ ή ΕΔΩ είναι μακέτες)
Υποσχόμεθα όμως, όταν μας ξανάρθεις στο μέλλον (not), θα έχουμε έτοιμο (not) και το μετρό (not), και το φλαϊόβερ (not), και το νέο 8αστερο ξενοδοχείο "Μπουρτζ Αλ Αράπ", σαν αυτά στον γυφτο-καταυλισμό με την ελενίτ οροφή, τα χύμα καλώδια στην οροφή, την κακόγουστη διακόσμηση & τα cheaper-than-dirt έπιπλα που φωτογραφήθηκες στο εναρκτήριο ποστ (κλικ ΕΔΩ) του νήματος που σε αφορά. Ξέρεις, αυτά που σ' αρέσουν, αυτά που 'σαι συνηθισμένη. Ναι, Αγγελικούλα μου, ναι!
Τι;;;; Ποτέ δεν είπα εγω τετοιο πράγμα σε κανεναν!!! Μα θα μ αρεσε αν με πηρε τοσο όπως λεει,μην γραφονται πράγματα π δεν ειπα10 σελίδες άχρηστη ύλη για τη σαβουρα που πήρε φίλος-μελος εδώ μέσα και του είπε με σένα δεν ξαναπάω γιατί στην Αθήνα με είχες μια ώρα ασταμάτητα,ενώ εγώ θέλω στα 10-15 λεπτά να τελειώσεις και μετά μπλα μπλα...
Τωρα εξηγουνται ολα.10 σελίδες άχρηστη ύλη για τη σαβουρα που πήρε φίλος-μελος εδώ μέσα και του είπε με σένα δεν ξαναπάω γιατί στην Αθήνα με είχες μια ώρα ασταμάτητα,ενώ εγώ θέλω στα 10-15 λεπτά να τελειώσεις και μετά μπλα μπλα...
Δεν ισχύει αυτό π γράφτηκεΤωρα εξηγουνται ολα.
Καλως τον φιλο μας.
εγω ψηφιζω Καρίνα παντωςείμαι μεταξύ Πολίνα και Καρίνα του κλαμπ, έχουμε καμιά πρόσφατη εμπειρία/συμβουλή;
Δείχνει μικρότερη από ότι λέει, χώρος Δελφών με Μπότσαρη, στήθος μικρό, φάτσα καλούτσικη, κοντούλα, κωλος ωραίος. Πιπα κομπλε στο γαμησι δείχνει να αντέχειΞέρουμε τίποτα για εδώ
Αλκυόνη, 6908248758 θερμή και παιχνιδιαρα
Είμαι η Αλκυόνη 29χρονη Ελληνίδα. Έχω δικό μου χώρο,ανεξάρτητη! Με φωνάζουν θερμή και παιχνιδιάρα. Καλή ακροάτρια και δίνω σημασία στην ψυχολογία. Με γυμνασμένο σώμα και baby face! Θέλεις να ξεφύγεις απ' την ρουτίνα της καθημερινότητας; Έλα να σε χαλαρώσω και να σ απογειώσω! Μωρό μου είμαι εδώ...kanesex.com