Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.420
- Πόντοι
- 8.346
Να μην σε περιμένουμε δλδ στο νήμα... Άντε μκρ να σε κρατήσουν πολλές ώρες έξωΤελειώσαμε,το διαλύσαμε,αύριο και μεθαύριο πάλι
Να μην σε περιμένουμε δλδ στο νήμα... Άντε μκρ να σε κρατήσουν πολλές ώρες έξωΤελειώσαμε,το διαλύσαμε,αύριο και μεθαύριο πάλι
Aντε καιρος τωρα τωρα να ευχαριστηθεις κι αυτα που τα χρειαζεσαι πολυ περισσοτερο απο τα τριγωναΤα ευχαριστήθηκα πάντως,αλλά φυσικά και πρεπει να προσεχω τη σιλουέτα μου. Δεν εφαγα κ ολο το κουτί χαχαχα λίγα λίγα
Εγώ τις προάλλες έκανα κριτική στο γραφείο θα την γράψω βέβαια και δημόσια μόλις βρω λίγο χρόνο για την Κυρά….Σε αλλα νεα χθες εφαγα ακυρο απο κοπελα γνωστου γραφειου γιατι οπως μου ειπανε "Η κοπελα δεν κανει ραντεβου με ατομα που γραφουν κριτικες".
ωραία φαίνεται φιλέ ...καλησπέρα στην παρέα νέος στο άθλημα και θα ήθελα την γνώμη σας για την συγκεκριμένη κάπελα αν την είχε επισκεφτεί κανείς
Είμαι πάρτι, νέος στη Θεσσαλονίκη.
Είμαι η Λίλη, μια όμορφη, φιλόξενη νεαρή γυναίκα, Ερωτική και ένα ηφαίστειο στο κρεβάτι έτοιμη να σου χαρίσω τη μεγάλη χαρά που σου αξίζει, στο πλευρό μου θα περάσεις μια απαράμιλλη στιγμή! Μπορείτε να με αγγίξετε, να φιλήσετε όλο μου το σώμα... Θα απολαύσετε πραγματικά όλες τις ιδιότητες μου...kanesex.com
εμενα για πρωην "ωραιος" μου φαινεται. αλλα νταξει δεν παιρνω και ορκο.ωραία φαίνεται φιλέ ...
λες ρε φιλέ ?? χάχα πάντως η λατινες κάπως έτσι είναι ρε φιλέ....εμενα για πρωην "ωραιος" μου φαινεται. αλλα νταξει δεν παιρνω και ορκο.
λατινες - μακρυα. αυτο μονο.λες ρε φιλέ ?? χάχα πάντως η λατινες κάπως έτσι είναι ρε φιλέ....
Αγγελική σιγά τα ωά.....όπως είπε ο φίλος @Leviathan !!!Ρωτώντας και ψάχνοντας φτάνεις στην πόλη...
Τι ειναι αυτο το υπερωκεανιο ρε παλικάρι; να ρίξουμε κανα πηδουλο ψάχνουμε, οχι να βρουμε coach για ελληνορωμαικη. Οπως ειχε πει και Σταθης Ψαλτης στην επικη ταινια "Καμικάζι αγαπη μου":
Συνάντηση και εγώ με την παραπάνω φοράδα…
Γενικά είναι πάνω κάτω όπως τα περιέγραψε ο PBandj αλλά:
*θέλει με ύφος τα χρήματα μπροστά..
*μετα το ντους την βρίσκεις ξαπλωμένη και αν δεν της δώσεις συνθηματικό για να βυζάξει είναι ικανή να σε κοιτάει κανένα 2ωρω με το βλέμμα της αγελάδας..
*τσιμπουκι προσπάθεια pse στυλ αλλά κάτω του μετρίου..
*σαν βλαχορωσιδα γαμιεται μετά μουσικής..
Στα θετικά στα 4 στο κρεβάτι και στα όρθια πεσμένη μπρούμυτα τραπέζι έχει κωλαρα και την γαμας ναι μεν όπως θέλεις αλλά κοιτάει να σε ξεπεταξει..
Όλα έξτρα. 120/180 ζητάει για σημαία.
Χώρος καλός Βενιζέλου με Εγνατία..
PBandj καλώς ήρθες ρε φακυροσκυλο!!!!!
Αυξάνεται η άγελη…
Να περνάτε καλά ρε τομάρια!!!
κοριτσάρα, έπρεπε να κάνεις μία έρευνα λίγο, να δεις με ποιους θα μπορούσες να περάσεις καλά/να ταιριάξεις-υπάρχει τρόπος.....και πριν φύγεις, όχι μόνο να αναπολούσες στιγμές και εικόνες...αλλά να ανυπομονούσες να γυρίσεις πριν φύγεις κιόλας!!!Ε δεν γινοταν να μην πω οτι δεν πέρασα καλα σημερα,κ μιας π εχω κανονισει με παρεες να βγω,θα κατσω,αλλά Αθηνα χίλιες φορες,και δικο μου θεμα να μην μου αρέσει εδω
Εε πες και συ οτι θα γράψεις αποθεωτικη κριτική να μη φοβάται το κορίτσιΣε αλλα νεα χθες εφαγα ακυρο απο κοπελα γνωστου γραφειου γιατι οπως μου ειπανε "Η κοπελα δεν κανει ραντεβου με ατομα που γραφουν κριτικες".
Αφου ειπαμε ειμαι αναξιοπιστος!Εε πες και συ οτι θα γράψεις αποθεωτικη κριτική να μη φοβάται το κορίτσι
Άλλο αυτό..Αφου ειπαμε ειμαι αναξιοπιστος!
Τι ειναι αυτο το υπερωκεανιο ρε παλικάρι; να ρίξουμε κανα πηδουλο ψάχνουμε, οχι να βρουμε coach για ελληνορωμαικη.
Φανταστείτε το:Zastava όνομα & πράγμα...!!!
και πως γνωριζουν ποιος εισαι ρε αδερφε;Σε αλλα νεα χθες εφαγα ακυρο απο κοπελα γνωστου γραφειου γιατι οπως μου ειπανε "Η κοπελα δεν κανει ραντεβου με ατομα που γραφουν κριτικες".