Δεν σε προστατεύει το προφυλακτικό 100% πάντα ρε φίλε.Εντάξει ρε φίλε, αν φοράς καπότα τι σε νοιάζει τι παράσημο κουβαλάει ?
Υπάρχουν και οι δερματικές ασθένειες μου μεταδίδονται απλώς με την επαφή από το δέρμα......
Δεν σε προστατεύει το προφυλακτικό 100% πάντα ρε φίλε.Εντάξει ρε φίλε, αν φοράς καπότα τι σε νοιάζει τι παράσημο κουβαλάει ?
Δεν σε προστατεύει το προφυλακτικό 100% πάντα ρε φίλε.
Υπάρχουν και οι δερματικές ασθένειες μου μεταδίδονται απλώς με την επαφή από το δέρμα......
ναι δεν θα σε χαιρετήσει με το μουνί της όμως .....Ρε παίχτη αυτές μεταδίδονται και με χειραψία δεν έχει να κάνει το σεξ....
Τα κωνδυλωματα στις γεννετικες περιοχες δεν μεταδιδονται με χειραψια και χειροφιλημα.Ρε παίχτη αυτές μεταδίδονται και με χειραψία δεν έχει να κάνει το σεξ....
Τα κωνδυλωματα στις γεννετικες περιοχες δεν μεταδιδονται με χειραψια και χειροφιλημα.
Κάποιος πελάτης της έγραψε εδώ πως μετά το ραντεβού εμφάνισε έρπητα γεννητικών οργάνων.....πάντως δεν αξίζει το ρίσκο ....ακόμα και να μην ισχύει η τύπισσα είναι τραγική φάτσα άσχημη μαλλί εμετός .....ζητάει και 100 χωρίς πρωκτικό ....κάποτε έδινε με +50 αλλά λογικά την ξεκωλιασαν κάποιοι σκληροί παίκτες και το κόψε ....σε κάθε περίπτωση δεν αξίζει το κόστος και το ρίσκο .....ξερουμε τι παρασημο κουβαλαει?
26 είναι.Η ηλικία που λέει 23 πόσο απέχει από την πραγματικότητα?
Επίσης μπορείς και μυκητιαση. Που κόλλας άσχετα με το προφυλακτικό.Καλά αυτά που λες εσυ τα εχει το 80% του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού....
Δεν υπάρχει περίπτωση να εισαι μπουρδελιαρης και να μην εχεις κολλήσει μια φορά στην ζωή σου!
Επίσης μπορείς και μυκητιαση. Που κόλλας άσχετα με το προφυλακτικό.
Κάποτε σαν νέος και άπιρος είχα κολλήσει μυκητιαση. Μάλλον από πιάτσα την είχα πατήσει.
Με μια κρέμα για 2 βδομάδες την είχα βγάλει καθαρή.
Από τότε έχω γίνε πιο επιλεκτικός.
Πιο πολύ το αναφέρω για τους νέους στο σπορ που λειτουργούν πιο παρορμητικα. Γιατί δεν είναι να παίζεις με αυτά
ελληνιδες μαλιστα...μηπως ομως ειναι φοιτητριες?Είχα μία υποψία μετά την συνομιλία και αφού με είπε τις τιμές και είπα να πάω να δω.Ειναι 2 κοπέλες Ελληνίδες καμία σχέση με τις φωτογραφίες.Ευγενικες και χαμογελαστές.Η μία αρκετά στρουμπουλη ενώ η άλλη λιγότερο.Δεν μου έκανε κλικ γιατί δεν με φτιάχνουν αυτού του είδους τα σωματοτυπα και αποχώρησα ευγενικά.
Ο χώρος είναι στον Βαρδάρη σε ανακαινισμένα δωμάτια και οι τιμές ξεκινάνε από 80 το μισάωρο πρόγραμμα και η ώρα στα 120.
ειχαμε κλεισει να παω και δεν ηταν καν στο σπιτι της την ωρα του ραντεβου... μπαρουφες20 χρόνων φοιτήτρια με ταλέντο στο στοματικό , βαθύ deep throat και τεράστια βυζιά
Έχει πάει κανείς μαζί της πρόσφατα? Παλιά ήταν χοντρός τώρα φαίνεται να αδυνάτησε
εχεις καμμια προτιμηση σε σχολή;Καλησπέρα μάγκες όπως είπε και ο συναγωνιστής απο πάνω , αν ξέρει όντως κανείς καμία πραγματική φοιτήτρια που να κάνει συναντήσεις.... στείλτε σε πμ ευχαριστώ.
αυτη που εχω δεν σου κανει...Όποιος ξέρει να μου στείλει pm. Ψάχνω μία φοιτήτρια, το πολύ 26 χρονών, με στήθος D cup, ξανθιά, ύψος μέχρι 1,75, που να σπουδάζει στην Φιλοσοφική του ΑΠΘ και να βρίσκεται στη διπλωματική της. Ευχαριστώ.