Αναζητώ έναν ώριμο Sugar daddy η μία Sugar mommy που να θέλει πραγματικά ένα sugar babe. Να μου κάνει δωράκια η να με βοηθάει όποτε εκείνος/η θέλει. Δεν με ενδιαφέρουν όσοι δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό που ψάχνω, ευχαριστώ! Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται για αυτό που ψάχνω να μου στείλουν μόνο. Για...
kanesex.com
Λοιπόν χυστες μου έχουμε και λέμε...
Πρώτη γνωριμία έγινε το καλοκαίρι του 2020 γύρω στον Ιούνιο, με το πρώτο ραντεβού να έρχεται ένα μήνα μετά... Η κοπέλα δεν ψάχνει sugar daddy σίγουρα... απλά ο εγωισμός και το κόμπλεξ που κουβαλάει την εμποδίζουν να παραδεχτεί ότι κάνει βίζιτες για τα λεφτά... Η κοπέλα είναι φετιχιστρια και ψάχνει κάποιον να την έχει σαν "σκυλάκι" είναι υποτακτικη με λίγα λόγια... Υπάρχει εφαρμογή FetLife όπου έχει προφίλ με πάνω από 500 φώτο και βίντεο, γυμνές και μη... Πολλοί γνωστοί μου που βρέθηκαν μαζί της όπως και εγώ... Συμφωνήσαμε στο εξής αποτέλεσμα... Ότι η κοπέλιτσα έχει πρόβλημα αυτόπροβολης και επιβεβαίωσης... Όπως ανέφερα δεν παραδέχεται ότι κάνει βίζιτες πάρα μόνο ότι ψάχνει "sugar daddy" δηλαδή χορηγό... Και μια σχέση πιο ελεύθερη... Λοιπόν η κοπέλιτσα το κάνει καθαρά για το χαρτζιλίκι της... Δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι εστί χορηγός κτλπ... Βρεθήκαμε συνολικά 6 φορές όπου τις 2 ήταν σούρωμενη φουλ... Δεν έχει ενδοιασμούς και κάνει τα πάντα... Κωλος... Μουνι... Ακαποτα... Χυσιματα μούτρα στόματα... Κτλπ κτλπ.... Το ότι στην συνεννόηση και την επικοινωνία είναι ντουγανι γιατί κανει 2 μέρες να απαντήσει είναι γιατι ούτε αυτή ξέρει τι θέλει... Προσωπικά είναι μια κοπέλιτσα της σειράς όπου δεν ξέρει τι θέλει από την ζωή της.. ... Όπου στην γειτονιά μου έχω 10 σαν και αυτή...
Όσοι λοιπόν έχετε υπομονή και φετιχ.... Χώθητε....
Ευχαριστώ χυστες μου για τον χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε όλο αυτό