Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Αχχχ ζωή αχχχ..τι μας έκανες κ απόψε απωθημένο μ καυλομωρο+ Κάτι μήνες...
Αχχχ ζωή αχχχ..τι μας έκανες κ απόψε απωθημένο μ καυλομωρο+ Κάτι μήνες...
Ναι τώρα δόντια βγάζω... Όταν θα αποφασίσω να έρθω Αθήνα θα πηγαίνω τοίχο-τοίχο σε φοβάμαι... ΧαχαχαΑχχχ ζωή αχχχ..τι μας έκανες κ απόψε απωθημένο μ καυλομωρο
Έχει αναφερθεί από μερικούς πως είναι εγχειρισμένη τρανς
Δεν μπορώ να βρω κοπέλα σε δικό της χώρο ανατολικά η φόλα η καυλι έχουν ολεςΈχει αναφερθεί από μερικούς πως είναι εγχειρισμένη τρανς
Πότε πρόλαβες ρε θυριο+ Κάτι μήνες...
Δοκίμασες Βίκυ και Μαρκέλλα;Δεν μπορώ να βρω κοπέλα σε δικό της χώρο ανατολικά η φόλα η καυλι έχουν ολες
Δοκίμασε Ιρίνα Λένκα, έχει δικό της χώρο στην Βασιλίσσης ΌλγαςΔεν μπορώ να βρω κοπέλα σε δικό της χώρο ανατολικά η φόλα η καυλι έχουν ολες
Κάποια μέθοδο επικοινωνίας;…την έχεις δοκιμάσει;Δοκίμασε Ιρίνα Λένκα, έχει δικό της χώρο στην Βασιλίσσης Όλγας
lol και εγω τη βρηκα δε καναμε match ομως...Βρήκα προφίλ της Ντάνα του club στο tinder
Κάποια μέθοδο επικοινωνίας;…την έχεις δοκιμάσει;
Όχι ιρινα είπαμεΔοκίμασε Ιρίνα Λένκα, έχει δικό της χώρο στην Βασιλίσσης Όλγας
Γιατί?Όχι ιρινα είπαμε
πρόσεχε μη φύγεις στρατηγός..Κάποια μέθοδο επικοινωνίας;…την έχεις δοκιμάσει;
Βασικά τι ψάχνεις ηλικία χαρακτηριστικά υπηρεσίες κλπΔεν μπορώ να βρω κοπέλα σε δικό της χώρο ανατολικά η φόλα η καυλι έχουν ολες
Καλησπέρα παιδιά νέος εδώ .. θα ήθελα να μου πρότεινε milf (ανατολικά -κέντρο προτίμηση ) άνω των 30-35 + , ας είναι κ 55 κοντά
xenia?? εχει ξαναναφερθει;
Είμαι ????Εύα????
Γειά σας. Είμαι Εύα και είμαι 36 χρόνον μελαχρινή και αρκετά όμορφη ❤️αν θες να περάσουμε με όμορφη ❤️ στιγμή γεμάτη καύλα πάρε με τηλέφωνο τώρα . Είμαι στο κέντρο σε ένα όμορφο Airbnb για να ερθης να με γνωρίσεις από κοντά και να χαλαρώσεις . Έχω και Viber και WhatsApp να μιλάμε και από κι ...kanesex.com
Ναι, έχω και εμπειρία λίγο δύσκολη η συνεννόηση όταν την πετύχεις στο τηλέφωνο βέβαια OK, πολύ καλές υπηρεσίες τίμια, ωραίο κορμί όχι αδύνατο model ε βέβαια. Από υπηρεσίες εγώ θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή.xenia?? εχει ξαναναφερθει;