Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Γεια χαρα. Ποια εισαι ομως δεν μας λες; εχεις και καπου αλλου φωτογραφιες;
Καλησπέρα αδερφε, να σε ρωτήσω, από πρόσωπο τι έλεγε η Έλενα; Σε ευχαριστώ πολύ ...Έλενα 25
Έλενα Εκείνοι που με ξέρουν δεν χρειάζεται να πούμε κάτι!! Όσοι δεν με έχουν γνωρίσει ακόμα αξίζει μια συνάντηση!!! viber:6955959018kanesex.com
Πέρασμα σήμερα με την Έλενα. Κοκκινομάλλα με υποδέχτηκε με μαύρα εσώρουχα που τόνιζαν τις βυζαρες της. Με ρώτησε αν θέλω κάτι να πιω, γενικά πρόσχαρη. Το σώμα με καμπύλες κωλαρα, βυζαρες μεγάλες και στητές. Έκλεισα για μια ώρα δυο πιστολιές πολύ καλή πίπα, την οποία και γουστάρει με πετυχημένες προσπάθειες για ντιπ. Δεν αρνήθηκε καμία στάση τελείωμα στόμα και σώμα τη δεύτερη φορά. Στα ενδιάμεσα κουβεντούλα. Γενικά της αρέσει το σεξ και τιμάει τα λεφτά της. Περασα πολύ καλά.
καλως να ερθεις στο σαβουροχωριμας.και οποιος δεν καταλαβε ειναι η μελινα.αντε καλα γαμισακια τσακαλακια μου.τα σεβη μαυρος,Καλησπέρα και πάλι, το δούλεψα και τελικά ο λόγος μου θα γίνει πράξη...
Παρασκευή κ Σάββατο θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη!
Λίγα λόγια για μένα :
Μου αρέσουν τα προκαταρκτικά
παιχνίδια και ο γλυκός βασανισμός στο σεξ...
Επίσης δεν θέλω βιασύνη, θέλω ανθρώπινη επαφή!
Δεν κάνω άναλ (sorry)
Το δωράκι μου είναι 100/ωρα 150/2ωρες και τα ραντεβού μου θα γινουν αποκλειστικά στο Ανδρομέδα Hotel...
Θα προτιμήσω μηνύματα από αύριο μετά τις 18:00 το απόγευμα καθώς θα βρίσκομαι στο τιμόνι καθοδόν.
ΤΗΛ :6995076336
ΦΙΛ
εχει νημα δικοτης σαν μελινα στην αθηνα τσακαλκι.Γεια χαρα. Ποια εισαι ομως δεν μας λες; εχεις και καπου αλλου φωτογραφιες;
Καλησπερα καλό πρόσωπο έχει φίλε, κορίτσι διπλανής πόρτας.Καλησπέρα αδερφε, να σε ρωτήσω, από πρόσωπο τι έλεγε η Έλενα; Σε ευχαριστώ πολύ ...
Δωσε μου το 80αρι φιλε μου και θα την εχεις.
Σε ευχαριστώ αδερφε, κάτι άσχετο πρωσοπικο μύνημα εδώ πως στέλνεις;Καλησπερα καλό πρόσωπο έχει φίλε, κορίτσι διπλανής πόρτας.
Μουφα φώτο, η γυναίκα είναι τουλάχιστον 60 ετών
Καλησπέρα.νέος στο φόρουμ και εντελώς άπειρος με call girl. Θα είμαι Θεσσαλονίκη από εβδομάδα και με ενδιαφέρει η κοπέλα και θα ήθελα αν μπορείς να βοηθήσεις !! Έρχεται σε δικό σου χώρο η μόνο σε δικό της ;; Υπάρχουν προγράμματα για 2 ώρες και αν ναι περίπου σε τι τιμή ;; Είναι ομιλητικη;(δεν θα μου άρεσε να μπει στο δωμάτιο και να βγάλει κατευθείαν τα ρούχα ) ευχαριστώ πολύΈλενα 25
Έλενα Εκείνοι που με ξέρουν δεν χρειάζεται να πούμε κάτι!! Όσοι δεν με έχουν γνωρίσει ακόμα αξίζει μια συνάντηση!!! viber:6955959018kanesex.com
Πέρασμα από την Έλενα, ραντεβού 1 ωρα. Στα 100€ /2 εκτονώσεις.
Αρκετά Juicy σώμα, ελληνίδα. Βυζάρες και στα τέσσερα η οπτική με την κωλάρα της πολύ καλή !
Αρκετά κοινωνική και στα του αγώνα απλά οκ.
Καλό προσωπάκι.
Καλούτσικη πίπα, εναλλαγή μερικών στάσεων… αλλά δεν το έχει με τα βογγητά ?… Επίσης δεν είναι με το ρολόι στο χέρι.
Σε γενικές γραμμές μια μέτρια συνάντηση… Δεν μπορώ να πω ότι είναι vfm για ´μένα, για κάποιον άλλον ίσως είναι OK.
Διαβάζοντας την κριτική μου το μόνο που μπορείς να έχεις σαν απορία είναι το θέμα χώρου. Απαντώ λοιπόν ότι έχει δικό της χώρο. Όλα τα υπόλοιπα νομίζω τα αναφέρω αν την διαβάσεις προσεκτικά.Καλησπέρα.νέος στο φόρουμ και εντελώς άπειρος με call girl. Θα είμαι Θεσσαλονίκη από εβδομάδα και με ενδιαφέρει η κοπέλα και θα ήθελα αν μπορείς να βοηθήσεις !! Έρχεται σε δικό σου χώρο η μόνο σε δικό της ;; Υπάρχουν προγράμματα για 2 ώρες και αν ναι περίπου σε τι τιμή ;; Είναι ομιλητικη;(δεν θα μου άρεσε να μπει στο δωμάτιο και να βγάλει κατευθείαν τα ρούχα ) ευχαριστώ πολύ
Σε ευχαριστώ . Αν τελικά γίνει το ραντεβού θα ενημερώσω το φόρουμΔιαβάζοντας την κριτική μου το μόνο που μπορείς να έχεις σαν απορία είναι το θέμα χώρου. Απαντώ λοιπόν ότι έχει δικό της χώρο. Όλα τα υπόλοιπα νομίζω τα αναφέρω αν την διαβάσεις προσεκτικά.
oπ βρε θηρίο πήγες και εφυγες τρέχοντας ; ή έβγαλες συμπερασμα απο τον αριθμό της;Μουφα φώτο, η γυναίκα είναι τουλάχιστον 60 ετών
Πήγα και έφυγα φίλεoπ βρε θηρίο πήγες και εφυγες τρέχοντας ; ή έβγαλες συμπερασμα απο τον αριθμό της;
Πολύ θα το ήθελα ,αλλα για δίαφορους λόγους δεν θα μπορέσω να πάω.....Πολλές φορές θέλουμε κάποια πράγματα ,αλλα δεν βολεύει.....Κρίμα.Πήρε κανείς την Μελίνα να μας πει εντυπώσεις?
ωραίος, καλά έκανες και πολύ καλά που το είπες κιόλας......Πήγα και έφυγα φίλε