Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Παρακολουθώ χρόνια το φόρουμ αρκετά εντατικά θα έλεγα και νομίζω πως ήρθε η ώρα να μοιραστώ ορισμένες εμπειρίες μου μαζί σας. Είμαι νέος ηλικιακά αλλά και νέος στο άθλημα αυτό χωρίς ιδιαίτερα αρκετές εμπειρίες. Ζητώ συγνώμη αν οι κριτικές δεν είναι τόσο αξιόλογες αλλά θα κάνω ότι μπορώ.
Επίσκεψη σε Εμελία την πρώτη φορά που ήρθε Ελλάδα. Ο χώρος αρκετά καλός, μινιμαλιστικός και καθαρός. Το μπάνιο λίγο μικρό με ένα πλυντήριο όλο θόρυβο και βουιτό. Η Εμελία λίγο πάνω από 35, πεντακάθαρη και ορεξάτη. Άθφονα φιλιά στο στόμα, θετική στο σεξ σε ότι ζήτησα και συμφωνήθηκε από πριν. Νομίζω ηλικιακά δεν είναι όσο ανέφερε η αγγελία αλλά και πάλι σωματικά και εμφανισιακά σε κερδίζει. Σίγουρα μία τίμια επιλογή καθώς έχει και δικό της χώρο. Κόστος συνάντησης 100 ευρώ, 1 ώρα. Συνολικά την συνάντησα 2 φορές.
Επίσκεψη σε Βίκυ πολλές πολλές φορές προ κορονοιού. Ο χώρος εξαιρετικός, όμορφος και αρκετά περιποιημένος. Είχε ένα μικρό κατοικίδιο, μάλλον σκυλί ήτανε, το οποίο ήθελε "σόνι και καλά" να μας κάνει παρέα. Μου πρόσφερε ένα μπανάκι και ξεκινήσαμε αργά και σταθερά. Όμορφη κοπέλα με ταττού τα οποία ήτανε ότι πρέπει. Φιλιά στο στόμα όχι και τόσα πολλά, αργά και σταθερά στο σεξ και με αργούς ρυθμούς. Μετά ξανά μπανάκι και λίγο κουβέντα πριν φύγω. Ξενέρωσε αρκετά με την ηλικία μου και με παρότρυνε να μην δώσω αριθμό και λεπτομέρειες σε φίλους μου και γνωστούς.
Επίσκεψη μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η Λόρα από γνωστό γραφείο της πόλης μας. ΨΙλή για τα δικά μου δεδομένα, όμορφη με λεπτό σώμα. Έχει ένα ταττού στο μπούτι κάτι γράμματα το οποίο της ταίριαζε γάντι. Αφού έκανε μπανάκι και χαλαρώσαμε λιγάκι. ξεκίνησε ο αγώνας. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, προσπαθεί και θέλει να σε ικανοποιήσει. Αρκετά φιλιά, και doggystyle η αγαπημένη της στάση. Κόστος συνάντησης 160 ευρώ, 1 ώρα.
Επίσκεψη λίγες εβδομάδες πριν η Ντάρια από το ίδιο γραφείο. Κοντούλα, όμορφη, γλυκιά κοπέλα. Ίσως η μοναδική κοπέλα με την οποία πέρασα καλύτερα από όλες και θα έβαζα ένα 10άρι με κλειστά μάτια. Αμέσως μόλις με είδε, φιλιά χάδια και αρκετές αγκαλιές. Της άρεσε το γεγονός πως είμαι νεαρός όπως ανέφερε και αρκετά γυμνασμένος και περιποιημένος. Μπανάκι, φιλιά ματιές και αρκετές αγκαλιές για αρχή. Να σημειώσω πως δεν μετάνιωσα καθόλου για το 2ωρο που έκλεισα με την κοπέλα. Το σεξ ήτανε αργό και απολαυστικό. Πιο πολύ έρωτας θα έλεγα παρά σεξ. Κόστος συνάντησης 280 ευρώ, 2 ώρες.
Ελπίζω να μην σας κούρασα και να βοήθησα. Σύντομα θα επισκεφτώ ακόμη 2 στανταράκια εδώ της πόλης και θα ενημερώσω. Καλή χρονιά να έχουμε και να γαμάμε ασταμάτητα!!