Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
δεν εχει βυζια.πριν καμια τετραετια που την πηρα οταν την κουβαλουσαν νταβαδες,δεν ξερω τωρα αν εβαλε πλαστικους.Η μαρκελα αξιζει?
δεν εχει βυζια.πριν καμια τετραετια που την πηρα οταν την κουβαλουσαν νταβαδες,δεν ξερω τωρα αν εβαλε πλαστικους.Η μαρκελα αξιζει?
καποια στιγμη πρεπει να το ληξουμε αυτο ...Δεν είναι μόνο το κόστος.Προσωπικά δεν θα μπω καν στη διαδικασία να πάω να κλείσω δωμάτιο για καμία,δεν πα να’ναι και η Monica Belucci.Μια φορά το έκανα.Και ούτε incall σε ξενοδοχείο πλέον.Είναι για μένα θέμα και βολικοτητας και διακριτικότητας,εκτός από την ψυχρότητα που ανέφερα.Ο καθένας όπως βολεύεται,επιλέγει αυτό που θέλει.Προσωπική άποψη εκφράζω
Το νήμα εδώ περιλαμβάνει και αυτές που έχουν δικό τους χώρο.Καμία σχέση με την πιάτσα.Είπαμε τον ορισμό του cg,αλλά να κοιτάμε την ουσίακαποια στιγμη πρεπει να το ληξουμε αυτο ...
cg δεν εχει δικο της χωρο ...
αν γραφουμε εδω μεσα για ολες τοτε θα πρεπει να γραψουμε και για την πιατσα κτλ ..
νομιζω στο εκανα κατανοητο ...
cg ΔΕΝ εχει δικο της χωρο ...
πριν λιγο δεν μου εδωσες και λινκ???ποτε ρε σε εστειλα στη μαρκελα? για θυμησε μου?
φθηνες κ ακριβες τανες ...Το νήμα εδώ περιλαμβάνει και αυτές που έχουν δικό τους χώρο.Καμία σχέση με την πιάτσα.Είπαμε τον ορισμό του cg,αλλά να κοιτάμε την ουσία
το ζητησες και σου εβαλα το λινγκ ρε τυπεπριν λιγο δεν μου εδωσες και λινκ???
Καλα χαβαλε σε κανω μην παρεξηγεισαι... ολα καλα μου εισαι και πολυ συμπαθης
Αυτό που σου εξηγούν τόση ώρα να στο πω απλά... είτε ψάχνεις μέσω αγγελίας μία με χώρο ή ψάξεις στα μπουρδέλα απευθείας το ίδιο είναι.. δεν είναι call girls .. είναι με δικό τους χώρο απλά...call girl είναι η ΨάλτηΤο νήμα εδώ περιλαμβάνει και αυτές που έχουν δικό τους χώρο.Καμία σχέση με την πιάτσα.Είπαμε τον ορισμό του cg,αλλά να κοιτάμε την ουσία
Άλλο η κοπέλα που σε δέχεται στο διαμέρισμα της και άλλο στο μπουρδέλο ή στούντιο.Κάθε άποψη είναι σεβαστή βέβαια.Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε στα πάνταφθηνες κ ακριβες τανες ...
αυτη ειναι η ουσια ...
cg με δικο της χωρο μην το λες πουθενα ...
μας διαβαζουν τωρα και ανοιγουν ορεξεις ...
ωραια ολες ειναι cg συμφωνα με την αποψη σου ..Άλλο η κοπέλα που σε δέχεται στο διαμέρισμα της και άλλο στο μπουρδέλο ή στούντιο.Κάθε άποψη είναι σεβαστή βέβαια.Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε στα πάντα
Πίστεψε με μιλάω καλά αγγλικά.Κάπως πρέπει να τις ονομάσουμε και αυτές.Αν βρείτε κάποιον νέο όρο,ευχαρίστως να τον υιοθετήσωΑυτό που σου εξηγούν τόση ώρα να στο πω απλά... είτε ψάχνεις μέσω αγγελίας μία με χώρο ή ψάξεις στα μπουρδέλα απευθείας το ίδιο είναι.. δεν είναι call girls .. είναι με δικό τους χώρο απλά...call girl είναι η Ψάλτη
εκει εχω παει ρε ειναι γαματα! ελουντα εισαι....βρηκες και συ μερος. με τη μαρκελλα δεν εχω παει...το ζητησες και σου εβαλα το λινγκ ρε τυπε
να παρε και ενα λιγκ απο την σπιναλογκα
Σπιναλόγκα, πληροφορίες για τη Σπιναλογκα στην Κρήτη
μην πας ουτε εκει οκ?
Προσωπικά δεν βρίσκω πολλές διαφορές ειδικά στις βίλλες .. λίγο πιο ακριβά ίσως αλλα με καλύτερες ιερόδουλες...για μισή ώρα δηλαδή...στα αλλα τα 30ευρα είναι καθαρά για να πας να αδειάσεις δεν είναι για υψηλές απαιτήσειςΊδιες υπηρεσίες παρέχουν οι κοπέλες στα διαμερίσματα τους με τις ξεπέτες των στούντιο; @crucifix τι λες;
+1Τι κολλημα φαγατε ρε παιδια με τις ορολογιες? χαλαρωστε... δεν εχει νοημα. το αν η καθε κοπελα ειναι καλη σ αυτο που κανει ή οχι ειναι αλλο θεμα. κατα πλειοψηφια τυχαινει τις χειροτερες υπηρεσιες να τις παρεχουν αυτες των studios... απο κει κ επειτα, σπιτι μου σπιτι σου ή και καπου αλλου δεν παιζει ρολο. αυτα απο μενα πιστευω να συμφωνειτε
Προσωπικά δεν βρίσκω πολλές διαφορές ειδικά στις βίλλες .. λίγο πιο ακριβά ίσως αλλα με καλύτερες ιερόδουλες...για μισή ώρα δηλαδή...στα αλλα τα 30ευρα είναι καθαρά για να πας να αδειάσεις δεν είναι για υψηλές απαιτήσειςμουνι κωλο βυζια οποτε cg...
δεν περιγραφω αλλο ...
καποιες φορες ο χωρος της κοπελας εχει kinder εκπληξη ...Προσωπικά δεν βρίσκω πολλές διαφορές ειδικά στις βίλλες .. λίγο πιο ακριβά ίσως αλλα με καλύτερες ιερόδουλες...για μισή ώρα δηλαδή...στα αλλα τα 30ευρα είναι καθαρά για να πας να αδειάσεις δεν είναι για υψηλές απαιτήσεις
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάτε να περάσετε την άποψη ότι η cg με δικός της χώρο παρέχει υποδεέστερες υπηρεσίες από την κλασική cg?Εσύ δηλαδή @crucifix δεν έμεινες ευχαριστημένος από την Ουκρανιδα που το παίζει Τσέχα;Υπηρεσίες μπουρδελου σου παρηχε;
κατ εμε τα μασατζιδικα (στην ελλαδα) ειναι ενα κλικ χειροτερα και απο τα στουντιο...χειριστες υπηρεσιες και οπως ειπες πολλες φορες ουτε γ@μ@ς..εξωτερικο ειναι αλλιως, tantra κ nuru σε αλλο επιπεδο. επαγγελματικα με ολη τη σημασια της λεξης. ειδικα βορεια (ολλανδια, γερμανια)Τα μασατζίδικα για παράδειγμα είναι σαν τα σπιτάκια – μπουρδέλα με μια παροχή παραπάνω, ένα τυπικό μέσαζ… Επίσης δεν έχουν ερωτική πράξη ολα.. αυτο που εννοει ο @Thundercat Απ’ ότι καταλαβαίνω είναι το ότι τα μπουρδέλα είναι καθαρά επαγγελματικά και όλη η αντιμετώπιση είναι ψυχρή μπες μέσα φύγει. Ενώ σε κάποια κοπέλα με αγγελία γιατί έχει δικό της χώρο γιατί δεν έχει υπάρχει λογικά περισσότερη επικοινωνία ανησυχώ χρόνου κάποιες φορές δωρεάν η επι πληρωμή και ίσως ποιοτικότερου σεξ όχι πάντα βέβαια.