vaggelanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
το πανω η το κατω κεφαλι?Απλά να μην την αφήσει να πιάσει την πάρλα γιατί θα του κάνει το κεφάλι καζανι
το πανω η το κατω κεφαλι?Απλά να μην την αφήσει να πιάσει την πάρλα γιατί θα του κάνει το κεφάλι καζανι
ρε την ΠΟΥΤΑΝΑ τι εκανε.Λοιπόν σήμερα επισκέφτηκα την Ιωάννα την φοιτήτρια συνενόηση σχεδόν γρήγορη . Φτάνω λοιπόν Πτολεμαίων 33 στον 3ο λέμε ένα για κ της ζητάω να μπω για ένα ντουζακι . Έρχεται κ αυτήν στο μπάνιο μιλάμε όσο κάνω ντουζ αφού είχε κάπου στα 2-3 λεπτά μέσα μόνη. Αφού βγαίνω από το μπάνιο τάχα χτυπάει το κινητό της κ μιλάει σχεδόν έντρομη ότι τάχα είναι κάποιος στο νοσοκομείο κ ότι τώρα θα ξεκινήσει για να πάει. Εγώ σαν παλιά πουτανα δεν μιλάω κ περιμένω να δω που θα το πάει .μου εξηγεί ότι πρέπει να φύγουμε κ γρήγορα βγαίνοντας από το σπίτι ελέγχω το πορτοφόλι μου κ βλέπω ότι λείπουν 50 ευρώ . Αφού λοιπόν αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχει φύγει την στήνω απ' έξω περιμένοντας κ ακούγοντας ότι είναι μέσα της λέω ότι θα καλέσω την αστυνομία αν δεν μου επιστρέψει τα λεφτά. Εν το μεταξύ κοιτάω το χαρτί από τον διαχειριστή ώστε να μάθω σε ποιον είναι ενοικιασμενο το σπίτι κ μαθαίνω ότι τους το νοικιάζει ένας δικηγόρος κ εκεί που ήταν να επικοινωνήσω μαζι του κ να καλέσω κ την αστυνομία σκάει μύτη ένας τύπος που πάει στην πόρτα . Τον ρωτάω αν ξέρει ποιος μένει εκεί κ μου λέει πως είναι φίλος άρα όχι πελάτης του λέω εντάξει χτυπά να δούμε αν θα σου ανοίξει κ όντως ανοίγει την πόρτα. Του λέω κοίτα η τύπισσα με έκλεψε κ αν δεν τα δώσει όμορφα θα το λύσουμε αλλιώς μπαίνει μέσα κ μετά από 2 λεπτά μου επιστρέφει τα 50€. Εν τω μεταξύ περιμένω τα στοιχεία του οποίου ενοικιαστή να γίνει κ καταγγελία. Όσο για όποιον θεωρεί πως θ το κάνω απλά να πω ότι έχω τον τρόπο ώστε να μην χρειαστεί να πω ότι πήγα για αυτόν τον λόγο αλλά για άλλο κ συν ότι αν δεν θέλει να πάει κ για πορνεία απλά δεν θα πει κουβέντα. Αυτά για να ξέρετε τι κάνει η πιτσιρίκα κ να το πουλήσεις έχετε στο νου σας είτε ξέρετε είτε όχι κάποια να φυλάγεται τον εαυτό σας κ το πορτοφόλι σας.
Μπράβο ρε φίλε,είσαι ωραίος.Ίσως το πιο χρήσιμο post ever.Η διαχείριση σου εξαιρετική.Τέτοια σκουπίδια πρέπει να ξεμπροστιάζονται.Αφού είδαν ότι οι περισσότεροι πήγαιναν υποψιασμένοι και με τα λεφτά ίσα ίσα,άλλαξαν τακτική κόβοντας το πήδημαΛοιπόν σήμερα επισκέφτηκα την Ιωάννα την φοιτήτρια συνενόηση σχεδόν γρήγορη . Φτάνω λοιπόν Πτολεμαίων 33 στον 3ο λέμε ένα για κ της ζητάω να μπω για ένα ντουζακι . Έρχεται κ αυτήν στο μπάνιο μιλάμε όσο κάνω ντουζ αφού είχε κάπου στα 2-3 λεπτά μέσα μόνη. Αφού βγαίνω από το μπάνιο τάχα χτυπάει το κινητό της κ μιλάει σχεδόν έντρομη ότι τάχα είναι κάποιος στο νοσοκομείο κ ότι τώρα θα ξεκινήσει για να πάει. Εγώ σαν παλιά πουτανα δεν μιλάω κ περιμένω να δω που θα το πάει .μου εξηγεί ότι πρέπει να φύγουμε κ γρήγορα βγαίνοντας από το σπίτι ελέγχω το πορτοφόλι μου κ βλέπω ότι λείπουν 50 ευρώ . Αφού λοιπόν αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχει φύγει την στήνω απ' έξω περιμένοντας κ ακούγοντας ότι είναι μέσα της λέω ότι θα καλέσω την αστυνομία αν δεν μου επιστρέψει τα λεφτά. Εν το μεταξύ κοιτάω το χαρτί από τον διαχειριστή ώστε να μάθω σε ποιον είναι ενοικιασμενο το σπίτι κ μαθαίνω ότι τους το νοικιάζει ένας δικηγόρος κ εκεί που ήταν να επικοινωνήσω μαζι του κ να καλέσω κ την αστυνομία σκάει μύτη ένας τύπος που πάει στην πόρτα . Τον ρωτάω αν ξέρει ποιος μένει εκεί κ μου λέει πως είναι φίλος άρα όχι πελάτης του λέω εντάξει χτυπά να δούμε αν θα σου ανοίξει κ όντως ανοίγει την πόρτα. Του λέω κοίτα η τύπισσα με έκλεψε κ αν δεν τα δώσει όμορφα θα το λύσουμε αλλιώς μπαίνει μέσα κ μετά από 2 λεπτά μου επιστρέφει τα 50€. Εν τω μεταξύ περιμένω τα στοιχεία του οποίου ενοικιαστή να γίνει κ καταγγελία. Όσο για όποιον θεωρεί πως θ το κάνω απλά να πω ότι έχω τον τρόπο ώστε να μην χρειαστεί να πω ότι πήγα για αυτόν τον λόγο αλλά για άλλο κ συν ότι αν δεν θέλει να πάει κ για πορνεία απλά δεν θα πει κουβέντα. Αυτά για να ξέρετε τι κάνει η πιτσιρίκα κ να το πουλήσεις έχετε στο νου σας είτε ξέρετε είτε όχι κάποια να φυλάγεται τον εαυτό σας κ το πορτοφόλι σας.
Να πω και του στραβου το δίκιο ότι είχα παραπάνω λεφτά μέσα αλλά πήρε μόνο 50 ίσως γ αυτό να κρατηθηκα κ να μην έσπασα την πόρτα να την αρπάξω. Συν ότι θα έχανα κ το δίκιο μου κάπως.Μπράβο ρε φίλε,είσαι ωραίος.Ίσως το πιο χρήσιμο post ever.Η διαχείριση σου εξαιρετική.Τέτοια σκουπίδια πρέπει να ξεμπροστιάζονται.Αφού είδαν ότι οι περισσότεροι πήγαιναν υποψιασμένοι και με τα λεφτά ίσα ίσα,άλλαξαν τακτική κόβοντας το πήδημα
@pn86 μπράβο και για τη δική σου ενημέρωση.Γενικά όταν κάποια ζητάει προκαταβολή ηλεκτρονικά,βρωμάει η δουλειά
χαρα στο κουραγιο σου...εγω θα φοβομουν μη γινει καποια αγρια φαση με κανεναν νταβαΛοιπόν σήμερα επισκέφτηκα την Ιωάννα την φοιτήτρια συνενόηση σχεδόν γρήγορη . Φτάνω λοιπόν Πτολεμαίων 33 στον 3ο λέμε ένα για κ της ζητάω να μπω για ένα ντουζακι . Έρχεται κ αυτήν στο μπάνιο μιλάμε όσο κάνω ντουζ αφού είχε κάπου στα 2-3 λεπτά μέσα μόνη. Αφού βγαίνω από το μπάνιο τάχα χτυπάει το κινητό της κ μιλάει σχεδόν έντρομη ότι τάχα είναι κάποιος στο νοσοκομείο κ ότι τώρα θα ξεκινήσει για να πάει. Εγώ σαν παλιά πουτανα δεν μιλάω κ περιμένω να δω που θα το πάει .μου εξηγεί ότι πρέπει να φύγουμε κ γρήγορα βγαίνοντας από το σπίτι ελέγχω το πορτοφόλι μου κ βλέπω ότι λείπουν 50 ευρώ . Αφού λοιπόν αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχει φύγει την στήνω απ' έξω περιμένοντας κ ακούγοντας ότι είναι μέσα της λέω ότι θα καλέσω την αστυνομία αν δεν μου επιστρέψει τα λεφτά. Εν το μεταξύ κοιτάω το χαρτί από τον διαχειριστή ώστε να μάθω σε ποιον είναι ενοικιασμενο το σπίτι κ μαθαίνω ότι τους το νοικιάζει ένας δικηγόρος κ εκεί που ήταν να επικοινωνήσω μαζι του κ να καλέσω κ την αστυνομία σκάει μύτη ένας τύπος που πάει στην πόρτα . Τον ρωτάω αν ξέρει ποιος μένει εκεί κ μου λέει πως είναι φίλος άρα όχι πελάτης του λέω εντάξει χτυπά να δούμε αν θα σου ανοίξει κ όντως ανοίγει την πόρτα. Του λέω κοίτα η τύπισσα με έκλεψε κ αν δεν τα δώσει όμορφα θα το λύσουμε αλλιώς μπαίνει μέσα κ μετά από 2 λεπτά μου επιστρέφει τα 50€. Εν τω μεταξύ περιμένω τα στοιχεία του οποίου ενοικιαστή να γίνει κ καταγγελία. Όσο για όποιον θεωρεί πως θ το κάνω απλά να πω ότι έχω τον τρόπο ώστε να μην χρειαστεί να πω ότι πήγα για αυτόν τον λόγο αλλά για άλλο κ συν ότι αν δεν θέλει να πάει κ για πορνεία απλά δεν θα πει κουβέντα. Αυτά για να ξέρετε τι κάνει η πιτσιρίκα κ να το πουλήσεις έχετε στο νου σας είτε ξέρετε είτε όχι κάποια να φυλάγεται τον εαυτό σας κ το πορτοφόλι σας.
Από κοντά πως είναι; Λέει τίποτα ή μπαζεψε;Να πω και του στραβου το δίκιο ότι είχα παραπάνω λεφτά μέσα αλλά πήρε μόνο 50 ίσως γ αυτό να κρατηθηκα κ να μην έσπασα την πόρτα να την αρπάξω. Συν ότι θα έχανα κ το δίκιο μου κάπως.
καλη ειναι η μαλακισμενη γαμω το σπιτι της αυτο ειναι το κακοΑπό κοντά πως είναι; Λέει τίποτα ή μπαζεψε;
αυτη η Βαλεντίνα λεει μόνο Δευτερα-Τετάρτη ότι δουλεύει και δεν εχει ανοιχτό viber....δεν υπάρχει τίποτα παίδες, τετοια ξεραίλα ειναι όντως απίστευτηΟτι και να πεις για την συγκεκριμένη ειναι λιγο. Απλα θλιψη. Να σαι καλα για την ενημέρωση φιλε .
Δοκιμασε.μια. βαλεντινα23
Ενας εγραψε καλα λογια που πηγε πρόσφατα
Το είχα ξεχάσει αυτο.. δεν ξερω τι υπάρχει αυτη την στιγμή απο ανεξάρτητες. Φαντάζομαι θες incall?αυτη η Βαλεντίνα λεει μόνο Δευτερα-Τετάρτη ότι δουλεύει και δεν εχει ανοιχτό viber....δεν υπάρχει τίποτα παίδες, τετοια ξεραίλα ειναι όντως απίστευτη
οχι, προτιμώ στον χώρο μου, αν θες με pm να μου συστήσεις κάποια, με χαρά...Το είχα ξεχάσει αυτο.. δεν ξερω τι υπάρχει αυτη την στιγμή απο ανεξάρτητες. Φαντάζομαι θες incall?
Οι προστάτες (νταβατζήδες) των κοριτσιών είναι (τηρουμένων των αναλογιών), σοβαροί άνθρωποι. Είναι οι πρώτοι που δεν θα επέτρεπαν το "τσούρνεμα", διότι είναι κακό για την δουλειά. Ο μαλάκας της Ιωάννας, νταβατζής, με την κλασσική έννοια του όρου τουλάχιστον, δεν είναι. Αγαπητικός, εκμεταλλευτής, μικρολαμόγιο, ίσως. Νταβατζής όμως, όχι...χαρα στο κουραγιο σου...εγω θα φοβομουν μη γινει καποια αγρια φαση με κανεναν νταβα
μαυρο στους απατεωνες ουτε ενα ευρο...βεβαια ολο και καποιος κακομοιρος που δε διαβαζει το site θα τυχει να παει εκει και θα του κλεψουν τα λεφτα
Η Βαλεντίνα 23, είναι, αν θυμάμαι καλά, η τσιγγανούλα από ένα χωριό έξω από την Βέροια, που δούλευε παλιότερα σε μασατζίδικο;Οτι και να πεις για την συγκεκριμένη ειναι λιγο. Απλα θλιψη. Να σαι καλα για την ενημέρωση φιλε .
Δοκιμασε.μια. βαλεντινα23
Ενας εγραψε καλα λογια που πηγε πρόσφατα
Ληξιαρχε εσύ είχες προλάβει να της σκίσεις τον κωλο ή δεν πήγες καν;Οι προστάτες (νταβατζήδες) των κοριτσιών είναι (τηρουμένων των αναλογιών), σοβαροί άνθρωποι. Είναι οι πρώτοι που δεν θα επέτρεπαν το "τσούρνεμα", διότι είναι κακό για την δουλειά. Ο μαλάκας της Ιωάννας, νταβατζής, με την κλασσική έννοια του όρου τουλάχιστον, δεν είναι. Αγαπητικός, εκμεταλλευτής, μικρολαμόγιο, ίσως. Νταβατζής όμως, όχι...
Αγαπητέ, πήγα πριν ξεκινήσει ο ντόρος εδώ μέσα για τον "ψάχτη". Επειδή όμως δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο μου, όταν δοκιμάζω μη πιστοποιημένα προϊόντα, έχω μαζί μου το ακριβές χρηματικό αντίτιμο, προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων...Ληξιαρχε εσύ είχες προλάβει να της σκίσεις τον κωλο ή δεν πήγες καν;
ΔΕΝ παρανομείς.Αν μας κλέψουν ή γίνει κάτι παράνομο κατά την διάρκεια του ραντεβού,δεδομένου ότι και εμείς παρανομούμε,θα μπορούμε να πάμε αστυνομία;Ή θα μπλέξουμε και εμείς;
Είσαι ωραίος!Αγαπητέ, πήγα πριν ξεκινήσει ο ντόρος εδώ μέσα για τον "ψάχτη". Επειδή όμως δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο μου, όταν δοκιμάζω μη πιστοποιημένα προϊόντα, έχω μαζί μου το ακριβές χρηματικό αντίτιμο, προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων...
Απλά προνοητικός...Είσαι ωραίος!
Και νομίζω ότι πλέον και την κοπέλα την πάνε μόνο για εξακρίβωση. Αν δε έχει ταυτότητα μαζί της , δεν την πάνε ούτε για εξακρίβωση.Αγαπητέ, πήγα πριν ξεκινήσει ο ντόρος εδώ μέσα για τον "ψάχτη". Επειδή όμως δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο μου, όταν δοκιμάζω μη πιστοποιημένα προϊόντα, έχω μαζί μου το ακριβές χρηματικό αντίτιμο, προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΔΕΝ παρανομείς.
Η συνεύρεση με αδήλωτη πόρνη, δεν είναι αδίκημα (για τον πελάτη), σύμφωνα με τον ΠΚ.