Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
οκ μαν ευχαριστουμε γεια χαραδινει ο velopoutsopraktor , εχει απειρα λεφτα για πουτανες
οκ μαν ευχαριστουμε γεια χαραδινει ο velopoutsopraktor , εχει απειρα λεφτα για πουτανες
Αυτο είναι άλλο θέμαειδικα Θεσσαλονικη αμα δεν εχεις κονε
εισαι καταδικασμενος
πρεπει να εχει πεσει πολυ μπαζωμα εκει περα
να εχετε χτισει πολυκατοικιες
εσυ την εστειλες αυτην νοσοκομειο το καλοκαιρι μαν?ειχε ερθει η Νανσυ απο το game of love με το μοντελς Αθηνα στα 400/ωρα
με 100 την ωρα μπορειτε να αγορασετε καλες συνδρομες στο ονλυφανς και να τον κανετε λαστιχο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτη μονιμα μενει Θεσσαλονικη, αποκλειεται κανενας να μην εχει κονε για την συγκεκριμενη
εισαι παιχτηςεγω αν στειλω καμια νοσοκομειο θα ειναι επειδη μου ηρθε αβαφτη και με φορμα
αυτη μια χαρα πενα μου ηρθε
Ενταξει δεν υπαρχεις κλαιωεισαι παιχτης
οι πολυ πλουσιοι δε εχουν τα λεφτα να καθονται σε τραπεζικους λογαριασμους...βαζουν τα λεφτα τους συνεχεια να δουλευουν και να πολλαπλασιάζονταιοχι φιλε γιατι του Musk δεν ειναι μετρητο/cash
ολη του η περιουσια εξαρταται απο την μετοχη της Tesla
αν τα χρηματιστηρια φανε βουτια , θα χασει το 75-80% της περιουσιας του.
Εγω μιλαω για ρευστο σε ελβετικες τραπεζες , οχι σε μετοχες και ομολογα .
Αν δεν εχεις μετρητο , και εχεις μονο μετοχες και ακινητα ειναι πολυ πανω-κατω
Μπαγασα πρέπει να ξεπουλησες την γυμνάστρια...δινει ο velopoutsopraktor , εχει απειρα λεφτα για πουτανες
Ε όχι καί δέν είναι τσιμπημένη στα 150!!! Ψάξτο κι άλλο φίλε!!!
Νέα στον χώρο
Νέα στον χώρο. 29χρονη γυναικάρα, αισθησιακή και μια ξεχωριστή παρουσία στο χώρο σου. λεπτό και σέξι σώμα και υπέροχο πλούσιο στήθος. Για να κανονίσετε συνάντηση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τηλεφωνήσετε στο 694 544 1537, διαθέσιμο σε whatsapp και viber.
kanesex.com
Τα κακα βυζι σιλικονη μεγαλυτερη απο οσο λεει αλλα οχι τραγικα τσιμπιμενη τιμη 150
Τα θετικα καυλα πιπα με οπτικη επαφη δινει κωλο στηνεται να τον φαει ολο κ οχι να κλεψει γενικα γουσταρει να πηδηχτει κ να σε ευχαριστισει ειναι λιγο κοντουλα αδυνατη με τουρλωτο κωλο
Α μην ξαρωσεις το τηλ το σηκωνει αντρας κ κανονιζεις ξιγιμενος μου φανηκε
Κι εγώ φίλε μου!!! Μέσα!!!!δε ξέρω τι λέτε εσείς μίζεροι εγώ ενδιαφέρομαι για την γυμνάστρια όταν το πάει 80 ειδοποίαμε
Οι φέτες δεν αρέσουν σε όλους.Το θεωρώ αρρενωπό χαρακτηριστικό που με ξενερώνει.Άλλο η καλαίσθητη γυμνασμένη με μέτρο και άλλο η υπερβολικά που για μένα είναι ντεκαβλέ,όπως πολλές πρωταθλήτριεςσχετικα με την γυμναστρια που λεει ο φιδεμπορας υπηρχε κανονικα αγγελια παλια, δεν ετυχε τοτε να βρεθω μαζι της αλλα το θυμαμαι 100%. οποτε τις πιπες περι κλειστου κυκλου και μονο με κονε τις περναμε. Αν θυμαμαι καλα ελεγε και γυμναστρια ευοσμος η αγγελεια. τωρα το τελευταιο δεν το θυμαμαι και σιγουρα. anyway 250 ευρω για να γαμησουμε μια με φετες κλειν μειν. υπαρχει και η Σονια που ειναι φετες 24 χρονων στο στουντιο που δινεις και την γαμας με ενα 50 αρικο.
σχετικα με την γυμναστρια που λεει ο φιδεμπορας υπηρχε κανονικα αγγελια παλια, δεν ετυχε τοτε να βρεθω μαζι της αλλα το θυμαμαι 100%. οποτε τις πιπες περι κλειστου κυκλου και μονο με κονε τις περναμε. Αν θυμαμαι καλα ελεγε και γυμναστρια ευοσμος η αγγελεια. τωρα το τελευταιο δεν το θυμαμαι και σιγουρα. anyway 250 ευρω για να γαμησουμε μια με φετες κλειν μειν. υπαρχει και η Σονια που ειναι φετες 24 χρονων στο στουντιο που δινεις και την γαμας με ενα 50 αρικο.
Κι εγώ φίλε μου!!!! Στα 70€ ακόμα καλύτερα!!!Κι εγώ φίλε μου!!! Μέσα!!!!
σιγα ρε κροίσε .....και τι ήρθες εδώ να μας ανοίξεις τα μάτια ;ή να μας δείξεις την ομορφιά σου και το ΄ποσο καλός γαμιάς είσαι;πλεμπαιος σε συγκριση με εμενα
σε σχεση με εσας μπορει να ειναι και κροισος
κάτι θυμόμουν και εγω..... παίζει να την είχα διαβάσει πρινκανένα χρόνο την ιστορία της αγγελίας με τη γυμνάστρια.....σχετικα με την γυμναστρια που λεει ο φιδεμπορας υπηρχε κανονικα αγγελια παλια, δεν ετυχε τοτε να βρεθω μαζι της αλλα το θυμαμαι 100%. οποτε τις πιπες περι κλειστου κυκλου και μονο με κονε τις περναμε. Αν θυμαμαι καλα ελεγε και γυμναστρια ευοσμος η αγγελεια. τωρα το τελευταιο δεν το θυμαμαι και σιγουρα. anyway 250 ευρω για να γαμησουμε μια με φετες κλειν μειν. υπαρχει και η Σονια που ειναι φετες 24 χρονων στο στουντιο που δινεις και την γαμας με ενα 50 αρικο.
καλησπέρα..
ξερει κανεις τιποτα για αυτην τη ρενατα??
Αυτά εν έτει 2013 για ΡενάταΠάνω κάτω ότι βλέπεις στις φωτογραφίες.
Σχεδόν 30άρα με κορμάρα.Γυμνάστρια.
Περιστασιακό call girl,με δικό της πελατολόγιο,που δύσκολα θα την κλείσεις μέσω του γραφείου.
Μήπως ρε παιδιά κάνω άσχημα που πηγαίνω με φόρμες ενίοτε μπουρδελότσαρκα; Μήπως να φοράω ακριβά ρούχα;Ασε ρε τυπε τωρα με τη Σόνια. Είμαι σίγουρος οτι ερχεται κ φεύγει με φορμες.
Ντεκαβλε ?
Μονο με πουκάμισο τυπε ώστε το 80/ωρα να γίνει 150/ώραΜήπως ρε παιδιά κάνω άσχημα που πηγαίνω με φόρμες ενίοτε μπουρδελότσαρκα; Μήπως να φοράω ακριβά ρούχα;
Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία