paparorokas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 676
- Πόντοι
- 311
Πολυ καλη αλλα μονο σε χοτελ ξαναπροσπαθησε δεν θα χασειςΤοσο καλη η Εύα? Είχα προσπαθήσει να κανονισω μαζι της αλλα εληξε αδοξα προτου γίνει καν η συνάντηση
Πολυ καλη αλλα μονο σε χοτελ ξαναπροσπαθησε δεν θα χασειςΤοσο καλη η Εύα? Είχα προσπαθήσει να κανονισω μαζι της αλλα εληξε αδοξα προτου γίνει καν η συνάντηση
Νατασα?Τραβαω ακριβως τα ιδια με μια πουτανα απο στουντιο που το γυρισε στις βιζιτες εδω και 1.5 χρονο εχει αυτη η ιστορια. Ξαφνικα τωρα δεν μου μιλαει ενω εχουμε παει μεχρι και για μπανια μαζι κτλπ κτλπ κτλπ κτλπ.
Διαβάζοντας τα σχόλια των συναγωνιστών η δική μου κατάταξη για όσες αναφέρθηκαν είναι νο1 τσαρίνα μετά αλλά πολύ κοντά Εμιλια μετά Εύα και τελος ΒικυΚύριοι, τελευταία έχω όρεξη για μια περιποιημένη πίπα.
Ποια κάνει κατά τη γνώμη σας την καλύτερη πίπα στην πόλη μας;
Είτε είναι ανεξάρτητη, είτε από γραφείο, είτε σε μασατζίδικο είτε οτιδήποτε άλλο.
ψαλτηΚύριοι, τελευταία έχω όρεξη για μια περιποιημένη πίπα.
Ποια κάνει κατά τη γνώμη σας την καλύτερη πίπα στην πόλη μας;
Είτε είναι ανεξάρτητη, είτε από γραφείο, είτε σε μασατζίδικο είτε οτιδήποτε άλλο.
εχεις γαμηθει εδω μεσα , ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΘΕΙ
εχεις γαμηθει εδω μεσα , ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΘΕΙ
Ευτυχώς είναι κλειστά τα κρεοπωλείο το Σ. Κ. Και κυκλοφορεί και κάνα τέτοιο κρέας έξω ?Καλησπέρα και καλές γιορτές..έχει πάει κανείς στη συγκεκριμένη; Λέει είναι Γιαννιτσών με δικό της χώρο STEFANIA 6939526349
Αν πας το βράδυ Γιαννιτσών εκεί θα είναιΚαλησπέρα και καλές γιορτές..έχει πάει κανείς στη συγκεκριμένη; Λέει είναι Γιαννιτσών με δικό της χώρο STEFANIA 6939526349
Ναι.Νατασα?
Πάρε ένα μπουκάλι sivas την αλεξανδρου δίπλα σου κ δεν θα χρειαστείς παγάκια για όλο το βράδυ!!!!ΜπρρρρρρρρΑξίζω κίτρινη κάρτα γιατί ενώ την ξέρω,δεν τη θυμόμουν.Αν έχει κάποιος εμπειρία μαζί της,ας μας πει αν είναι καλή στον αγώνα
Για τις τρεις τελευταίες λινκς έχεις να έχουμε το νου μας;Διαβάζοντας τα σχόλια των συναγωνιστών η δική μου κατάταξη για όσες αναφέρθηκαν είναι νο1 τσαρίνα μετά αλλά πολύ κοντά Εμιλια μετά Εύα και τελος Βικυ