Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Ναι.Ιωάννα ποια λες; Με τον κασκαντέρ κάτω από το κρεβάτι και μέσα στην ντουλάπα;
Ναι.Ιωάννα ποια λες; Με τον κασκαντέρ κάτω από το κρεβάτι και μέσα στην ντουλάπα;
thnx. είναι σε ιδιόκτητο χώρο!? Μήπως έχει σχέση με Ελένη με τατοο σε στούντιο? Venus νομίζω?Η Ελένη με τα τατουάζ. Ήταν στον ίδιο χώρο που είναι τώρα Νάνσυ και Έφη κοντά στον σταθμό.
Ψιλό-τιμια περίπτωση.
Δεν ξέρω. Παλιά ναι σε διαμέρισμα. Τώρα δεν ξέρω που είναι. Στείλε της και θα μάθεις, ευγενικη κοπελίτσα είναι.thnx. είναι σε ιδιόκτητο χώρο!? Μήπως έχει σχέση με Ελένη με τατοο σε στούντιο? Venus νομίζω?
Οταν λες ψιλοτιμια;Η Ελένη με τα τατουάζ. Ήταν στον ίδιο χώρο που είναι τώρα Νάνσυ και Έφη κοντά στον σταθμό.
Ψιλό-τιμια περίπτωση.
Δηλαδή;; Ποια σου θύμησε;; Γίνε πιο σαφής αγαπητέΠαιδες απ τις φωτο που μου στειλε η Αλεξανδρα κατι μου θυμησε. Εχει αγγελια στο kane. Αλεξανδρα γραφει. Στημενη στα 4 με κοτσο το μαλλι κ κοκκινο κυλοτακι. Εχει κι αλλες
Εννοω οτι οταν μου στειλε την φωτο της ( Αυτη στα 4 κατι μου θυμησε) Την ειχα ξαναδει κοιταζοντας τις αγγελιες. Δεν μου θυμησε καποια που εχω συναντηθει στο παρελθον.Δηλαδή;; Ποια σου θύμησε;; Γίνε πιο σαφής αγαπητέ
Ποια είναι αυτή η Ελένη ρε φίλε?
Ααααα, οκ, έλεγα μήπως ήταν καμιά παλιά γνωστή στο κουρμπέτιΕννοω οτι οταν μου στειλε την φωτο της ( Αυτη στα 4 κατι μου θυμησε) Την ειχα ξαναδει κοιταζοντας τις αγγελιες. Δεν μου θυμησε καποια που εχω συναντηθει στο παρελθον.
Εγώ έδωσα 60€ για 20 λεπτά. Αν λέμε για την ίδια πάντα.Γραφείο είναι άρα το 140αρι μέσ το νερο για να μην πω 160αρι
Το ξερω φιλε.το ειπα κιολας οτι δεν το κανει επιτηδες.αλλωστε για αυτο ξαναπαω.απλα κολλανε μεταξυ τους τα ραντεβου κ τελικα γινονται καπως βιαστηκα ολα.εγω χθες ας πουμε εμεινα 45 λεπτα μεσα γτ αργησα να μπω λογω του προηγούμενου.τεσπα η κοπελα ειναι απο τις καλες περιπτωσεις γενικα.φιλε και γω κανω δευτερη φορα αλλα οταν παω εκει προσπαθω για να μην εκμεταλευτω την κοπελα να κανω τις 2 μου φορες ακριβως μεσα στην ωρα.εγω προσωπικα με την ελενη περναω υπεροχα κ προλαβαινω κ να μιλησω μαζι της κ να κανω 2 φορες σεξ . το κατοσταρικο της το τιμαει
80 είχα δώσει αν θυμάμαι καλά στην Ελενη. Τα δουλεύει τα λεφτά που δίνεις. Εγώ δεν απογοητεύτηκα, έμεινα ευχαριστημένος.Παιδες απ τις φωτο που μου στειλε η Αλεξανδρα κατι μου θυμησε. Εχει αγγελια στο kane. Αλεξανδρα γραφει. Στημενη στα 4 με κοτσο το μαλλι κ κοκκινο κυλοτακι. Εχει κι αλλες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οταν λες ψιλοτιμια;
Αν μπεις θα δεις τις φωτογραφιες τις. Εχει λιγη κοιλιτσα απ οτι βλεπω εκτος κ αν φαινεται ετσι στις φωτο. Στηθος φυσικο. Ριξε μια ματια80 είχα δώσει αν θυμάμαι καλά στην Ελενη. Τα δουλεύει τα λεφτά που δίνεις. Εγώ δεν απογοητεύτηκα, έμεινα ευχαριστημένος.
Πως είναι η Αλεξάνδρα εμφανισιακά; Λεπτουλα;
Το 100αρικο ειναι φιξ με δυο εκτονωσεις στην ωρα αν προλαβεις;Το ξερω φιλε.το ειπα κιολας οτι δεν το κανει επιτηδες.αλλωστε για αυτο ξαναπαω.απλα κολλανε μεταξυ τους τα ραντεβου κ τελικα γινονται καπως βιαστηκα ολα.εγω χθες ας πουμε εμεινα 45 λεπτα μεσα γτ αργησα να μπω λογω του προηγούμενου.τεσπα η κοπελα ειναι απο τις καλες περιπτωσεις γενικα.
80 η ωρα +40 η δευτερη μεσα στην ωραΤο 100αρικο ειναι φιξ με δυο εκτονωσεις στην ωρα αν προλαβεις;
Ευχαριστώ. Δεν το διάβασα προσεκτικά και δεν το πρόσεξαΦίλε μην πας στην 1η την Κύπρια. Μπες στο προφίλ της... Λέει ότι δεν είναι γυναίκα. Προσοχή λίγο.
Και πόσα δηνάρια ζητάει η κορασίδα;Αυτή πρέπει να είναι η αγγελία αυτής της Αλεξάνδρας. Έχει ποσταριστει και από το προφίλ της Εφης
❤️ Αλεξάνδρα ❤️
Αλεξάνδρα... Για πολύ όμορφες και ερωτικές στιγμές μνμ viber ή τηλεφωνικά στο 6947669033...Παρακαλώ όχι απόκρυψη..!!!!kanesex.com
εχω κανα 20αρια τηλεφωνα διαθεσιμα ...Αν υπάρχουν στις μέρες μας μαλάκες που δίνουν λεφτά για να πάρουν ένα τηλέφωνο καλά να πάθουν. Βαράτε τους στο κεφάλι μάγκες, το αξίζουν.
δεν είναι πολλά 120€ για μία ώρα σε ανεξάρτητη? Τουλάχιστον ας το έκανε 1,5 ώρα, να μπορείς να χύσεις με την άνεση σου την δεύτερη φορά σαν άνθρωπος...80 η ωρα +40 η δευτερη μεσα στην ωρα
συμφωνώ...αλλά ας μας πει τα δηνάρια που θέλει χωρίς να ζητάει φωτό...Και πόσα δηνάρια ζητάει η κορασίδα;
Πάντως γεματουλα την βλέπω.
σαυρα...Και πόσα δηνάρια ζητάει η κορασίδα;
Πάντως γεματουλα την βλέπω.