Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.115
- Πόντοι
- 2.266
Πω πω ρε φιλε ποιο προμοτορας πεθαινεις μ αρεσει που ο αλλος σε πιστεψε κιολας ομως για πες μουνοπανο ποτε πηγαμε ταβερνοκατασταση ημερομηνια και ωρα?Eσυ παλιο χαφιε την βριζεις τοσο και την μισεις επειδη δε σου κανει κουκου να ουμε τι φαση? βριζεις μια και την λες παρταλι λες και ειναι η τουνη .να πω για την τουνη παρταλι ναι αλλα οχι γιαυτην ρε πικροχολε . την βριζεις και το ειπες ειρωνικα οτι και καλα εσυ εδωσες το τηλ αλλα πιαστηκες στα πρασσα αδερφακι ! πληροφοριες λενε οτι αυτος που εδωσε το τηλ εχει ιδιο ονομα με σενα και συμφωνα με την κακία που βγαζεις το διασταυρωσαμε οτι εισαι εσυ . . ειναι αυτος που εδωσε τα 30 ,μαθευτηκε οχι μονο απο το φιλαρακι μου αλλα και απο αλλους .γτ δε τον παιρνεις τηλ να πατε για ταβερνοκατασταση να στα πει να τα θυμηθεις?το πιο τιμιο ειναι να επιστρεψεις τα 30 ευρω πισω αν θελεις να σε συγχωρεσουν. στο φιλαρακι μου εκανες ψυχολογικο πολεμο να μην αποκαλυψει ποιος εισαι.. να σου πω μια συμβουλη γιατι εκανες αυτη τη γυφτια ? αντε πανε βρες ρε βλητο καμια αλλη δουλεια να βγαζεις τιμια το ψωμι σου. μπαρουφα !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΑπατηΑυτη δεν μου φαινεται για αληθινη
Ξερει κανεις τπτ?
Ελληνιδα 29 για ολη την Ελλαδα
Δεσμευμενη και ζωηρη για ελευθερη ερωτική σχέση με αντρες εχεμυθους που ξερουν τι ζητουν. Εξι εννεα τέσσερα ενα εξι πεντε οχτω πεντε πεντε εφταkanesex.com