Από Instagram visitα παίζει ; Έχω βρει μια lia agapitou αλλά δεν απαντά σε μηνύματα . Θέλει παρασύνθημα ;
Πρόσεχε γιατί αν βρεθείς μαζί της θα σου πετάξει αυτή το "παρασύνθημα"
Από Instagram visitα παίζει ; Έχω βρει μια lia agapitou αλλά δεν απαντά σε μηνύματα . Θέλει παρασύνθημα ;
πουτανιαρη ...Δεν πηγα μόνο με την ζωή χρησιμοποιώ το σιτε 5 χρόνια έχω παει με κάμποσες από εκεί μέσα η άλλες ήταν καθαρά επαγγελματίες δλδ ελα πιπα γαμαμε φυγε η ζωή και πιπα και γλυψιματα και σεξ και σε αφήνει να ακουμπήσεις ελευθερα και σε καλους πελατες.εχει και εκπλήξεις
Αν σ αρεσει το παλαμαρι του βαρκαρη ορμαΑπό Instagram visitα παίζει ; Έχω βρει μια lia agapitou αλλά δεν απαντά σε μηνύματα . Θέλει παρασύνθημα ;
η λια αδερφε ειναι τρανσακι..Από Instagram visitα παίζει ; Έχω βρει μια lia agapitou αλλά δεν απαντά σε μηνύματα . Θέλει παρασύνθημα ;
κοιμαται τωρα μη τον ενοχλεις νωρις ειναι ακομαΤ ακούς Κυριάκο γιαυτό είναι το site μόλις τώρα σώθηκε ένας άνθρωπος σειρά σού να σώσεις τον επόμενό
Πες μας Για τις σαβούρες πού πήρες κ άσε προς το παρών την κυρά Ζωή αυτή είναι από τις καλές
Θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Κι εγώ πόσες φορές έχω αναφερθεί στην Ζέτα της Κλεάνθους με διθυραμβικά σχόλια και δεν έχω κρύψει ότι είναι από τα στανταράκια μου. Γιατί δεν χαρακτηρίστηκα από τους συναδέλφους προμότορας; Κακό είναι να έχει κόλλημα με την κυρά Ζωή; Εκτός αν ο Κυριάκος είναι σαν τον Κυριάκο της Κούλας, που έκραζε ο Ψάλτης από τον ραδιοφωνικό του σταθμόΤ ακούς Κυριάκο γιαυτό είναι το site μόλις τώρα σώθηκε ένας άνθρωπος σειρά σού να σώσεις τον επόμενό
Πες μας Για τις σαβούρες πού πήρες κ άσε προς το παρών την κυρά Ζωή αυτή είναι από τις καλές
Παει ο Κυριακος τυπε πεταξε γι αλλα μερηΘα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Κι εγώ πόσες φορές έχω αναφερθεί στην Ζέτα της Κλεάνθους με διθυραμβικά σχόλια και δεν έχω κρύψει ότι είναι από τα στανταράκια μου. Γιατί δεν χαρακτηρίστηκα από τους συναδέλφους προμότορας; Κακό είναι να έχει κόλλημα με την κυρά Ζωή; Εκτός αν ο Κυριάκος είναι σαν τον Κυριάκο της Κούλας, που έκραζε ο Ψάλτης από τον ραδιοφωνικό του σταθμό
Σαν να μας λες τι κάνει νιάου νιάουΘα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Κι εγώ πόσες φορές έχω αναφερθεί στην Ζέτα της Κλεάνθους με διθυραμβικά σχόλια και δεν έχω κρύψει ότι είναι από τα στανταράκια μου. Γιατί δεν χαρακτηρίστηκα από τους συναδέλφους προμότορας; Κακό είναι να έχει κόλλημα με την κυρά Ζωή; Εκτός αν ο Κυριάκος είναι σαν τον Κυριάκο της Κούλας, που έκραζε ο Ψάλτης από τον ραδιοφωνικό του σταθμό
Πηγε για διακοπεςΠολύ κώλοπαιδο ο Κυριακός τελικά μας παράτησε κ πήγε Για banιο
για να τον φυγανε τον τυπα κατι παραπανω θα ειδαν απο τα διθυραμβικα σχολια πιστευωΘα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Κι εγώ πόσες φορές έχω αναφερθεί στην Ζέτα της Κλεάνθους με διθυραμβικά σχόλια και δεν έχω κρύψει ότι είναι από τα στανταράκια μου. Γιατί δεν χαρακτηρίστηκα από τους συναδέλφους προμότορας; Κακό είναι να έχει κόλλημα με την κυρά Ζωή; Εκτός αν ο Κυριάκος είναι σαν τον Κυριάκο της Κούλας, που έκραζε ο Ψάλτης από τον ραδιοφωνικό του σταθμό
Όπως λέει και το ανέκδοτο τατανες αλλάζουνε τσάτσαδες αλλάζουν ο Γιωργάκης μένει ? ........ Πόσα χρόνια ρε θηρίο είσαι μέλος εδώ μέσα ? παρεμπιπτόντως ο ληξίαρχος βγήκε οφσάιντ... γιατί άκυρο Εγώ δεν έχω φάει από κανέναν Δεν ξέρω τι ήθελε να πετύχει ο παίκτες με το σχολείο του....Κι εδώ βλέπουμε την απάντηση ενός που γράφτηκε σήμερα, μιλάει μόνο για μια κοπέλα, λέει ότι πήγε με άλλες χωρίς να τις κατονομάζει (είναι από το χωριό δεν τις ξέρουμε) και ταυτόχρονα λέει ότι δεν βρέθηκε μαζί της ή μπέρδεψε τις αγγελίες...ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ? Ο ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ!
bou δε σταματάς να μας εκπλήσσεις με τα προμοτοράκια σου
Ο Γιωργάκης όπως λες μας έχει προσφέρει πολλά εδώ μέσα τόσα χρόνια ενώ η κυρά ζω.... ε ο Κυριάκος ήθελα να πω πήγε να μας πείσει ότι είσαι το νούμερο ένα θεόμουνο στην Θεσσαλονίκη δε μπορώ να πω Για δυσφήμιση καλά το πας συνέχισε έτσιΌπως λέει και το ανέκδοτο τατανες αλλάζουνε τσάτσαδες αλλάζουν ο Γιωργάκης μένει ? ........ Πόσα χρόνια ρε θηρίο είσαι μέλος εδώ μέσα ? παρεμπιπτόντως ο ληξίαρχος βγήκε οφσάιντ... γιατί άκυρο Εγώ δεν έχω φάει από κανέναν Δεν ξέρω τι ήθελε να πετύχει ο παίκτες με το σχολείο του....
Μήπως την ip λέω τώρα Εγώγια να τον φυγανε τον τυπα κατι παραπανω θα ειδαν απο τα διθυραμβικα σχολια πιστευω
μπινγκοΜήπως την ip λέω τώρα Εγώ
Ο Κυριάκος είναι πελάτες μου, δεν ήθελα να πάρω θέση χθες αλλά πραγματικά έχει περάσει πολλές φορές μαζί μου... Σε λίγο θα ντρέπομαι να του παίρνω και λεφτά ???? όσο για τον Γκαγκάριν με ξέρει αλλά δεν θα το πω ποια είμαι ????Ο Γιωργάκης όπως λες μας έχει προσφέρει πολλά εδώ μέσα φόρα χρόνια ενώ η κυρά ζω.... ε ο Κυριάκος ήθελα να πω πήγε να μας πείσει ότι είσαι το νούμερο ένα θεόμουνο στην Θεσσαλονίκη δε μπορώ να πω Για δυσφήμιση καλά το πας συνέχισε έτσι
Εγω να σας κανω μια ερωτηση ζητατε 60 ευρω μια ωρα μια φορα χωρις κωλο εγω πχ θα χυσω στο 20λεπτο τα υπολειπα 40 λεπτα τη θα κανουμε θα παιζουμε χαρτια?Ο Κυριάκος είναι πελάτες μου, δεν ήθελα να πάρω θέση χθες αλλά πραγματικά έχει περάσει πολλές φορές μαζί μου... Σε λίγο θα ντρέπομαι να του παίρνω και λεφτά ???? όσο για τον Γκαγκάριν με ξέρει αλλά δεν θα το πω ποια είμαι ????
Ναι Αλλά δε σκέφτηκες αν πας 10 φορές σαν τον Κυριάκο μετά θα ντρέπεται να σε ζητάει λεφτά οπότε είναι μία επένδυσήΕγω να σας κανω μια ερωτηση ζητατε 60 ευρω μια ωρα μια φορα χωρις κωλο εγω πχ θα χυσω στο 20λεπτο τα υπολειπα 40 λεπτα τη θα κανουμε θα παιζουμε χαρτια?