ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Σοβαρά ρε φίλε, της έκανες γλειφομούνι ;;;;;Σορρυ πραγματικα τωρα ο αλλος απορησε γιατι εκανα γλυφομουνι?
Σοβαρά ρε φίλε, της έκανες γλειφομούνι ;;;;;Σορρυ πραγματικα τωρα ο αλλος απορησε γιατι εκανα γλυφομουνι?
Εισαι Θεος...που λες την αληθεια...μαν μπηκε φουριοζα και μας ελεγε οτι θελει υγρες πουτσες και τετοια
ωραια λεμε και εμεις εχουμε πως θα γινει το κονε?
και μας εκραξε που δεν την πηραμε στο ρομαντζο και αγκαλιτσα και εφυγε
Ληξιαρχε, θα πεθανω?Σοβαρά ρε φίλε, της έκανες γλειφομούνι ;;;;;
Μετά των Αγίων ανάπαυσον, Χριστέ, την ψυχήν του δούλου σου, ένθα ουκ έστι πόνος, ου λύπη, ου στεναγμός, αλλά ζωή ατελεύτητος.Ληξιαρχε, θα πεθανω?
Κυριακή,καλός καιρός,παραλίες...Πολύ ησυχία σήμερα!!! Τι εγιναί? Ολοι τα κεφάλια μέσα?
αν πεθάνεις θα γράψουμε ότι πήγες από κορονοιο ή από εμβόλιο...ό,τι προτιμάςΛηξιαρχε, θα πεθανω?
Μιλφαρα vfm την μουσκευει καλάΚαλησπέρα είμαι καινούργιος εδώ θα ήθελα να μάθω για ιρινα-λενκα αν αξίζει. Τι ηλικία είναι περίπου τι τιμή εχει και αν ιδρώνει τη φανέλα η κάνει αγγαρεια
Καλησπέρα είμαι καινούργιος εδώ θα ήθελα να μάθω για ιρινα-λενκα αν αξίζει. Τι ηλικία είναι περίπου τι τιμή εχει και αν ιδρώνει τη φανέλα η κάνει αγγαρεια
Λίγο παραφουσκωμένη;;;;Εγώ θα αναφέρω τα αρνητικά, λίγο παραφουσκωμένη μιλάει πολύ χώρος αχούρι δεν προσφέρει μπάνιο
Λίγο παραφουσκωμένη;;;;
Μάλλον παραμορφωμένη ήθελες να πεις ...
Γεγονός 1. Έκανες λογαριασμό στις 20/09/2020.Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν ένας Νίκος ,αλλά και ένας Γιάννης που πλασάρουν ωραία κοριτσάκια.
Πως μπορούμε να κάνουμε κονέ με αυτούς ,γνωρίζει κάποιος?
Ο προμοτορας σίγουρα είσαι εσύ!!!Γεγονός 1. Έκανες λογαριασμό στις 20/09/2020.
Γεγονός 2. Έχεις 8 (οκτώ) μηνύματα, δλδ λιγότερο από 1 ανά μήνα.
Γεγονός 3. Στα 4 πρώτα μηνύματα σου ασχολήθηκες με μια Μαρία φοιτήτρια, και κάποιο παράσημο που εισέπραξες από αυτήν.
Γεγονός 4. Στα τρία τελευταία μηνύματα σου ρωτάς συνέχεια για δυο υποτιθέμενα γραφεία που είναι εκτός αγγελιών και πλασάρουν φοιτήτριες. Ανέφερες μάλιστα και τα υποτιθέμενα ονόματα των νταλαβερτζηδων, χωρις να παιρνεις απάντηση, αλλά επιμενεισ. Πρόκειται μάλιστα για γραφεία και ονόματα που κανείς άλλος εδώ μεσα δεν τα ξέρει ή έχει μιλήσει δημοσίως.
Συμπέρασμα (υποκειμενικό αλλά πιστεύω λογικό): Σύντροφε είσαι βαλτός.
Οπότε, αν δεν σου κάνει κόπο, να μην σε κρατάμε άλλο. Μέχρι να κανείς τον επόμενο κλωνολογαριασμό και να μας ζαλίσεις πάλι με τις «ερωτήσεις» σου (όπως και ο αείμνηστος Tremere), άντε γεια.
ΥΓ. Παιδιά, αλλάξτε τακτική και τρόπο/ύφος γραφής. Καρφώνεστε σαν δωδεκαρα ταβανόπροκα .
Δεν έχω διάθεση μεσημεριάτικα, αλλά θα απαντήσω, μην τυχόν και νομίσεις πως σε φοβήθηκα.Ο προμοτορας σίγουρα είσαι εσύ!!!
Που είσαι κάθε λεπτό μέσα και κοιτάς τι γράφει ο καθένας.
Εσύ μάλλον καρφωνεσε σαν ταβανοπροκα εσύ!!!
Άντε να κάνεις καμμία δουλειά να βγάλεις κανένα ευρώ ,γιατί σαν προμοτορας θα είσαι μια ζωή στην ζητιανια!!!!
επισης ενας Πετρος και ενας Παυλος ....Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν ένας Νίκος ,αλλά και ένας Γιάννης που πλασάρουν ωραία κοριτσάκια.
Μπάνιο σε άφησέ να κανείς γιατί Εγώ όταν την είπα Για μπάνιο μου πρότεινε να σκουπίστω με μωρομαντηλα κ στην αρχή κ στο τέλοςΓειά σε όλους. Καινούργιο μέλος εδώ. Έκανα λογαριασμό μόνο και μόνο για να πω ότι πήγα στην Ιωάννα: https://kanesex.com/user/profile/Iwnmav19
και πέρασα πολύ καλά.
Κάποιοι έχουν αναφέρει κάτι περίεργα, αλλά εγώ, πέρα απο το ότι ήταν κομματάκι σπαστικό να την πετύχω να σηκώσει το τηλέφωνο για να συνεννοηθούμε, δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί της. Σε εμένα φέρθηκε ευγενικά και όμορφα. Και η ίδια είναι πολύ όμορφη.
100€ έδωσα για το κανονικό πρόγραμμα το οποίο είχε ελεύθερο γλείψιμο, πίπα και ένα χύσιμο είτε σε προφυλακτικό όταν γαμάς, είτε στο στόμα. Επίσης έδωσα +20 για φιλιά στο στόμα και +20 για δεύτερο χύσιμο.
Τώρα κάποιοι μπορεί να πουν ότι είναι πολλά τα χρήματα, αλλά πρώτη μου φορά ήταν, είχα κάποια χρήματα στην άκρη και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να κάνω παζάρια. Πήγα, πλήρωσα και πέρασα καλά.
Υ.Γ.1 Το κανονικό πρόγραμμα είναι 1 ώρα. Δεν ξέρω πόσο χρεώνει για καπάκι δεύτερη.
Υ.Γ.2 Την προτείνω. Δεν ξέρω τι κάνει με τα χρήματα που παίρνει απο αυτό, αλλά ελπίζω να της πάνε όλα καλά. Είναι πολύ καλό κορίτσι.
Αυτά. Χαιρετώ.
Εσύ ποιος από τους 2 είσαιΕδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν ένας Νίκος ,αλλά και ένας Γιάννης που πλασάρουν ωραία κοριτσάκια.
κανεις...Εσύ ποιος από τους 2 είσαι
μπορει να δινει πληροφοριες μεσω π.μ ...κανεις...
αν ειχε σχεση με το θεμα θα προμοταρε τις πουτανες οχι τους νταβαδες
αλλος ενας "καπου ακουσα" "κατι μου ειπαν" κλπ ειναι