ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Όλες στις αγγελίες της. Μπες στο προφίλ και θα δεις και τις επόμενες.Αληθινές φώτο? Και το δωμάτιο?
Όλες στις αγγελίες της. Μπες στο προφίλ και θα δεις και τις επόμενες.Αληθινές φώτο? Και το δωμάτιο?
Θα έλεγα New York αλλά χωρίς να έχω δει το Decadence.Το Decadence, αν δεν με απατά η μνήμη μου...
Χαζος ειναι μην του απαντας....Παλι παπαριες λες ρε πουστη μου αφου δεν εχεις να προσφερεις κατι κι ουτε θα εχεις ποτε σταματα να σπαμαρεις το νημα ελεος ποια
Όσο και να εξετάζεται κάποια, από τη στιγμή που καθημερινά έρχεται σε «στενή» επαφή με 10 άνδρες, οι πιθανότητες ανεβαίνουν. Αν φοβάσαι λοιπόν για covid ,εμβολιασου, και μετά πήγαινε. Αν δεν μπορείς να κρατηθείς, ρισκάρεις.Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάω με Νανσυ ή Εφη Γ να δοκιμάσω και κάτι ελληνικό. Γνωρίζει κάποιος παλαίμαχος που τις έχει δοκιμάσει αν είναι υγιείς; Πχ αν εξετάζονται για Covid και τέτοια; Ευχαριστω
Ευχαριστω άρχοντα μάλλον αυτό θα κάνω πρώταΌσο και να εξετάζεται κάποια, από τη στιγμή που καθημερινά έρχεται σε «στενή» επαφή με 10 άνδρες, οι πιθανότητες ανεβαίνουν. Αν φοβάσαι λοιπόν για covid ,εμβολιασου, και μετά πήγαινε. Αν δεν μπορείς να κρατηθείς, ρισκάρεις.
Το εμβόλιο είναι η σωτηρία η θα δει κανείς τα ραδίκια μια ώρα νωρίτερα;Όσο και να εξετάζεται κάποια, από τη στιγμή που καθημερινά έρχεται σε «στενή» επαφή με 10 άνδρες, οι πιθανότητες ανεβαίνουν. Αν φοβάσαι λοιπόν για covid ,εμβολιασου, και μετά πήγαινε. Αν δεν μπορείς να κρατηθείς, ρισκάρεις.
καμια αλλη σκηνη εχει κανει ή μονο η γνωστη;
εχει γυρισει 6 τσοντες το κοριτσι μαςκαμια αλλη σκηνη εχει κανει ή μονο η γνωστη;
Παντως περισσότερο για Αλβανίδα μοιάζει, μόνο το Σοφακι παίζει να είναι ελληνίδαεχει γυρισει 6 τσοντες το κοριτσι μας
κορυφαια αυτη
https://www.bourdela.com/ellinikes-tsontes/pira-tin-ariadni-idromeni-apo-piso-meta-tin-proponisi
ναι αυτην εχω δει, οι αλλες ποιες ειναι; καλες;εχει γυρισει 6 τσοντες το κοριτσι μας
κορυφαια αυτη
https://www.bourdela.com/ellinikes-tsontes/pira-tin-ariadni-idromeni-apo-piso-meta-tin-proponisi
παιζει ναι αλλα μικρο το κακοΠαντως περισσότερο για Αλβανίδα μοιάζει, μόνο το Σοφακι παίζει να είναι ελληνίδα
μπα σαχλαμαρεςναι αυτην εχω δει, οι αλλες ποιες ειναι; καλες;
σωστος! Στις αλλες καθολου δε δινει; στο "Η φιλη της κορης μου" εχει μια φωτο αλλα δε φαινεται το προσωπο της οποτε μπορει να μην ειναι η Αριαδνημπα σαχλαμαρες
σαυτην δινει κωλο γιαυτο την ειδα
εχει εδω ολες τις ταινιες της δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια ..μαλλον οχισωστος! Στις αλλες καθολου δε δινει; στο "Η φιλη της κορης μου" εχει μια φωτο αλλα δε φαινεται το προσωπο της οποτε μπορει να μην ειναι η Αριαδνη
Ρουμανακι είναι η Σοφία...Παντως περισσότερο για Αλβανίδα μοιάζει, μόνο το Σοφακι παίζει να είναι ελληνίδα
Άξιος, ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μπορείς και λεπτομέρειες επί του αγώνα; μόνο 69 κάνατε;Περασμα σημερα για 2η φορα με Εφη. Ακομα καλυτερα απο την πρωτη φορα. 69 το δυνατοτερο της σημειο. Πιπα για οσκαρ ακουραστη.
Μισό, είναι αδιάθετη και σου έδειξε το @ουνι της;Νανσυ ενω η κοπελα ειναι αδιαθετη σημερα με το που με ειδε με πηρε απο μονη της μεσα στην τουαλετα και μου εδειξε γυμνη το σωμα της.
Καταρχάς θα προτιμούσα πιο ευγενικά .. Όσο για τα μάτια μου μια χαρά είναι, μην ανησυχείς.η εχεις θεμα στα ματια η πηγες με αλλη κοπελα και μπερδευτηκες, δεν εξηγειται αλλιως να εχεις γραψει οτι η κοπελα εχει κονδυλωματα και εγω να μην ειδα τιποτα.
Αυτα απο μενα.