Όχι. Δυο καινούριες, άγνωστες, νεότερες. Στην ίδια περιοχή που κάποτε διέμεναν εκείνες.
Δεν κάνει κάποιος πλάκα αγαπητέ μου, εκτός εάν το χιούμορ σας είναι Βρετανικό. Ίσως και η δική μου αίσθηση του χιούμορ δεν είναι τόσο καλή όσο θα έπρεπε. Μπορούμε να μιλήσουμε και με τις φωτογραφίες των παλιών τους αγγελιών, ή με αληθινά ονόματα μέχρι, αλλά αυτό θα ήταν κατά των κανόνων. Και θα έφερνε μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό, δηλαδή να περάσουμε καλά, ή να "ευθυμήσουν" κάποιοι. Όσο για τα ψυχανεμίσματα που λες, είχα δοκιμάσει το εμπόρευμα ο ίδιος μέσα από εκεί και ξέρω ως σκέτες γνωριμίες αρκετές, από τη σουλτάνα με το τατουάζ χταποδάκι στο χέρι του kanesex, ως τη "Celia" και τη "Cella" του Badoo, Ζωή safesex με Έλενα Waplog, την άλλη που δανειζόταν παντελόνια δερμάτινα από την αδερφή της για οντισιόν, την "Adel" και πολλές άλλες.
Έπειτα δεν με βοηθάει καθόλου η μνήμη μου, δεν θυμάμαι να ζήτησα από εσένα προσωπικά κάποια βοήθεια ή χάρη. Είναι όμως ανεπίτρεπτο να προσφέρονται υπηρεσίες και να δημιουργείται τεχνητή έλλειψη, ενώ ταυτοχρόνως να διαχωρίζεται ο κόσμος σε 3 ταχύτητες. Έστω και μόνο για την πληροφόρηση, πιστεύω είναι καλό να ακούγονται κάποια πράγματα, να υπάρχει μια εικόνα του τί γίνεται πίσω από την αυλαία. Χαίρομαι που έχεις άκρες, κάποτε είχα κι εγώ. Ευτυχώς σε αυτήν τη ζωή, "ουδείς αναντικατάστατος", όπως επίσης "αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη". Έπειτα για το ότι δεν με ξέρεις μή παίρνεις όρκο, γιατί οι παρέες εκείνων των κοριτσιών είναι πολύ μεγάλες και επεκτείνονται σε χώρους διάφορους, μπορεί να έχουμε ήδη συναντηθεί κάπου, ιδίως εάν περιφερόσουν σε εκείνα τα μαντριά πριν τον κόβιντ. Όσο για την εμπιστοσύνη αναμενόμενο, είναι ένα από τα πράγματα που δεν χαρίζονται αλλά κερδίζονται. Μόνο που δεν παίζουμε επί ίσιοις όροις, οπότε είναι πρακτικά αδύνατον να αποδείξω την ακεραιότητά μου.
Να ξετελέψουμε σύντεκνε πολύ ευχαρίστως. Στις επόμενες αναρτήσεις μου, κανείς δεν υποχρεώνει αγγέλους και δεινοσαύρους να χιμήξουν με χαρακτηρισμούς.