GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.715
- Πόντοι
- 25.165
Καταρχας την ειρωνια που την ειδες?
Παιδάκι δεν είμαι συνάδελφε ούτε χθεσινός.Καταρχας την ειρωνια που την ειδες?
η εχεις θεμα στα ματια η πηγες με αλλη κοπελα και μπερδευτηκες
Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση και πάντα ήρεμα... δουλεύει η Έφη Παρασκευές;Περασμα σημερα για 2η φορα με Εφη.
Λοιπον επειδη κουρασες. θα αναφερθω και σε προηγουμενα πραματα που εγραψες.Παιδάκι δεν είμαι συνάδελφε ούτε χθεσινός.
Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση και πάντα ήρεμα... δουλεύει η Έφη Παρασκευές;
Η καραντινα φταιει, γκαγκαριν...Παλιοτερα στο νημα με τις πιατσες ειχαμε τα πιο πολλα τρολ...και προσφατα εμφανιστηκε ενα.
Σπανια ειχαμε και στη μπουρδελοκατασταση, λιγοτερο σπανια στο μασατζιδικα.
Στα κωλομπαρα σχεδον ποτε. Στα σιτιτουρια επισης.
Εδω και καιρο το αναζητησεις call girls κραταει τα ηνια...που τους βρισκετε-βρισκουμε ρε παιχταραδες μου?
για τον Τρεμερε λες ετσι ?Παλιοτερα στο νημα με τις πιατσες ειχαμε τα πιο πολλα τρολ...και προσφατα εμφανιστηκε ενα.
Σπανια ειχαμε και στη μπουρδελοκατασταση, λιγοτερο σπανια στο μασατζιδικα.
Στα κωλομπαρα σχεδον ποτε. Στα σιτιτουρια επισης.
Εδω και καιρο το αναζητησεις call girls κραταει τα ηνια...που τους βρισκετε-βρισκουμε ρε παιχταραδες μου?
η παραθεση των φωτο απο το κανεσεξ, ξεπερναει και τον τραμουντανα (αν θυμαμαι καλα) στο γυμνες φωτογραφιες απο τις γυναικες μαςγια τον Τρεμερε λες ετσι ?
Ανανεωθηκε το σαιτ, ανανεωθηκαν και τα τρολ.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ. θεος!η παραθεση των φωτο απο το κανεσεξ, ξεπερναει και τον τραμουντανα (αν θυμαμαι καλα) στο γυμνες φωτογραφιες απο τις γυναικες μας
No worries ίσως το παρερμήνευσα διαφορετικά, όλα καλά.Αυτο που σου ειπα για τα ματια ειναι θεμα ποσο μεγαλος εισαι ηλικιακα μπορει να μην βλεπεις ρε αδερφε καλα, δεν ηθελα να σε ειρωνευτω
χαμηλό όχι μαύρο σκοτάδι, εγώ μια χαρά έβλεπα. Πιστεύω το ίδιο και όσοι συνάδελφοι έχουν πάει.επισης τα δωματια που πας και γαμας εχουν χαμηλο αισθησιακο φωτισμο.
Να φανταστώ δε σου πρότεινε περί γυναικολόγου και ιατρικών εξετάσεων, αυτά που έλεγε εχθες;Η Νανσυ αντι να της βγαλω το καπελο της κοπελας που μπηκε στην διαδικασια να μου το δειξει (με ταμπον ηταν η κοπελα) της εβγαλα το σωβρακο.
θα σε αποζημιωνω για όλο το υπόλοιπο της ζωής σου ΕΝΑ να μου βρει...
Με καυτηριασμό, κρυοπηξία, και κάποιες άλλες μεθόδους την ίδια στιγμή εξαφανίζονται (εξωτερικά). Φυσικά η μόλυνση παραμένει.Τα κονδυλωματα επισης δεν φευγουν απο την μια μερα στην αλλη, θελει θεραπεια η οποια διαρκει.
Συμφωνώ απόλυτα κούρασε. Εγώ είπα αυτά που είδα και εσύ τα δικά σου. Από εκεί και πέρα τελείωσε το θέμα. (ήρεμα απαντάω).Το κλεινω εδω το θεμα περι της Νανσυς γιατι αρκετα το κουρασαμε. Οπως εχω πει και σε παλιοτερο ποστ μου εγω εμφανησιακα τραβιεμαι με την Εφη οποτε αν πηγαινω με Εφη και περναω καλα θα βγαινω και θα το λεω.
Ωραίος, να είσαι καλά για την ενημέρωση σύντροφε.ΑΑ και στ@λονε ναι κυριως καναμε 69 (κανα 15 λεπτο - 20 λεπτο) γιαυτο ειναι δυνατο της σημειο και μου επερνε πιπα κανα 15 λεπτο 20 λεπτο ακομα. Μετα την εβαλα απο πανω και με τα γλωσσοφιλα και τις βυζαρες της που εγλυφα δεν αργησε να ερθει το τελος σε μια σταση μονον.
Εγώ πάντως ακόμα ζω.Το εμβόλιο είναι η σωτηρία η θα δει κανείς τα ραδίκια μια ώρα νωρίτερα;
??
Η Παυλιδη είναι Αλβανίδα.Παντως περισσότερο για Αλβανίδα μοιάζει, μόνο το Σοφακι παίζει να είναι ελληνίδα
μαν μπηκε φουριοζα και μας ελεγε οτι θελει υγρες πουτσες και τετοιαΤι φαση ρε σεις αυτο με την Αννα?
έπρεπε να τις περιτυλίξετε με κορδέλα και να στολίσετε λουλούδιαμαν μπηκε φουριοζα και μας ελεγε οτι θελει υγρες πουτσες και τετοια
ωραια λεμε και εμεις εχουμε πως θα γινει το κονε?
και μας εκραξε που δεν την πηραμε στο ρομαντζο και αγκαλιτσα και εφυγε
οχι συγνωμη τωρα τι περιμενε δλδ να λεει αυτη για τσιμπουκια και πουτσες και εμεις να ποσταρουμε καρδουλες και αρκουδακια απο κατω?έπρεπε να τις περιτυλίξετε με κορδέλα και να δέσετε λουλουδάκι πάνω
Οι φωτογραφίες είναι αληθινές, ο χώρος είναι άλλος....Αληθινές φώτο? Και το δωμάτιο?
Tρολ ηταν ο τυπος και προσπαθουσε και να βγαλει και κανα μουνακι απο καποιον εγω απορω ενω το βλεπουμε αυτο και αποδειχτηκε γιατι δε τον κανουμε αναφορα να τον στειλουν πακετοΌσον αφορά για τις "διαμάχες" μέσα στο νήμα , ένα πράγμα έχω να πω παιδιά ύστερα από 15+ χρόνια εμπειρίας: Ειρήνη υμίν και ο νοων νοειτω , κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει καμία πληροφορία για οτιδήποτε , δεν χρωστάμε σε κανέναν ..... Αφήστε τις διαφωνίες στην άκρη λοιπόν και ετοιμαστείτε σε 8 μέρες ανοίγουν τα μπ@ρντελα , κρατήστε τις δυνάμεις σας για τις κοπέλες ;)