καλοκαίρι...μην με ρωτήσεις μήνα....με την Έφη πήγα τέλος Οκτώβρη!Ωχχχχ μην μου πείς ότι πλέον δεν λέει η Νάνσυ!πότε έχεις πάει τελευταία φορά με τη Νάνσυ;
Τελευταία τροποποίηση:
καλοκαίρι...μην με ρωτήσεις μήνα....με την Έφη πήγα τέλος Οκτώβρη!Ωχχχχ μην μου πείς ότι πλέον δεν λέει η Νάνσυ!πότε έχεις πάει τελευταία φορά με τη Νάνσυ;
Δεν αλλαξε ποτε ονομα η Εφη τυπεευχαριστω αρχοντα ....τα ιδια και τα ιδια παλι μονο ονομα αλλαζουν
Φιλε αν βρεις θεομουνα στην Θεσσαλονικη με 30-50 ευρω τοτε σου βγαζω το καπελο....Σωστός ο φίλος μακρυά από φόλες αν θέλετε μπορείτε να βρείτε θεομουνα με 30-50 ευρώ. Δεν είναι τα χρήματά μας για πέταμα. Προσοχή λοιπόν.
Ναι την εχω παρει εγω πριν καιρο πολλη καλη ειναι και ομορφουλα προχωραKαλησπέρα συναγωνιστές..
Ειμαι νέο μέλος εδώ..και θέλω τη βοήθεια σας..Λοιπόν έψαξα στο κανεσεξ..και βρήκα μια τύπισσα με το όνομα Άντριανα..απο ότι κατάλαβα είναι μέσα στα κόλπα κάνει ραντεβού μαλλον αλλά δεν έχει αγγελία τώρα..
Φώτο προφίλ έχει το σωματάκι της..καλλιγραμμη φαίνεται 25 χρόνων..ωραίο πιπινακι φαίνεται..την έχει πάρει κάποιος?
Κατάλαβε κάνεις για ποια λέω?
Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να στείλω το λινκ,αν την βρει κάποιος ας το βάλει εδώ..μπας και μας πει κανείς κατι
Tο λινκ της είναι αυτό π έβαλα πιο πάνωΝαι την εχω παρει εγω πριν καιρο πολλη καλη ειναι και ομορφουλα προχωρα
Σαβουρα χοντρη οτι να ναι λεει στο τηλ οτι να ναι απο κοντα πεταμενα λεφτα κυριολεκτικα μακρια κι αγαπημενοιΦΑΙΗ ΕΛΛΗΝΊΔΑ
sexorama.eu
την πηρε κανεις αυτην...?
ζητα 120 +50 για κωλο....
στην αγγελια γραφει 80 ...
εκανες καταδρομικη στο θωρηκτο που θελει και 170 τρομαρα της?Σαβουρα χοντρη οτι να ναι λεει στο τηλ οτι να ναι απο κοντα πεταμενα λεφτα κυριολεκτικα μακρια κι αγαπημενοι
Ναι κι ακομα εχω εφιαλτεςεκανες καταδρομικη στο θωρηκτο που θελει και 170 τρομαρα της?
Σαβουρα χοντρη οτι να ναι λεει στο τηλ οτι να ναι απο κοντα πεταμενα λεφτα κυριολεκτικα μακρια κι αγαπημενοι
φτου φτου φτου ....εκανες καταδρομικη στο θωρηκτο που θελει και 170 τρομαρα της?
προσπερναμε με πρωτη δευτερα σπασμενη οποτεΝαι κι ακομα εχω εφιαλτες
ετοιμασου για τους ολυμπιακους στο αθλημα ΣΟΥΜΟ...!!!προσπερναμε με πρωτη δευτερα σπασμενη οποτε
μονο για κωλο σκεφτομουν αλλα ειναι πολυ βαρια για τα γουστα μου ετσι κ αλλιως
Τη κωλο ρε σε εκεινο το τουνελ θα μπεις ολοκληρος και παλι λιγος θα εισαιπροσπερναμε με πρωτη δευτερα σπασμενη οποτε
μονο για κωλο σκεφτομουν αλλα ειναι πολυ βαρια για τα γουστα μου ετσι κ αλλιως
γαμα ταΤη κωλο ρε σε εκεινο το τουνελ θα μπεις ολοκληρος και παλι λιγος θα εισαι
Με κεφαλαια γραμματα κι ολαςγαμα τα
Ναι αυτη ειναιTο λινκ της είναι αυτό π έβαλα πιο πάνω
παντως οι κριτικες απο πρωτευουσα λενε το αντιθετο του αγριου.....gfe καταστασεις κυριως...αυτη η βιολετα που εφερε το εσκορτ τι λεει?
αγριο μουνι φαινεται
τζαμπα τα τατου με τα πολυβολα δλδ?παντως οι κριτικες απο πρωτευουσα λενε το αντιθετο του αγριου.....gfe καταστασεις κυριως...