Καλησπερα κ καλη χρονια με υγεια παιδια.εφαγα παλι την αναλαμπη μου κ εφερα ετουτο το κορασιον στο σπιτι.
Την φερμαρα απο πεμπτη κ σημερα το επιβεβαιωσα το ραντεβου.ειπαμε 6 ηρθε 5μιση,κατοπιν συννενοησης.την εφερε ενας οδηγος,οπου ειναι κολητος της απο οσο μου ειπε..Ημουνα το πρωτο ραντεβου της,καθως μετα εχει ενα ολονυχτιο με ζευγαρι.Ειναι φρεσκια μολις ξεκινησε.Συνολο εκανε 5 ραντεβου.Απο οσο μου ειπε ειναι ανεξαρτητη κ κανει λιγα ραντεβου.Ειναι αθηναια αλλα μενει εδω καποια χρονια.
Εσκασε με τζινακι μποτακι,καθως της ειπα αν μπορει να ερθει πιο χαλαρα.ξεκινησαμε κουβεντουλα,ειναι συνεσταλμενη.μιλαει γενικα δεν εχει θεματα,ευγενικη.Ειναι οπως στην φωτο που εχει στην αγγελια,με κοντο μαλλι κ γυρισμενη πλατη.Φατσα μετρια + δεν ειναι κ ασχημη.25 ετων,1.68,αδυνατη αρκετα,βυζακι μικρο πολυ σαν αυγο ματι,αλλα ωραιο κωλαρακι,το οποιο δεν δινει.Στα αρνητικα,δεν αφησε δαχτυλωμα,,,δεν της βγηκε σημερα με ειπε την αλλη φορα ισωσ μαφησει ειπε.τησ αρεσει ομως το γλυφομουνι αρκετα ,ειναι κλειτοριδικη κ επισης δεν αφηνει γλωσσοφιλα,γιατι μου ειπε προσεχει κ για τουσ δυο.ειναι κ ο κορονιος στη μεση.Γενικα ειναι συνεσταλμενη.κανει κ τεστ ανα 3 βδομαδες μου ειπε.Ητανε καθαρη μυριζε ωραια,ημουνα κ το πρωτο ραντεβου πιθανα..(Εχει κ 3 διακριτικα τατου,στις φωτο δεν φαινονται.)
Στον αγωνα τωρα.κανα τεταρτο γλυψιμο καυλωνε φουλ,απο κραυγες μικρες αισθησιακες,εβγαζε κ υγρα.
Σαλεα μετρια πραγματα κ βαζει χερι αρκετα.σε κατι καρφωτα ντιπθροατ δυσκολευοτανε.
Σφαλιαρες λαιμους κ τα συναφη,σε χαλαρο μουντ,δεν γουσταρει αγριες καταστασεις.
Την εκανα αρκετες στασεις,ξεκινησαμε αισθησιακα κ μετα σφυροκοπημα κανα 40 λεπτο.
Συστηνεται για GFE καταστασεις σε πιο αισθησιακο μουντ ομως.
Κανονικα παιρνει 100 μια ωρα,2 εκτονωσεις χωρις βιασυνες,επιτρεπονται γλυψιματα,οχι φιλια στομα ουτε δαχτυλωμα. χωρις να δινει ροδελα επισης,ουτε με εξτρα.Εγω εδωσα 120 μια εκτοξευση γιατι ημουνα πιτας απο το καλο,δεν μπορουσα αλλο.με χρεωσε +20 επειδη ερχετε απο πανοραμα.στα παπαριαμ,
Υπηρεσιες συμπαθητικες δεν ειπε οχι σε αυτα που ηθελα.
Ισως την ξαναπαιρνα καποια στιγμη,αλλα με δυο γυρους,εαν αλλαζε καποια πραγματακια οπου μου ειπε θα αλλαξει ,μολις ηρεμησει η φαση με τον κορονοιο!
Αυτα καλο βραδι.Αριμπεςςς