anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
ληξίαρχε ...Μην ανησυχείς, σύντροφε. Άλλοι είναι οι νταλαβερτζηδες εδώ μέσα (γνωστοί και μη εξαιρεταίοι)...
υπάρχει τράπουλα χωρίς παππάδες [ρηγάδες] ...?
ληξίαρχε ...Μην ανησυχείς, σύντροφε. Άλλοι είναι οι νταλαβερτζηδες εδώ μέσα (γνωστοί και μη εξαιρεταίοι)...
Αυτήν η Ιωάννα, όχι. Άλλη Ιωάννα είναι καλή και ως βίζιτα και στο κρεβάτι γενικά. Δυστυχώς όμως διέγραψε προσφάτως την αγγελία της από παντού κι έδινε μονάχα email. Έκανε λίγα ψωμάκια κι έχει λίγη κυτταρίτιδα, όταν όμως έκανε ποδήλατο ακόμα, ήταν κορμάρα και πλήρως αισθαντική, ήταν ψηλή και μπόλικη.Tελικα δεν μας ειπες εσυ που την εχεις σε ποιο θερμα νερα εκτος βιζιτας η Ιωαννα εκτος απο εμφανιση ειναι καλη στο κρεβατι?
Δε πειραζει σου εφυγε μια Ιωαννα σου ηρθε αλλη οποτε στρωστην να γινει καλη κι αυτηΑυτήν η Ιωάννα, όχι. Άλλη Ιωάννα είναι καλή και ως βίζιτα και στο κρεβάτι γενικά παντού. Δυστυχώς όμως διέγραψε προσφάτως την αγγελία της από παντού κι έδινε μονάχα email. Έκανε λίγα ψωμάκια κι έχει λίγη κυτταρίτιδα, όταν όμως έκανε ποδήλατο ακόμα, ήταν κορμάρα και πλήρως αισθαντική, ήταν ψηλή και μπόλικη.
Ούτε μου έφυγε ούτε μου ήρθε, οι βίζιτες δεν ανήκουν σε κανέναν και είναι για να τις παίρνουμε όλοι.Δε πειραζει σου εφυγε μια Ιωαννα σου ηρθε αλλη οποτε στρωστην να γινει καλη κι αυτη
Αναζήτησή με φωτό στην κεντρική σελίδα του Google ή στο TineyeΚαλησπέρα σε όλους τους φίλους!Ξερω είναι πολύ άσχετο αυτο πυ θέλω να ρωτήσω όμως πραγματικά θα ήθελα τα φώτα σας οσον αφορα μια φωτογραφία μίας κοπέλας Είδα οτι είναι σχετικά εύκολο να βρείς μια φωτογραφία!Το θέμα ειναι πως δεν γνωρίζω το τρόπο! μου την στείλανε το instagram και ψαχνω να δω απο που την κλέψανε! Για τσεκάρετε ρε παιδια λίγο. Υπαρχει τροπος να το βρούμε?
ανησυχητικα αυτα που λες...θες να πεις οτι θελουν να μας φωτογραφισουν?Ναι, είναι εντελώς ασφαλή τα γραφεία. Μέχρι που η νεαρά να πάρει το κινητό της να στείλει ένα μύνημα στη φιλενάδα της και να ακούσεις το ήχο του διαφράγματος του iphone. Στην πρώτη λες άκουσα λάθος, στη δεύτερη λες αποκλείεται, στην τρίτη λες τί γίνεται τώρα......Να σας πιάνει χασμουρητό ή βήχας και να βάζετε χέρι στο πρόσωπο όταν την βλέπετε με το κινητό στο χέρι, ντροπές και να στρίβετε το κεφάλι.
Γενικά μιλάω, δεν λέω για κάποιο γραφείο.
Δύσκολο. Για να κάνει κάποιος τόσο σοβαρή ιστορία χρειάζεται ανάλογο κίνητρο και ανάλογες "πλάτες" . Όλα αυτά είναι σοβαρό νταβαντούρι με σοβαρές συνέπειες, δεν είναι ψιλοπράγματα...ανησυχητικα αυτα που λες...θες να πεις οτι θελουν να μας φωτογραφισουν?
στη θεσσαλονικη ετσι και αλλιως 1-2 ειναι τα γραφεια
εγω στο club πηγαινω συνηθως.Χρησιμοποιυν το κινητο για να στειλουν μυνημα στο γραφειο η για google translate...εκτος και αν εγινε κατι χωρις να το καταλαβω...
καλα εννοείτε βεβαια οτι αν θελει καποιος να βαλει κρυφες καμερες σε ενα χωρο μπορει και πολυ δυσκολα το καταλαβαινει καποιος...
και εμενα αυτο που με καθησυχαζει ειναι οτι πιο εκτεθειμένες σε ενα τετοιο σεναριο ειναι οι κοπελες παρα ο καθε μαντραχαλος...μπορει και ο αλλος βεβαια να ειναι παντρεμενος ομωςΔύσκολο. Για να κάνει κάποιος τόσο σοβαρή ιστορία χρειάζεται ανάλογο κίνητρο και ανάλογες "πλάτες" . Όλα αυτά είναι σοβαρό νταβαντούρι με σοβαρές συνέπειες, δεν είναι ψιλοπράγματα...
90 € για μια πίπα;Σε επικοινωνία που είχα σημερα με την Ιωάννα μου είπε ότι δεν κάνει φουλ και για μασάζ και πίπα μου ζήτησε 90€
Μια φορά έγινε αυτό στην πόλη μας, από ιδιοκτήτη μασατζιδικου πριν από 15 χρόνια περίπου, αλλά εκβίασε λάθος άνθρωπο και κατέληξε να του αδειάσουν έναν κουβά με υγρά μπαταρίας στο πρόσωπο. Έκτοτε εξαφανίστηκε...Δύσκολο. Για να κάνει κάποιος τόσο σοβαρή ιστορία χρειάζεται ανάλογο κίνητρο και ανάλογες "πλάτες" . Όλα αυτά είναι σοβαρό νταβαντούρι με σοβαρές συνέπειες, δεν είναι ψιλοπράγματα...
Μάλλον την ξεμουνι@σανε και έκοψε το σεξ άλλη εξήγηση δεν υπάρχειΣε επικοινωνία που είχα σημερα με την Ιωάννα μου είπε ότι δεν κάνει φουλ και για μασάζ και πίπα μου ζήτησε 90€
εκτος θεματος δεν εισαι απλα συγκρινεις πατατες με αγγουριαα οκ, συγγνωμη ειμαι εκτος θεματος, οταν μιλαω για πουτανες σε μπουρδελα σε ενα θεμα για πουτανες με ραντεβου (βεβαια μερικες φορες τυχαινει να ειναι ακριβως τα ιδια ατομα αλλα δεν βαριεσαι)
επισης δεν σας ειδα να με υποστηριζετε οταν ελεγα οτι στην κατηγορια ΥΓΕΙΑ μιλαγαν για οικονομικα και κομματικα εκτος θεματος...
Τυπε οπως σου ειπε ο Reznov εισαι εντος θεματος αλλα τα εχεις κανει πουτανα αλλο τα δελα αλλο τα CG συγκρινεις τα ασυγκριταα οκ, συγγνωμη ειμαι εκτος θεματος, οταν μιλαω για πουτανες σε μπουρδελα σε ενα θεμα για πουτανες με ραντεβου (βεβαια μερικες φορες τυχαινει να ειναι ακριβως τα ιδια ατομα αλλα δεν βαριεσαι)
επισης δεν σας ειδα να με υποστηριζετε οταν ελεγα οτι στην κατηγορια ΥΓΕΙΑ μιλαγαν για οικονομικα και κομματικα εκτος θεματος...
Καλημέρα αδέρφια.
Επειδή κάποιοι στείλατε πμ και ρωτούσατε για αυτήν:
να σας ενημερώσω πως είναι η γνωστή και μη εξαιρεταία EvaThes, SexyEva, Λίλα κλπ. Τώρα το γύρισε σε Σοφια, γιατί κατάλαβε πως την πήραν χαμπάρι όλοι τι κουμασι είναι και έχει αναδουλειές.prive ραντεβουδακια
για διακριτικά prive ραντεβουδάκια ποιοτικά στο χώρο σας ή σε ξενοδοχείο Σοφία 20 ελληνίδα γράψτε μου κινητό επικοινωνίας να κανονίσουμε στο viber, whatsapp. sofiarantevou@vivaldi.netnewsex.gr
Και για τους αμύητους, όχι οι φώτο δεν είναι δικές της.
Πενία τέχνας κατεργάζεταιΤι άλλο θα σκεφτεί!