Paupalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 17
- Like
- 589
- Πόντοι
- 310
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου και να ξέρεις μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά πάντα τα δικά σου μηνύματα και μερικών ακόμη αρκετά ενεργών τα διαβάζω μιας και έχουν ουσία και σωστό περιεχόμενο . Αλλωστε μετά απο μεταξύ μας συνομιλία κανόνισα να βρεθώ με την Εύα ..Δεν φταις σε τίποτα εσυ σύντροφε. Γενικά είναι περίεργη στο κλείσιμο ραντεβού και ξέρω ότι θέλει να κάνει μαζεμένα ραντεβού σε μια περιοχή, δλδ πχ σήμερα μόνο ανατολικά, αύριο μόνο κέντρο κοκ. Έχω βρεθεί μαζί της αρκετές φορές, αλλά και σε μένα μου έβγαζε την ψυχή μέχρι να απαντήσει.
Υπομονή κι επιμονή (αν δεν βαριέσαι).
Το μόνο θέμα μου ,πάντα μέσα σε εισαγωγικά είναι πως ακούγεται απο πολλούς πως αξίζει έστω μια φορά να δοκιμάσεις εάν εξαιρέσεις την πολυλογία της κλπ αλλά πρέπει να της έχω στείλει τουλάχιστον απο 10-15 φορές στο κάθε μαιλ που έχει ανεβάσει κατά καιρούς μιας και τα αλλάζει κιόλας και ποτέ μου δεν πήρα απάντηση ...
Οπως και να έχει ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση και θα κάνω άλλη μια προσπάθεια μπας, και αν και πιστεύω πως και αυτή άκαρπη θα είναι .